Header Image
    Фандом: .Оріджинал

    Сівши на мотоцикл до Ю, Кіра голосно крикнула.

    -Поїхали до поліції, мені потрібно написати заяву про зґвалтування!

    -ЩО?

    -ЇДЕМО!

    Юзукі відразу зірвалася з місця і в деяких місцях порушуючи швидко поїхала в поліцію. Діставшись до дільниці Кіра, пішла всередину, їй на зустріч вийшли 2 офіцери, що минулого разу затримали її батька. Вони помітили Кіру, переглянулись і підійшли до неї.

    -Якими долями Кіра Шикода?

    -Здрастуйте, ось прийшла заяву писати.

    -Так давай ми приймемо твою заяву, підемо в наш офіс.

    Ю підійшла до Кіри, і вони разом пішли до офісу. Офіцери сіли за свої столи, Один із них дав бланк стажеру і наказали записати все, що розповідала дівчина. Кіра розповіла все, що з нею зробили, пред’явила відео та аудіо докази та напої. Також Кіра пройшла повний медогляд. Було взято зразки залишків сперми.

    -Такс … Ми все перевіримо і покараємо винних. А ви можете їхати додому та відпочивати.

    -Слухайте, ви ж їх уже приймали, ви бачили які вони, з ними не можна лишати мого брата!

    -У Вас є родичі, там бабусі, дідусі, тітки, дядьки?

    -Ні.

    – Тоді дитина буде змушена жити у дитячому будинку.

    -А Я не можу забрати його собі?

    -У вас є будинок, зарплата, ви зможете належно доглядати й стежити за дитиною? Відповіді немає, бо ви ще не повнолітні.

    -Я куплю будинок, у мене є гроші, на мене переписано половину бізнесу батька і щомісяця мені нараховуються гроші на мою карту, і не маленька сума!

    І тут Юзукі перебила Кіру.

    -У неї вже є будинок, з двома спальнями.

    -Ю …

    Кіра спробувала щось сказати, але Юзукі продовжила.

    -Вибачте, а я можу зустрітися і поговорити з Інозукою?

    -Навіщо Вам наш шеф?

    -Особиста справа.

    -До шефа просто так не можна.

    -Тоді покличте його сюди або йдіть зі мною.

    Блакитноокий офіцер набрав номер Інозуки.

    «Так, вітаю, вас тут якась дівчина просить зустрітися, можете підійти до 108 кабінету? Егеж добре.”

    За хвилин 5 до кабінету зайшов високий, міцний блондин. Він оглянув кабінет очима і помітив Юзукі. Офіцери надали честь шефу. Юзукі ніби проігнорувала те, що він прийшов, вона гордо глянула на нього.

    -Займися цією справою.

    Офіцери були шоковані зверненням дівчини з їхнім головою та в один голос крикнули.

    -Та як ви звертаєтеся до нього???

    -Як хочу. Ну то що, займешся? Чи мені попросити інших людей, досвідченіших? Це справа серйозна, і молодшого з тієї родини забрати треба.

    Дівчина гордо сиділа в кріслі наче головна тут вона. Глава тутешньої поліції нарешті відповів Юзукі.

    -А я-то думав дочка скучила за батьком, а їй потрібно справу вирішити, П’ять років минуло. А ти все дзвониш тільки коли тобі щось потрібне.

    Він глянув на офіцерів.

    -Занесіть все мені до кабінету, я займуся особисто цією справою. А до них приставити охорону. Ясно?

    -Так точно!

    Знову в один голос вигукнули офіцери.

    Кіра дивилася на Юзукі з подивом. Ю взяла Кіру за руку і вивела надвір.

    – Це твій батько? Стоп Ю ти ж казала, що ти сама в цьому місті.

    -Просто у мене натягнуті стосунки з ним, вибач що брехала.

    -А Що значить у мене є будинок?

    -А Тобі нашого будинку мало?

    -Ні, стоп, я не хочу тебе навантажувати ще малим, я куплю будинок і житиму з ним.

    -Я тебе нікуди не відпущу.

    Після цих слів Юзукі поцілувала Кіру і в цей момент до них підійшов її батько та пара охоронців.

    -Кхм, я, звичайно, не хочу вас переривати, але ти знову за своє?

    Кіра почервоніла та відійшла від Ю.

    -Так тату, я все ще лесбійка. Що ти хотів?

    — Ось ці хлопці вас охоронятимуть, вирушайте додому.

    Зітхнувши, батько дивився як охоронці сідають у чорну машину і Ю надягає шолом на Кіру. Кіра подивилася на батька Ю, а потім на саму Ю, а потім вона сказала їй на вушко.

    -Йди та обійми його.

    -Навіщо це?

    -Давай, він же твій батько і ви обидва любите одне одного.

    Після цих слів Юзукі підійшла до батька і сказала.

    -Дякую що відповів і допоможеш з цією справою … Мені дуже приємно …

    -Я зроблю все що в моїх силах, заради тебе.

    А потім сам батько обійняв свою маленьку дочку. Ю обійняла батька у відповідь. І ніби злий начальник розтанув і перетворився на доброго хлопця. Після приємних обіймашок Ю пішла до Кіри, вона поправила шолом Кіри, а потім одягла свій. Дівчата сіли на мотоцикл, Ю помахала батькові та мотоцикл зірвався з місця, а за ним поїхала чорна машина охоронців. Дівчата їхали цього разу не дуже швидко, дотримуючись всіх правил дорожнього руху. Через пів години Дівчата приїхали додому. Кіра встала з мотоцикла і пішла відчиняти вхідні двері, а Юзукі запаркувала мотоцикл у гараж, і увійшла звідти до будинку. Охорона залишилася в машині поряд із будинком. Дівчата роззулися й обидві вирушили на другий поверх, Кіра пішла в душ, а ось Юзукі пішла до своєї кімнати. Вона прикрила двері й діставши свій телефон із кишені, набрала батькові.

    -Привіт, це знову я, займися цією справою як слід, якщо потрібно буде підключи до нього маму, добре?

    -Я зроблю все, що зможу, Юзу.

    -Не називай мене так, гаразд, дзвони якщо будуть якісь новини.

    Юзукі поклала трубку, зітхнула і кинула телефон на стіл. Дівчина впала на ліжко і заплющивши очі згадала що трапилося з Кірою сьогодні, її тілом пробігли мурашки. Через деякий час з душу вийшла Кіра в топі та шортах, витираючи своє довге мокре волосся білим рушником. Вона пішла в кімнату до Юзукі, відкривши акуратно двері, вона побачила подругу, яка була ніби в страху. Кіра сіла на ліжко поряд з Ю, і та в секунду вчепилася в Кіру притиснувши її до своїх грудей і мало не плачучи сказала.

    -Не хвилюйся, більше тебе ніхто не чіпатиме! Я цього не дозволю! Чуєш?

    -Чую! Відпусти мене, будь ласка, я зараз задихнусь у твоїй четвірці!

    Ю відпустила Кіру й обійняла ту за шию, Кіра обняла Юзукі у відповідь і так вони просиділи з хвилин 15, доки Кіра не спитала її.

    -Якщо твій батько працює в поліції, тоді де працює твоя мати, чим вона займається?

    -Вона… Вона головна суддя міста….

    -І чому ти це приховувала від мене?

    -Просто у мене з ними досить натягнуті стосунки, вони перестали приділяти мені увагу з 10 років, і через пару років, я вирішила жити окремо і попросила окремий будинок. А ти мені не розповідала про бізнес.

    -Та, що про нього говорити, я сама не знаю, що це за такий бізнес, просто знаю, що половина переписана на мене і мені з нього приходять гроші. От і все. Давай подивимося який-небудь фільм?

    -Давай.

    Кіра підвелася з ліжка, швидко пішла до своєї кімнати й взяла звідти свій ноутбук. Потім вона повернулася в кімнату до Ю, сіла на ліжко поряд, увімкнула фільм, і обнявшись, дівчата почали його дивитися.

     

    0 Коментарів