Ліана глянула на двері, а потім підійшла до трохи сумної Маргарити.

-Ти Все чула?

-Угу – Марго опустила очі.

-І що далі?

Маргарита лише подивилася на Лі з подивом.

-В плані?

-Ну, ти дізналася про моє життя і вік, тебе це хіба не лякає? Чи не відштовхує?

-А повинно? – Маргарита обняла Ліану і поцілувала у шию. – Тут скоріше питання до тебе, чи захочеш стати моєю дівчиною, чи ні?

-Хочу, але для мене стосунки, не дитяча гра. Як ти могла почути, у мене є до тебе якісь почуття, чи можу я дізнатися, що на рахунок тебе? Мені не потрібні стосунки заради того, щоб мене використовували, я хочу любити й бути коханою, якщо ти готова мені це дати, можемо стати парою, ні, вихід знайдеш сама. А тепер вибір за тобою, або на гору, або до дверей. – Ліана пішла до своєї спальної кімнати й плюхнулася на ліжко, закривши обличчя руками й важко зітхнула.

Вона не знала, чи прийде до неї дівчина, чи ні. Помиритись з другом, чи ні. Що буде далі? Та й Лі зараз була не в тому настрої та стані душі, щоб про це думати.

Марго ж просто стояла внизу спочатку спостерігаючи за тим, як Лі піднімається на віх, а після думаючи, хоч так вона простояла від сили хвилин 5. Потім вона пішла до дверей.

Телефонний дзвінок. Дзвонить Джонні. Ліана неохоче бере трубку.

-Чого тобі?

-Заспокойся, малюк, я був не правий, вибач, я просто був у такому становищі і як ти пам’ятаєш, закінчилося все не дуже. Я хвилююся за тебе і твоє тендітне серце, ти ж знаєш, ти мені як молодша сестра…

-Я старша за тебе на 2 роки, яка нахуй молодша сестра, придурок –  голос Ліани став трохи веселіший ніж до цього.

Джонні ще кілька хвилин щось розповідав, як тут Лі різко скидає слухавку.

Марго пішла до дверей, замкнула її й поволі пішла до Ліани, а знайшовши її кімнату, вона зайшла до неї, роздяглася і припала до її губ своїми.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь