Виспавшись Кіра розплющила її сонні очі, акуратно повернувши голову в бік годинника вона побачила, що пройшло 2 години. Плавно підвівшись з двоспального ліжка, дівчина сіла на край. Її голова просто тріщала від болю, спершись на тумбочку Кіра, що поряд стояла, трохи похитуючись. Ю почула шарудіння з другого поверху, тому що в будинку було досить тихо, Ю просто сиділа і пила чай. Вона усміхнулася ніжно і тихо прошепотіла.

-Вже прокинулася? Якось рано.

Юзукі встала з-за столу і попрямувала до сходів на другий поверх. Тим часом Кіра вже дісталася тих самих сходів. Ю плавно піднялася до Кіри й подивившись на неї з усмішкою обхопила лівою рукою талію дівчину.

-Давай допоможу, а то ще впадеш, що я робитиму з тобою?

Кіра тихо прошепотіла у відповідь.

-Спасибі Ю.

Дівчата спустилися сходами акуратно, плавно, не роблячи різких рухів дві гарні дівчата дійшли до просторої кухні. Ю допомогла присісти на стілець Кірі, відійшовши від неї в парі кроків, вона налила теплий чай подрузі й поставила його перед нею. Погладив Кіру по голові, вона сіла навпроти дівчини й шуткуючи запитала.

-Або тобі розсолу?

-Ну Не починай …

Юзукі тихо захихотіла своїм тонким голоском, дивлячись на все ще сонну дівчину, яку мучив головний біль. Вона встала з-за столу, швидким кроком пішла у вітальню, через кілька хвилин вона принесла пігулки від головного болю і дала їхній подрузі, і та відповідно не відмовилася позбутися болю. Кіра видавила з пачки 2 круглі пігулки червоного кольору, поклала їх у рот і запила теплим м’ятним чаєм. Раптом для Кіри, у її кишені завібрував телефон. Діставши телефон, Кіра підірвалася з місця і швидко відповіла. Дзвонив її Брат.

-Так?

-Привіт сестричка, ти як?

-А? Привіт, все гаразд Хаято, щось трапилося?

-Ні, хотів повідомити (У цей момент голос хлопчика став тихіше в кілька разів і ніби тремтів) Батько та Мати приїхали додому, вони дуже злі, вони щось про тебе говорять і про… Кото!

-М? Про мене та Кото? А можеш пройти повз них з увімкненим телефоном?

-Так, звичайно, зараз.

-Акуратно.

Хлопчик вийшов зі своєї кімнати й зайшов на кухню, поклавши телефон на стіл екраном вниз, хлопчик підійшов до холодильника і вдавав, що вибирає собі смаколик. Батьки не звертали увагу на присутність сина та продовжували обговорювати незрозумілі братові речі. Батько говорив «Та як цей придурок міг її упустити, він же дупою заплатив і навіть така мотивація його не стимулювала його на те що б не проґавити її» Мати лише кивала головою дивлячись кудись у далечінь, а після перебила чоловіка «мабуть йому  сподобалося платити тобі своєю дупою, сука, як це бридко, міг би грошей попросити, старий хричу, як же ти мене в такі моменти бісиш ….» Настала тиша, Хаято вирішив покинути кухню, поки вони нічого не запідозрили. Він прошепотів у трубку “Все” і відключив. Кіра почула все і звичайно все зрозуміла. Зрозуміла, що Кото платив своїм тілом батькові, мати знала все це.

– Мерзота якась … Чорт

Кіра вимовила ці слова з величезною огидою і сіла назад пити чай. Ю подивилася з подивом на Кіру і вибачила.

-Чи можу я поцікавитися, що сталося?

Кіра розповіла все Ю. Через 5 хвилин тиш Ю сказала.

-Ми повинні забрати твого брата сюди, доки не пізно, пробач, звичайно, але йому не безпечно перебувати там!

По щоках Кіри потекли сльози. Вона закрила обличчя руками та опустивши голову відповіла.

-Я знаю, Я ЗНАЮ це все … Але я ніяк не зможу забрати брата, мені немає 18 років, я не можу його забрати на законних підставах, а якщо я його просто заберу, Вони заберуть його назад і через суд можуть заборонити мені бачитись з ним. Я забрала всі свої заощадження на будинок, але треба чекати ДВА мати його роки чекати.

Ю підійшла до Кіри й обійнявши її вона намагалася втішити її.

-Нічого, я щось придумаю, ми заберемо його.

Кіра обійняла Ю і плакала у її футболку ще якийсь час. Через хвилин так 15 Кіра заспокоїлася й у труновій тиші вирішила допити свій чай. У цей час Юзукі швидкою граційною ходою пішла до своєї кімнати, дійшовши до сходів, вона швидко їх подолала, переступаючи через 2 сходинки, після Ю різко відчинила двері своєї кімнати й кинулася до свого столу. Сівши на стілець, вона почала голосно відкривати висувні тумбочки, перевертати там все і з усієї сили закривати. Відкривши останню тумбочку, Ю перевернула в ній все і знайшла аркуш А4, на якому було багато номерів мобільних телефонів. Переглянувши всі імена, вона вдарила кулаком об стіл, а потім задумалася.

-Невже я не залишила його номер … Чорт, я не могла просто так взяти й видалити його … Чого ж тебе немає, коли ти так потрібен …

Юзукі підвелася зі стільця, взяла в руку телефон і почала переглядати телефонну книгу. Знайшовши одну людину в самому низу телефонної книги Ю, підскочила від радості. Набравши цей номер, їй ніхто не відповів. Ю одразу ж поникла.

-Так йопт вашу матір.

Раптом Дівчата почули сигнал машини, обидві дівчата, перебуваючи в різних місцях, підійшли до вікна. Під будинком Ю стояла дорога чорна машина з тонованими вікнами. Водій наполегливо сигналив. Юзукі це насторожило, вона спустилася і подивившись на Кіру, приставила палець до губ, що означало «Тихо!». Ю відчинила двері й з невеликим наїздом крикнула водієві.

-Чого потрібно? Зовсім уже? У себе вдома сигналь!

З машини вийшов Містер Шикода, цей повненький мужик, повільно переставляючи свої короткі ноги, підійшов ближче до Юзукі.

-День добрий, Міледі. Перепрошую, звичайно, але я приїхав за вашою подругою, яка втекла з дому. Минуло вже багато часу її відсутності будинку, я б хотів забрати її додому.

-Про кого йдеться?

-Дівчина, не робіть дурня з мене і дуру з себе, вам не личить.

Кіра пішла до входу, Подруга перегородила шлях рукою Кірі, але Кіра пройшла під рукою дівчини й сердито подивившись на Батька та звернулася до нього.

-Яким вітром? Зовсім недавно ви з Матір’ю в один голос кричали, що ваша дочка давно мертва. А тут раптом я вам знадобилася, що Поліція штрафанула? Як тобі ще строк не впаяли?

-Кіра, зайчик чого ти так агресивно зі мною, ну погарячкували ми з мамою, ми ж тебе любимо. Хіба ти не пробачиш своїм батькам і не повернешся додому? Хаято сильно сумує за тобою і ми, Кіра поїхали хоча б у гості!

Батько поводився досить награно, адже він таким «Добрим» ніколи не був, і хто як не Кіра це знала. Ю взяла Кіру за руку і смикнула назад. Вона пошепки вимовила.

-Не смій.

-У мене є план і є шанс, що я зможу забрати брата в окремий будинок.

-Ти Не обговорила план зі мною!

-Він був створений щойно, ніколи було обговорювати.

-Упевнена, що все буде добре?

З усмішкою Кіра відповіла на вушко Юзукі.

-Ні

Після Кіра взула свої кросівки та вийшла надвір.

-Ну Якщо тільки в гості.

Кіра підійшла до батька, обернувшись, вона помахала подрузі та пішла в машину до батька. Кіра сіла на заднє сидіння і ввімкнула диктофон. Містер Шикода попрощався з Юзукі та сів за кермо. Як тільки він сів у машину, його посмішка стала підступнішою і злішою.

-Ну Що Доню, поїхали додому?

-Досить!

-Що? Ти про що?

-Про свою награну поведінку, бісить.

У машині зависла тиша. Машина поїхала у бік будинку. Кіра побачила повідомлення від Ю. «То що в тебе за чортовий план? Як ти збираєшся забрати Хаято? Я бачу, що ти читаєш повідомлення, ВІДПОВІДАЙ !!!!» У відповідь було лише. “Потім дізнаєшся.” За цей час вони вже доїхали до хати. Вийшовши з машини, Містер Шикода відчинив двері Кіри й сказав їй.

-Йди до своєї кімнати, на тебе там чекає сюрприз.

– Спочатку я з братом поговорю.

-Добре…

Кіра вийшла з машини й вальяжною ходою пішла до свого рідного дому. Хаято не було на подвір’ї, і вона одразу пішла до братової кімнати. Зайшовши в будинок, вона відразу повернула на право й опинилася перед дверима брата. Вона тихо постукала у двері й повідомила, що це вона і вона заходить до кімнати. Кіра відчинила двері й тут же на неї стрибнув її брат. Він міцно обійняв сестру з радісним криком. Кіра зайшла до кімнати й зачинила двері. Кіра поспілкувалася з братом на віддалені теми від сім’ї, оглянула братову кімнату, а потім вибачилася і пішла до своєї кімнати. Поки вона йшла до своєї кімнати, вона побачила, що батько зайшов на кухню, де сиділа її мати. Дівчина швидко забігла до своєї кімнати та підбігла до полиці з підручниками. У неї була старенька, маленька камера спостереження, вона зазвичай її використовувала в дитинстві, щоб зрозуміти куди пропадають молочні зуби, коли та кладе їх під подушку. Увімкнувши її та налаштувавши її, вона ввімкнула запис і сховала на поличці. Кіра поклала телефон на стіл, а сама сіла на ліжко та почала продумувати план далі. У цей момент у кімнату зайшов її батько із двома чашками чаю. Він почав спілкування з дочкою і поставив чашки на стіл, після якомога непомітніше він зачинив двері в кімнату Кіри на замок. Зрозуміло, Кіра знала, що він це заробить. Вона вела діалог з батьком роблячи вигляд, що не знає нічого. Він узяв чашки зі столу і простяг одну з них Кіре він сів на ліжко поруч із нею. Ну і як в американських фільмах у чай Містер Шікода щось підмішав. Зробивши пару ковтків чаю Кірі, стало недобре, ніби вона знову випила алкоголь або щось подібне, її тіло не слухалося її, а розум ніби помутнішав. Кіра спробувала не показувати цього, але це було приховати тяжко. Містер Шикода забрав чашку з рук Кіри й спитав.

-Кіра ти гаразд?

-Да все добре.

Батько зрозумів, що все йде за планом, він підвівся з ліжка, поставив чашки на стіл і підійшов до Кіри. Він поклав руку їй на плече і поклав її на ліжко.

-Тобі краще прилягти, ти якось блідо виглядаєш

У Кіри не було сил чинити опір, і вона намагалася менше кліпати, щоб не заснути, з кожною хвилиною їй хотілося спати все більше і більше. Батько вже розумів, що Кіра не зможе чинити опір і він почав поступово діяти.

-У тебе таке ніжне молоде тіло … Прям як у твоєї мами в молодості.

Шикода водив великою грубою рукою по нозі дівчини.

-Цікаво, а форма грудей у ​​тебе така ж як у матері?

-Щ-що?

-А? Нічого, мені просто цікаво, це нічого такого, батько просто цікавиться.

Містер почав піднімати свою руку все вище, з ноги до грудей дівчини. Його велика рука дісталася бюстгальтера Кіри, потім вже під ним, масажуючи груди Кіри.

-Ти Що твориш, Припини!

-А Ти зупини мене.

Його рука стискала груди Кіри, а другою він поліз Кірі в шорти. Діставшись трусиків Кіри він почав і там працювати.

-Та ти вже намокла, намокла від свого батька, повія.

Він чудово розумів, що це не від збудження Кіри, а від того порошку, але все одно намагався зробити Кірі неприємно. Але оскільки Кіра знала досить багато, вона відповіла йому.

-Хто б говорив, у самого ось встає на пацанів, та й не тільки встає, ти їх ще й трахаєш.

Шикода скривився, а після давши дівчині ляпас він узяв її за обличчя і вже агресивно почав з нею спілкуватися.

-Все краще, ніж їбати стару як твоя мати, а знаєш … Думаю, мені більше не потрібно буде робити це з твоїм дружком. Я робитиму це з тобою!

-Звичайно, тільки ось розбіг візьму!

-Зараз та ти нічого зробити не зможеш, погане дівчисько.

І після цих слів він зняв з Кіри кількома рухами шорти та трусики Кіри. Кіра спробувала якось відмахуватися від нього, але її батько був у кілька разів більший і тим більше сильніший за неї. Він сів на ліжко, розстебнув ширинку, підсунув Кіру ближче до себе. Батько дістав зі штанів дружка, що вже стояв, Він розсунув ноги Кіри й різко вставив свій досить немаленький агрегат. Кірі було неприємно, і вона закричала. Містер Шикода міцно закрив рота Кіри рукою і навалився зверху, він почав робити це швидко і жорстко, як тільки міг. Через те, що Він був дуже масивним, у нього дуже швидко з’явилася задишка і він дуже скоро збирався кінчати. Він витяг свій член з Кіри й що б не скінчити в неї й не платити за аборт він вирішив піти, так би мовити, іншим шляхом. Шикода направив свій член до попки дівчини. Все так само сильно тримав її рота закритим, а іншою рукою він допоміг собі знову різко увійти. На цей раз Кірі було ще болючіше. Її крики були чутні навіть крізь батькову руку. А той рухався у своєму звичному ритмі. Кіра спробувала відпихнути його руками як робила з Кото, але її батько ніби навіть не відчув її сили. Через кілька хвилин він скінчив у неї. Витягнувши свій член, він відпустив дівчину, одягнувся і встав з ліжка.

-Закінчив вчасно, добре. Ах так, можеш повернутися до своєї подружки, я все одно тебе і там заберу. Тепер не Кото мене задовольнятиме, а ти!

Після цих слів він відчинив двері кімнати й вийшов звідти. Кіра якраз уже приходила до тями. Дівчина повільно одягла трусики та шорти. Вставши з ліжка, вона підійшла до своєї шафи, в ній вона взяла свій старий портфель і пару пляшок від питної води. Протерши шийки пляшок, вона перелила вміст чашок у пляшки прямо на камеру. Переливши вона поклала це в рюкзак. Припинивши зйомку, дівчина вимкнула камеру та поклала її теж у рюкзак. Застебнувши його, вона одягла його на одне плече. Кіра взяла телефон, відключила на ньому диктофон і швидко написала Ю. “Зможеш мене швидко забрати?” Юзукі відразу відповіла «Так». Спустившись до виходу, вона попрощалася з братом і вийшла з дому, вона пішла у бік будинку Юзукі, через хвилини 2 Юзукі під’їхала до Кіри й забрала її.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь