Марго кивнула на знак згоди, після того піднялася на ноги й відчула ніжні руки Ліани на своїй талії.

-Давай підемо не поспішаючи, добре? – Лі посміхнулася, подивившись на Маргариту.

Діставшись ванної кімнати, Ліана дала дівчині змінний одяг і рушник.

-Прийми душ, може полегшає, гаразд? Якщо що, клич.

Марго лише знову кивнула і почала роздягатися, а Лі пішла. Спочатку вона хотіла піти помити тазик, але після почувши дзвінок у двері, пішла перевірити, хто там.

-Ідуууууу, не дзвоніть – Протяжно і жалісно сказала Ліана, підходячи до дверей.

Відчинивши двері, вона побачила на порозі свого друга, який, так би мовити, прийшов мало не вчасно.

-Привіт, Лі. Чому так довго не відчиняла? Щось трапилося? – поцікавився хлопець, проходячи до будинку, не спитавши навіть дозволу, вони так не робили ніколи.

-Та ні, якими долями, Джонні? – Зам’ялася Ліана «І як йому пояснити, чому в моєму душі 16 річна дівчина???»

Лі пішла все ж таки помити тазик, а Джо сів на диван.

-Тяжка нічка?

-Не те слово…

-Навіть до ліжка дійти не змогла? Бідолашна, і з якого ж приводу напилася?

-Ну, тут не я напилася … – Лі зітхнула і розповіла все другу.

-ТВОЮ МАТИ. Тебе заарештують, ти це розумієш взагалі? ТОБІ ТРИДЦЯТЬ МАТИ ЙОГО. Ти голова мафії та величезного бізнесу, все тобі належить… А ТИ ЇБЕШ МАЛОЛІТКУ!! – кричав Джонні здивовано.

Дівчина ж мовчки все слухала. Маргарита ж теж чула їх діалог, але вдала, що не в курсі їхньої розмови, просто підійшла й обняла Лі за талію, поклавши голову їй на плече.

Коли хлопець закінчив репетувати, Ліана відійшла від Марго і підійшовши до хлопця, взяла його за комір і в’їбала йому з усієї сили кулаком в обличчя, розбивши губу.

-Вона. Не. Малолітка. А. Людина. До якого. У мене. Є. Почуття. Усік?

-Ти ебанулась, Лі?

-Пішов нахер звідси! – Дівчина ще раз замахнулася, а хлопець в той час зітхнув і попрямував до виходу.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь