Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

3

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ось уже завтра у дівчини іспит вона старанно готується і повторює теми, але нічого крім Маші, не лізло їй у голову, їй було важко сконцентруватися аби хоч якось вникнути в тему, вона думала про її ніжні, трохи пухкі губи, про її підтягнуту фігурі, про неї загалом.

Але все ж таки на час іспитів Меліса зібралася з силами й виклалася на повну склавши всі іспити. Далі залишалося тільки чекати на результати й все.

І в якийсь момент, коли Меліса сиділа в кімнаті, вона вирішила написати Маші.

-Привіт, ти на роботі?

-Вітаю. Так, але зміна закінчується за годину, щось термінове?

-Не особливо, я можу зачекати на тебе після роботи?

-Так добре.

Меліса почала не поспішаючи збирати потрібні їй речі, а потім одягнувши ту толстовку, яку вона вже кілька днів поспіль не може віддати, вийшла з дому, попрямувавши на роботу Марії.

Напевно, Ліса витратила близько 25-30 хвилин на, щоб дістатися до місця. Озирнувшись вона зрозуміла, що дівчина ще на роботі, а тому сіла на лавочку і почала її чекати. Незабаром Маша таки вийшла з роботи й помітивши подругу підійшла до неї стривожено.

-Щось трапилося?

-Вітаю.

Меліса встала і міцно обійняла подругу.

-Вибач, я дуже хочу напитися.

Дівчина сказала це сумним і протяжним голосом, тому Маша зітхнула і повела подругу до себе, обговорюючи дорогою здачу, настрій і те, як минув день. Нарешті, діставшись до будинку Маші, Меліса дістала з рюкзака пляшку вина і вже поставила його на стіл, ніби вона тут господиня.

– Щось конкретне трапилося чи в тебе просто такий настрій? – Маша вже почала трохи хвилюватися за подругу та її сильне бажання випити.

-Просто такий настрій. – Зітхнула Меліса і подивилася на Машу. – Є штопор?

-Так, звичайно, зараз. – Дівчина підійшла до тумбочки й почала шукати штопор, витративши близько 30-50 секунд, вона знайшла його та подала його Мелісі.

Та кивнула у відповідь і почала відкривати пляшку, а тим часом Маша діставала келихи та фрукти. Поставивши гарні винні келихи на стіл, дівчина почала мити фрукти під струменем холодної води, а потім почала їх нарізати на тарілку.

Через кілька хвилин вона вже поставила тарілку з нарізаними фруктами на стіл, де вже Меліса наповнила келихи червоним напівсолодким вином.

Маша сіла на стілець навпроти подруги й акуратно доторкнулася до ніжки келиха, а потім взяла його і подала Мелісі, а вже потім вона взяла свій келих.

-Питимемо за щось конкретне?

-Є ідеї, за що можна?

-Я б хотіла випити за тебе. – Після цих слів Маша відразу ж зробила невеликий ковток вина. Після таких слів щоки співрозмовниці одразу вкрилися легким рум’янцем, який їй потрібно було зараз же перекрити рум’янцем від алкоголю, тому вона ніяково сказала.

-Що ж … Тоді я за тебе … – І вже тоді зробила більший ковток, тим самим осушивши келих майже на половину, а потім недовго думаючи вона осушила келих повністю, заївши вино невеликим шматочком груші.

Маша подивилася на подругу і мило посміхнувшись підсунула тарілку з фруктами їй ближче, і сама осушила келих на половину, випиваючи невеликими ковтками вміст.

-Не поспішай ти так, у нас ще весь вечір попереду, уп’єшся ж у мотлох …

Мелісі відразу ж стало жарко тому вона вирішила зняти толстовку Маші, поклавши її на стілець, залишившись у відвертому топі. Маша мимоволі подивилася на виріз топу і під дією алкоголю зніяковіла і відвела погляд убік.

Благо Лісу зараз це мало хвилювало, вона налила собі другий келих вина і долила подрузі що б вона не відставала.

Потім вона спустошила свій келих. Маша вирішила скласти компанію подрузі, випивши келих майже залпом, але потім вона відставила убік пляшку і келихи, щоб не спокушати подругу випити ще.

Закинувши шматочок яблука собі в рот, вона так само взяла шматочок і піднесла його до рота Меліси й та, відкривши ротик прийняла шматочок, ніжно зачепивши пальці подруги губами. Ці дії подрузі здалися дуже еротичними й трохи навіть збудили Машу.

У голові Меліси знову виникла буря питань, але незабаром їх накрила пелена алкоголю і дівчина не замислювалася над тим, що відбувається. Через те, що вона не пила раніше, лише кілька ковтків шампанського на свята, вино майже миттєво сп’янило дівчину.

По суті, це було не погано, тому що алкоголь розв’язує людям язик, що власне і почало відбуватися з Мелісою.

-Ем … Слухай, Маша … Я повинна тобі щось сказати …

Насправді дівчині навіть і з алкоголем було досить важко, але все ж таки.

Маша уважно подивилася на подругу. Здається, і на цю дівчину вплинув алкоголь і в неї з’явилося різке бажання спробувати губки співрозмовниці на смак, але поки що її зупиняла мова дівчини.

-Я здається закохалася в тебе.

Не встигнувши домовити, Меліса відчула губи Маші. Вона ніжно поцілувала дівчину після її слів і навіть отримала відповідь на поцілунок, хоча вона уявляла трохи іншу реакцію.

Ліса вперше цілувалася з кимось, але Машу, все влаштовувало в цьому поцілунку, її навіть заводило те, що Меліса була ніким не зачеплена і зараз може стати тільки її.

Цілком її.

Незабаром в обох дівчат кисень закінчувався, а тому вони припинили свій поцілунок.

Маша з невеликою задишкою прошепотіла на вухо Меліси.

-А Мені не здається. Я закохана в тебе.

Потім на очах Меліси проступили сльози, їй різко захотілося плакати, вона притулилася до Маші й міцно обійнявши ту, почала плакати. Маша ж у свою чергу нічого не зрозуміла, але зараз було не найкращий час, щоб питати, тому вона просто сіла максимально близько до дівчини й міцно обійняла її.

За кілька хвилин Меліса заспокоїлася і відпустила дівчину. Маша встала зі стільця і ​​пішла взяти коробку серветок, яку вона надала Лісі, як тільки знайшла їх. Дівчина витерлася, а потім сказала.

-Спасибі велике, я не знаю, що на мене найшло. – У голосі ще лунали схлипи, і дівчина ніби стримувала свої емоції.

-Нічого, все нормально, підемо, вмиєшся холодною водою. – Марія спокійно подала руку Лісі, щоб та встала.

Коли та прийняла руку дівчини й піднялася зі стільця, вона трохи похитнулася і мало не впала, але Маша її підхопила за талію і неквапом повела її до ванної кімнати. Дійшовши до місця призначення, Маша акуратно підвела п’яну дівчину до раковини й увімкнувши прохолодну воду, набрала в долоню трохи води та вмила її.

Умив подругу, дівчина витерла її рушником і повела в кімнату, та вже майже не чинила опір і ледве пересувала ногами, її просто рубило. Тому Маша поклала Мелісу на своє ліжко і пішла на кухню прибратися.

Поки та прибиралася, вона подивилася на пляшку вина і тихо промовила пошепки.

-Зовсім вона пити не вміє, хе-хе, ясно чому її так швидко вирубило. – На обличчі дівчини з’явилася посмішка.

Вона швидко закінчила на кухні й забравши телефони, вона пішла в кімнату, до дівчини, яка вже міцно спала, обійнявши руками подушку що лежала неподалік. Маша сіла на інший кінець двоспального ліжка і спостерігала за сплячим тілом, думаючи про те, що сталося за цей вечір. Але тут її осяяло що дівчина точно сьогодні додому не піде, а батьки у неї суворі й потрібно було якось викручуватися.

Тому вона взяла телефон Меліси й спробувала його розблокувати, але оскільки пароля вона не знала, довелося використати відбиток пальця. Маша більш ніж впевнена, що та навіть не відчула, що її руку брали.

Спочатку вона подумала, що варто придумати якусь історію і написати її матері, але потім зрозумівши, що вона зовсім не знає про їхній спосіб спілкування, вона вирішила написати подрузі.

Маша знала про подругу Іру, а тому одразу ж знайшла діалог з нею і почала записувати відеоповідомлення, щоб відразу було все зрозуміло.

-Привіт, Іро, я Маша, думаю ти про мене знаєш. Але зараз не про це, вибач, що прошу про допомогу, але тут така справа… – після цих слів Маша перевернула камеру і навела її на тіло. – Вона вирубалася від двох келихів… – Потім дівчина перевела камеру знову на себе. – Коротше її треба якось відмазати перед батьками, а я не знаю, що робити. Допоможи будь ласка.

Потім Маша відправила повідомлення і відклала телефон у бік чекаючи на відповідь подруги дівчини. Звичайно, у неї з’явилося бажання прочитати їхнє листування і дізнатися трохи більше про почуття Меліси до себе, але Маша знала, що це не чесно і не пристойно так робити, тому одразу ж відмовилася від цієї ідеї. І тут прийшла відповідь Іри.

-Бля Що там? У мене не вантажить, Лісо, що ти знову мені показувати зібралася? Ну тепер чекай поки що мій інтернет захоче бачити твою пику.

Ой… Привіт, Машо)

-Привіт)

-Я так зрозуміла вона у конкретному відрубі.

-Саме так.

-Добре, я зараз напишу її мамі що та, заснула у мене.

-Спасібочки. Я твій боржник.

-Та забий. Добре хоча б вечір провели, перш ніж вона заснула?

-Чудово провели …

-Ой ясно все з вами))))))))))

-Мм?) Про що ти там подумала?)))

-Ні про що)

-Так я і повірила, але нічого такого у нас не було, ми просто трохи випили, поговорили, поцілувалися й ось.

-АААААААААА.

Кхм, вибач. Я рада за вас, гаразд, я пішла писати її матері.

Маша мило посміхнулася і мало не засміялася від реакції Іри, але швидко заспокоїлася, щоб не розбудити сплячу красуню. За кілька хвилин Іра написала.

-Я домовилася, все чудово.

-Дякую тобі велике, ще раз.

Маша заблокувала телефон Меліси й відклала його убік, потім попрямувала у ванну кімнату і змила косметику, після того пішла назад, захопивши по дорозі зі столика ноутбук, вона сіла на ліжко і відкривши чат з начальством написала про те, що завтра не зможе вийти на зміну через те, що у неї погане самопочуття та трохи підвищена температура. Начальство було розуміючи, тому дозволили взяти відгул на кілька днів.

Потім дівчина перевірила свої соціальні мережі та відповіла всім, хто писав. Вона витратила близько години на це все і це не через велику кількість друзів, а саме від великої кількості повідомлень від близької подруги.

Після Маша відклала ноутбук і лягла на ліжко і почала спостерігати за сонею, яка мило ворочилася уві сні й щось бурмотіла.

Так минула вся ніч, Маша не змогла заснути, а ось Меліса виспалася як ніколи.

О годині так 10 ранку, Меліса прокинулася, потерла очі й сіла, спочатку вона не могла зрозуміти де вона і що відбувається, але буквально за мить до неї дійшло. Озирнувшись на всі боки, вона намагалася знайти дівчину, але знайшла вона тільки свій телефон. Взявши його, вона побачила повідомлення від Іри та вирішила подивитися, що вона хоче. Відкривши діалог, вона побачила ранкове листування.

-Привіт, вона ще спить?

-Угу.

-А Ти спала?

-Ні, не змогла заснути

-Ясно, добре, передай цій соні, нехай відпишеться, коли прокинеться, будь ласка. — це повідомлення було надіслано 15 хвилин тому.

Потім Меліса переглянула все їх листування та відео повідомлення, які були.

– Чорт, як же ніяково… – прошепотіла Меліса, а потім піднялася з ліжка і пішла до туалету.

Маша тим часом була на балконі, курила і допивала каву, тому що вона не знала, коли встане Меліса, вона не ризикнула готувати сніданок, щоб той не охолонув. За кілька хвилин, Меліса зайшла на кухню і побачивши Машу, пішла до неї на балкон.

Маша побачила Лісу і посміхнувшись загасила не докурену сигарету і кинула її в невеликий імпровізований смітник, потім зробила ковток кави й вже коли та зайшла на балкон накинула не неї свою кофту. Коли було холодно, Маша одягала саме цю кофту на замку. Потім вона міцно обійняла Мелісу.

-Доброго ранку, соня, виспалася?

-Угу – відповіла дівчина, замружившись в обіймах дівчину, яку полюбила.

-Я можу тебе поцілувати?

-Не питай таке у мене. – Маша на початку не зрозуміла, що мала на увазі дівчина, а потім Меліса на мить торкнулася її губ, ну і власне дівчина все зрозуміла.

-Що будеш на сніданок? – Поцікавилася Маша, так само обіймаючи дівчину.

-Те саме що й ти.

-Тоді чи цигарки з кавою чи яєчню з кавою? – Маша почала хіхікати й виводити дівчину з балкона, забравши заздалегідь порожню чашку.

-Мабуть, я оберу другий варіант. Давай я приготую. – Меліса у відповідь теж почала хіхікати, але потім заспокоїлася і просто усміхнулася.

-Я приготую, йди краще прийми душ.

-Та я вже вдома приму, у мене немає із собою запасної чистої білизни, я не очікувала що так, закінчитися вчорашній вечір.

-Я можу дати тобі білизну.

Меліса здивувалася і відразу почервоніла від такої пропозиції від дівчини й зам’ялася, не знаючи, що відповісти. А Маша тим часом вже пішла в кімнату і пошукавши буквально кілька хвилин, знайшла нові, чисті трусики, які вона нещодавно прикупила. Потім тримаючи їх 1 пальцем, зайшла на кухню й обійнявши дівчину зі спини виставила руку вперед і ці трусики виявилися прямо веред обличчям Меліси.

-Тримай, повинні підійти тобі, вони не ношені. – Після цієї фрази Маша поцілувала дівчину в щоку і передала трусики в руки Меліси.

-А … Спасибі велике … я у ванну … – Вимовила максимально збентеженим голосом Меліса і попрямувала у ванну кімнату.

-Іди, Помідорко, сніданок буде готовий за 15 хвилин. – Почувши в слід фразу дівчини, Меліса посміхнулася.

Зайшовши до кімнати за телефоном, Меліса вирушила до ванної кімнати. Спочатку вона відповіла на повідомлення Іри, а потім почала виконувати ванні процедури. Тим часом Маша спокійно готувала яєчню та паралельно варила каву.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь