Минув ще один місяць. Ось-ось розпочнеться навчання. Що могло піти негаразд? Та, в принципі, все. Як і зараз.

У кімнату, де спокійно спала Ліса, увірвалася мати й щось дуже голосно кричала. Благо Ліза до цього часу вже встала, і вона не відчула цього чудового пробудження.

Ліса розплющила очі, незрозуміло глянула спочатку на сестру, а потім на матір, яка в цей момент якраз замахувалася, щоб вліпити дівчині ляпас.

Ліса сподівалася, що увернеться, але не цього разу, зараз її щока горіла від болю.

-Що тут відбувається, може ти спроможешся не кричати, а нормально пояснити?

-Та як ти смієш? Я тобі роблю все, а ти хер знає де вештаєшся. Я дзвонила матері Іри й за цей час ти у них з’являлася лише раз. РАЗ, ДЕ ТИ БУЛА ВСІ ІНШІ РАЗИ?

“Чорт, а ось такого я не очікувала…”

-Так я ж говорила, що ще була у моєї подруги, другої.

– Щось ти часто до неї заходиш. Якщо я дізнаюся, що вона тобі не подруга, я зрікаюся тебе, ясно? Підеш жити на вулиці! Тепер ти під домашнім арештом щонайменше на місяць! З навчання одразу додому!

-Не дізнаєшся … – пішов тихий коментар до одного з висловлювань матері.

Після чого мати покинула кімнату. Вона була просто в сказі, а ось Меліса ще не до кінця прокинулася, тому не особливо приділяла увагу словам що лилися як помийного відра(з рота матері). Але слова про вулицю до її вух дійшли просто чудово.

Меліса взяла телефон та почала писати повідомлення Маші.

-Привіт, сонечко, ти сьогодні працюєш?

Повідомлення було прочитано майже миттєво, а відповідь була ще швидше

-Привіт, ні, щось трапилося? Хочеш зустрітися?

-Дуже хочу, але зараз не про це. Чи можу я приїхати до тебе? Я платитиму за проживання. Що скажеш?

-Ти Зовсім збожеволіла? По-перше, поясни, що трапилося, а по-друге, ти можеш переїхати до мене та жити безкоштовно, що за приколи? Ти мене зовсім не поважаєш, що б таке говорити?

Меліса пояснила всю суть ситуації й розповіла, що матінка останнім часом вкрай агресивна і завдає занадто багато моральної шкоди. Остання істерика взагалі почалася з того, що Меліса погано вимила чашку з-під ВОДИ.

Звичайно ці істерики частіше супроводжувалися мовчанням Лисиці, але іноді їй набридало мовчати, і вона теж багато чого висловлювала. Тому образи та мовчання могли тривати навіть кілька днів.

-Зможеш зібрати речі й непомітно вислизнути з дому?

-Зараз? Не знаю…

-Напиши, як збереш сумку, я під’їду машиною.

-Дякую, добре, я постараюся.

Ліза весь цей час сиділа і дивилася на те, що робить її сестра.

-То все-таки не просто подруги?

-А? Ти про що? – Ліса насупилась, бо не з самого початку зрозуміла суть питання.

-Та висока дівчина, Марина чи як там її?

-Марія.

-Ах так, Маша, так ви все-таки разом? – з непідробним інтересом питала старша сестра.

-Ні! КХМ. Ні, ми з нею подруги, просто найкращі подруги. – Спочатку Меліса трохи розлютилася, але потім заспокоїлася і відповіла нормально.

-Добре, забий, мамі не спалю. Все одно по твоєму обличчю зрозуміло все. – Тихо почала сміятися Ліза, але незабаром заспокоїлася – Але краще збирай речі без поспіху, вони через 2 години йдуть кудись.

-Що? Про що ти? Які речі?

-Я По тобі бачу, що ти готова прямо зараз звалити. Допомогти ж хочу. Зроби обличчя менш грізним, страшно ж. – І тут сестра знову захихотіла.

-Відстань. – роблячи вигляд, що образилася дівчина взяла речі й зібралася йти в душ, але перед тим як вже за собою закрити двері сказала. – Спасибі.

Вирушивши у ванну, дівчина прийняла душ і вже стояла і чистила зуби, думаючи, що їй потрібно взяти з собою. Закінчивши з цим усім, дівчина повернулася до кімнати й написала Маші.

-Мені Ліза сказала, що батьки скоро підуть, так що як тільки вони звалять, я повідомлю тебе. А звідки ти машину візьмеш?

-Чудово. А, це машина Насті) Вона просто приїхала в гості до мене.

-А добре.

Весь цей час дівчина плавно збирала речі у свою валізу. Це були й засоби для догляду за собою, техніка, одяг, гроші й всяка дрібниця яка могла б знадобитися, і вона не забула про укулеле. І ось батьки вже йдуть кудись. У руках у дівчини телефон, який нервово набирає те саме повідомлення і за пів години приходить повідомлення про те, що вже можна спускатися.

Дівчина подякувала сестрі й взявши свою валізу та ключі, вийшла з квартири. Спочатку дівчина хотіла поїхати на ліфті, але там було занадто багато людей і вони просто б не влізли, тому дівчина пішла спускатися сходами. Біля входу стояла чорна Audi A6, а поряд з нею стояла гарна висока блондинка в джинсовому костюмі й Маша вся в чорному, та шкіряна куртка, білий топ, який явно вирізнявся, джинси з ланцюгом, а в руках у неї просто величезний букет білих троянд. Вони стояли спілкувалися і коли Настя помітила Лісу, вона вказала рукою на неї й Маша підняла окуляри з очей, і пішла до неї. Меліса ж стояла в шоці, здавалося, що в неї зараз відкритий рот через подив, але ні. Маша підійшла до неї та вручила букет.

-Привіт, крихітко, це тобі. – Після цього дівчина міцно обійняла Лісу притиснувши її до себе і вимовила пошепки. – я сумувала.

-Дякую, мені дуже приємно – а коли вже дівчина була в обіймах і почула шепіт, так само відповіла – я теж котик.

Потім Маша забрала з рук Меліси ручку від валізи та вказала рукою на машину, і вони пішли до неї. Настя ж стояла й усміхалася, чекала на цих голубків. Коли вони підійшли, Маша представила їх одне одному.

-Дуже приємно, дякую що приділили час приїхати за мною.

-Нема за що, завжди рада допомогти друзям, сідай у машину. – Настя відчинила двері й коли дівчина сіла в машину, зачинила її. А потім побачивши, що, Маша зібралася одна закидати валізу в багажник закричала – Ти що, кінчена? Ану постав! МАША ЙОБАНИЙ РОТ.

І тут пролунало досить голосне «АЙ», це вже прилетів удар по голові Маші.

Дівчата разом закинули валізу в багажник, повністю ігнорую слова Ліси про допомогу.

Потім Водій сів на своє місце, а Маша сіла поруч із Лісою, обнявши дівчину за талію. Під веселі історії Маші та Насті дівчина доїхали до місця призначення. Діставши валізу, дівчата стояли втрьох поруч із машиною та спілкувалися.

-Настя, Ти ж зайдеш з нами випити чаю або може чогось міцніше?

-Не-а, я за кермом, не бачиш? Машо, перевір зір, я хвилююся. – Настя почала хіхікати.

-Ну Хоча б на чай? – вже підключилася до розмови дівчина, яка майже заснула в руках Маші.

-Ні, дівчата, дякую за компанію, але я, мабуть, поїду, була рада з тобою познайомитись. Якщо Маша буде ображати, дзвони, утихомиримо звірятко. – Після цих слів був досить хитрий погляд у бік Маші, а потім дівчина обняла подруг і сівши в машину поїхала. А дівчата пішли у квартиру Маші. Але дорогою до квартири прозвучало питання.

-Ви були разом?

-Я чекала від тебе таке питання після такої поведінки з боку Насті, але моя відповідь, ні. Ми просто дуже добрі подруги. І навіть не думай ревнувати, далі обіймів з нею не заходило, і я ніколи не розглядала її як мого партнера. – Маша була дуже серйозна, але після того, як вона почала виправдовуватися, її щоки стали червоними.

Меліса помітила це і поцілувала дівчину в щоку.

-Заспокойся ти, я не збиралася ревнувати, дурненька.

Маша засміялася від того, як це виглядало збоку.

І ось дівчата у квартирі, яка вже встигла стати рідною для Ліси. Бо тут вона проводила чимало часу разом із Машею. І кілька разів залишалася на ночівлю, не спеціально звісно, ​​але з ким не буває.

-Йди, розкладай свої речі, у мене шафа на половину порожня, так що місце є. А я піду поїсти приготую, гаразд? -Маша забрала з рук дівчини букет, щоб поставити його у воду.

-Дякую тобі велике ще раз, я розкладу речі й допоможу тобі.

-Ладненько. – Маша скуйовдив волосся Ліси на голові, пішла до шафи що б переодягтися в домашнє.

Меліса ж до останнього не дивилася в бік дівчини «Що б не бентежити її», але насправді вона сама бентежилася, але не важливо. Машу цей факт трохи повеселив, але незабаром покинула кімнату і пішла на кухню.

Меліса почала розкладати свої речі. На щастя, у неї їх не дуже багато і в шафі залишилося ще досить багато місця.

Укулеле в чохлі вона поставила біля тумбочки в кутку кімнати, щоб не заважати господині, там же й залишила чемодан із залишками якихось дрібниць.

Після на телефон надійшов дзвінок. Вона відповіла, і це була її сестра.

-Лол, прикинь, батьки повернулися майже відразу після того, як ти пішла. – Досить тихо промовила дівчина.

-Кхм, цікавилися де я? – Ліса задумалася.

-Не, поки не помітили зникнення, якщо буде щось цікаве, скажу)

-По руках.

Поклавши трубку Меліса досить голосно зітхнула, і пішла так само переодягнутися в домашній одяг. Маша ж почула, що дівчині дзвонили, а потім її зітхання, тому вирішила подивитися, чи все в порядку. Але коли вона глянула у бік шафи вона побачила дівчину, яка встигла лише зняти кофту і знаходилася зараз у бюстгальтері в пошуку якоїсь футболки.

Ця картина аж надто зацікавила Машу, тому дівчина пішла ближче до Меліси. Меліса ж не відразу помітила дівчину, що наближається, але все ж коли помітила, вона тут же почервоніла і відвернулася.

-Ти Чого твориш?

-Вибач, не втрималася від такої спокусливої ​​картини. – Відповіла Маша вже стоячи впритул до Ліси.

Дівчина не знала, що відповісти, тому вона просто стояла збентежена і наче загнана в пастку. А ось Маша знала, що робити. Вона обняла Лісу за талію, а потім ніжно поцілувала дівчину в шию, що стоїть прямо перед собою. Потім вона вирішила “помітити” свою дівчину, залишивши їй на шиї кілька невеликих засосів. Коли Маша залишала перший, з вуст Меліси вирвався тихий, ледь чутний стогін, але Маша його почула і це їй явно сподобалося.

Маші набридло бачити тільки спину Меліси, тому вона повернулася до вуха дівчини, промовила пошепки.

-Повернися до мене личком, сонечко, будь ласка.

Але на слова Маші дівчина ніяк не реагувала, а все тому, що її обличчя ніби все палало червоним, а вона цього не хотіла показувати. Але Маша була не зі слабких, тому вона вирішила, що мовчання — це щось на зразок «Знака згоди», а тому сама повернула дівчину до себе і побачивши, що та заплющила очі, просто поцілувала її в губи, проникаючи в її рот язиком. Наскільки дівчина була б збентежена, вона все одно відповість взаємністю Маші. А тому їхні язики переплелися у ніжному танці.

Меліса стоїть і отримує задоволення, але тут відволікаючись на поцілунок, вона втратила пильність і вже опинилася на ліжку під Машею, яка вже розстібала її ліфчик. Меліса хотіла чинити опір цьому, але було вже надто пізно, коли вона виставила руки вперед, щоб злегка відштовхнути дівчину, з її тіла злетів бюстгальтер. Коли це сталося, Ліса скрикнула і закрилася руками.

Не те що вона не хотіла близькості, вона була аж надто сором’язливою. Маша подивилася на свою маленьку дівчинку з невеликим переляком на обличчі, а потім перевела погляд на єдине джерело світла, вікна. У цій кімнаті було досить тьмяно через погану погоду на вулиці, але, якщо взагалі зашторити вікна, кімната виявиться зануреною в темряву.

Що вона вирішила швидко зробити й додати трохи впевненості, тим самим, Лісі.

Коли Маша встала, Лісі стало трохи спокійніше дихати, але її серце так само швидко билося і її тіло горіло в передчутті продовження. І воно не змусило себе довго чекати, Маша вже за кілька хвилин знову нависала над Мелісою і цілувала її, прикушуючи її нижню губу майже до крові.

-Так краще? – Переживаюче поцікавилася Маша, на що лише отримала ствердний кивок.

Потім вона поклала руки на груди дівчини й почала ніжно масажувати її груди. Поцілунки почали спускатись униз. Вони спочатку зупинилися на її ключицях, але вже незабаром Маша була вже біля грудей Ліси. Цілуючи груди навколо, вона поглядала на обличчя дівчини, на її заплющені очі, на її злегка відкриті вуста з яких долинали тихі, зніяковілі стогони після кожного поцілунку. Її уривчасте дихання і легке тремтіння, все це лише заводило сильніше Машу, але вона не збиралася поспішати, вона грала з тілом дівчини, доставляючи їй задоволення простими ласками. Марія покривала кожен міліметр тіла Меліси гарячими цілунками.

Тіло Ліси здригалося і ніби тануло від гарячого дихання її партнера. Її мимовільні стогони. Приємні відчуття внизу животі. Все це для неї новий, дуже приємний досвід.

І ось Марія вже припала губами до грудей, ніжно пестячи ліву грудь ротом, а правою рукою, приємно затискаючи й відтягуючи сосок. І це все супроводжувалося вже гучнішими стогонами Ліси. Відірвавшись від грудей, Маша захотіла почути не тільки стогін, а тому спитала.

-Тобі подобатися? Чого ти хочеш? Скажи, і я зроблю. – В очікуванні відповіді дівчина зупинилася і просто притулилося вухом до грудей дівчини, слухала її дике серцебиття.

-Мені все подобається, зроби все сама, будь ласка. – Говорило це миле створіння з легкою задишкою, хоча вони навіть не дійшли до найцікавішого.

Маші двічі повторювати не потрібно і тому вона повернулася до пестощів грудей, а вільною рукою дівчина почала розстібати шортики дівчини. І відірвавшись зайнятою рукою від грудей, спустила шортики з дівчини, а потім взагалі відправила їх у вільний політ по кімнаті.

І вже коли Меліса залишилася в одних тільки трусиках, Маша спочатку підтягнулася до губ дівчини й поцілувала її в них, а після вона почала вести вологу доріжку від самих губ, по шиї, звичайно, не минаючи груди дівчини довела до пупка. Погравши з ним не довго дівчина вже прямувала до заповітного місця.

Знову піднявши голову, дівчина глянула на Мелісу, а потім розсунула ноги дівчини. Тіло, яке вже слухняно слухалося Машу. Вона почала покривати короткими, приємними та ніжними цілунками внутрішні сторони стегон дівчини плавно підбираючись до її трусиків.

І тут Маша вже дісталася заповітного місця і почала стягувати вже добре промоклу тканину з дівчини.

І саме зараз Маша почала відчувати сильну відповідальність за кожен свій рух дію, але для початку вона вирішила приділити увагу невеликому горбку.

Вона ніжно поцілувала клітор Меліси, періодично всмоктувала той або покусуючи, що викликає здригання в тілі дівчині або змушуючи її прогинатися від задоволення.

Стогін вже давно заповнювали кімнату, що Маша вже звикла до них і вирішила загострити свою увагу на дії та реакції своєї крихітки. Але вже тягнути не хотілося, бо дівчина була добре розслаблена і було достатньо волого, щоб почати дії. Тому Маша піднялася до обличчя Меліси й нахилившись над вушком, прошепотіла.

-Я можу продовжити?

-Так …, мабуть, так. – крізь збиту промову від стогонів Маша почула легку невпевненість у цих словах.

-Вперше, так?

-Угу …

-Не хвилюйся, боляче не буде. Обіцяю. – Після цих слів Маша ніжно і коротко цмокнула дівчину в куток губ, а потім спустила знову вниз.

Погравшись ще з клітор ротом, Маша замінила його на руку. Вона цілувала її губи, а вже потім вона спустилася до входу.

Марія повільно проникла язичком у неї та це спровокувало різку спробу зімкнути ноги разом і гучний солодкий стогін задоволення. Потім, Маша замінила язик на два пальці й дуже акуратно проникла до Меліси.

Спочатку повільними, а після більш швидкими й глибокими поступальними рухами всередині та грою ротом з клітором, вона довела Лісу до повної насолоди.

-Маш … Ах … я більше не можу … – Пролунав досить хрипкий голос.

І ось уже за кілька хвилин, тіло дівчини досить граціозно вигнулося, подих перехопило, а тіло обм’якло в ліжку.

Маша відсторонилася, давши спокій дівчині. Вона просто накинула на неї край ковдри й лягла поруч.

Меліса лежала майже без сил у спробах відновити дихання. А Маша, не зважаючи на те, що буквально хвилину тому цілувала не ті губи, припала до губ Ліси.

У відповідь дівчина обійняла її й ніжно простогнала на вухо.

-Спасибі … Велике, я тобі обов’язково відплачу.

-Я завжди рада зробити тобі приємне, Лісо, не хочеш подрімати або прийняти душ? – поцікавилася дбайливо дівчина, дивлячись у цій темній кімнаті у бік годиннику, сподіваючись зрозуміти котка зараз година. Але безуспішно.

Але поки вона все ж таки намагалася дізнатися час, Меліса вже сопіла. Тому Маша тихо встала з ліжка, швидко зібрала розкидані речі склавши їх на стілець, а вже “зіпсовану” спідня білизна відправила в кошик з брудною білизною.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь