Ліана відповіла на поцілунок дівчини й сама почала роздягатися, саме сьогодні вона хотіла віддачі в сексі, сьогодні вона хотіла випустити пару. Та й Марго була не проти. Дівчина допомогла позбавитися абсолютно непотрібного їм одягу і поклала свою нову дівчину на ліжко.

Маргарита розсунула ніжки Лі й почала пестити промежину своїм досить довгим язичком. Потім до язику додалися пальчики, тонкі, з коротким манікюром.

Її пустотливі пальчики зробили все настільки якісно, ​​що Ліана скінчила буквально за кілька хвилин, що в принципі не властиве цій особистості. Її рідко хтось взагалі доводив до оргазму.

Але Марго на цьому не зупинилася, вона вирішила попестити груди своєї коханої, спочатку руками, стискаючи самі груди, а потім перейшовши до соска, стискаючи й відтягуючи ті, а після і ротом почала працювати.

Злегка покусуючи темно-бежеві горбки, після смоктання і полизала спочатку один, а потім інший.

Стогін Ліани не вщухав ні на секунду. Її солодкі зітхання заполонили весь простір.

А у повітрі був її аромат. Марго ж продовжувала балуватися з її тілом, десь залишаючи мокрі сліди від язика, десь залишаючи засоси, а десь просто остигали сліди від гарячих пухких губ.

Все це тривало поки Ліана не прийшла до тями й сама не вп’ялася в губи Маргарити своїми, а потім спритно перевернула дівчину під себе і трахнула її так жорстко, наскільки вміла.

Так дівчата провели весь вечір, а потім вони по черзі прийняли душ і вирушили спати, адже в обох на завтра були плани, в одної робота, а в другої навчання.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь