Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

3

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

-Кхм, цікаво і як така юна Дівчина пройшла в мій бар, не досягши 18 років?

-Твій?

-Відповідай

-Ну так вийшло, адже ти, і сама не зрозуміла, що мені немає 18.

-І то правда, принцеса, давай ти не будеш відвідувати подібні установи, до настання повноліття. І це не прохання.

-Тільки якщо у нас буде другий раунд!

-Та ти ненаситна – прошепотіла Ліана, цілуючи шию Марго. – А вірно вона помітила, Лі навіть не замислювалася над тим, що в її бар можуть пройти неповнолітні особи.

«Ну й гаразд, просто примушу своїх перевіряти документи й все, а зараз просто віддамся нагоді…» пролунало в голові Лі.

-Не хочеш повернуться у ліжко? Я не хочу, щоб ти застудилася, ходімо. – Лі суворо подивилася на Маргариту. Дівчина важко зітхнула і попрямувала назад до кімнати, а Лі пішла слідом за нею.

І ось через кілька годин, Лі покидала квартиру своєї коханки, яка солодко спала задоволена вкотре.

Маргарита дала ключі Ліані з фразою “Ти можеш приїжджати, коли тобі завгодно.”

— Ось якого біса, що ж я в ній знайшла… Мене ж посадять, Лі, це не нормально… — Бубнила собі під носа Ліана, проїжджаючи до болю проїжджені дороги цього міста, її міста.

Хто б що не говорив, але мафія більше вирішувала, ніж ці куплені чиновники.

У загальних уявленнях, мафіозі – це люди з великою кількістю грошей і гармат, і з великим Его.

Але не у випадку Лі, вона працює максимально тихо і чисто, без зайвої крові та іншого лайна у світі хаосу.

Ліана після приїзду додому, розіслала наказ усім охоронцям закладів 18+ ​​перевіряти паспорти та лягла спати. На ранок все на диво тихо, жодного смс від Маргарити, жодного дзвіночка.

-Дивно … Ну та гаразд.

Так тривало кілька днів, поки одного вечора на порозі будинку Ліани не з’явилося п’яне тіло неповнолітньої особи, яка просто відрубувалась на ходу. Лі підхопила рудоволосу на руки й понесла до найближчого дивана. Не дивлячись на стрункість та тендітність дівчини, яка здавалася такою, на перший погляд. Дівчина дуже спортивна та сильна. Роки тренувань та гіркого досвіду у світі мафії.

-Ну хто ж так нажирається … – Тихо лаялася Лі, поки тягла тіло.

Поклавши дівчину на диван, вона спробувала її якось розгальмувати, але це було просто марно, тому вона принесла в зал склянку води і тазик, знаючи, що це обов’язково їй знадобиться, а сама поки що сходила спочатку в душ, а потім принесла ковдру своєї несподіваної гості.

Ліана просиділа поряд з дівчиною до самого ранку, переживаючи за неї, як би Лі не намагалася приховати або придушити це відчуття, але здається Маргарита їй дуже подобається і не як подруга.

Вранці Марго прокинулася від блювотних позивів і була неймовірно сильно здивована, що була укутаною в ковдру, а Лі тримала їй тазик і гладила по спинці.

-Добрий ранок, Чудо ти… Бідолашна моя… Ось пощастило тобі так сильно перебрати. Що ти загалом пила? – спокійно вимовляла Ліана, притримуючи руді кучері.

-Я не знаю, це все Ронні, він купував алкоголь … – жалісно мовила Маргарита, падаючи без сил на коліна Ліани.

-Боже, ти настільки дурненька … у мене … – Зробивши паузу після усвідомлення того, що тільки що ляпнула, вона тут же змінила тему – пішли я тебе проведу в душ, вмиєшся й освіжишся.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь