Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

3

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Через кілька днів спільного проживання

Рано вранці Ю прокинулася в обіймах Кіри. Дівчина повернулася обличчям до неї й, посміхаючись, прибрала волосся з обличчя сплячої подруги. Кіра спала дуже міцно. Ю підвелася з ліжка і знову глянувши на Кіру ніжно поцілувала її в щоку. Вона поправила свій топ, в якому спала і тихо вийшла з кімнати. Юзукі пішла у ванну кімнату, де стала перед дзеркалом і спершись на умивальник подивилася в дзеркало і посміхнулася, а потім тихо з усмішкою сказала.

-Схоже, нас зводить сама доля.

Ю відкрила кран із холодною водою, набрала повні долоні води та вмила обличчя і ненавмисно намочила свій топ, який і так добре виражав її форми.

-Упс … Хм, ну і гаразд.

Вона взяла зі стаканчика свою зубну щітку і, натиснувши пасту, задумалася про те, що тут не вистачає нової щітки Кіри.

-Навіщо їй стара, якщо можна скористатися новою?

Ю нахилилася під раковину, де була невелика шафка, відкрила її, і знайшла там нову зубну щітку і поставила її в склянку. Дочистивши свої білі зуби, вона зайнялася своїм довгим волоссям, її волосся спокійно діставало до її чудової талії та було навіть трохи нижче її. Закінчивши з ванною кімнатою, дівчина попрямувала на кухню, щоб приготувати сніданок, вперше за кілька років, на двох. Поки Юзукі готувала сніданок і варила каву, Кіра прокинулася в ліжку сама. Вона відчула запах свіжомеленої кави та потягнувшись, встала з ліжка. Вона була в схожій піжамі, як і Ю, шортики та топ. Кіра попрямувала до виходу з кімнати, вийшла і спустившись тихо вниз, вона зазирнула на кухню, на якій готувала сніданок Ю, яка стояла спиною до входу, Кіра тихо підійшла ззаду Ю й обняла ту за талію. Ю в цей момент смажила яєчню, відчувши на собі її теплі обійми, вона переклала готові яйця по тарілках і, посміхаючись, повернулася до Кіри, обнявши ту за шию.

-Ранок добрий, Кіро. Як тобі спалося?

-Добрий, мені спалося чудово, поки поряд була ти.

Кіра подивилася на Ю і несподівано поцілувала Ю в губи, а потім з грайливою усмішкою відвернулась і пішла в душ. На щоках Юзукі виступив невеликий рум’янець, але після поцілунку він зійшов. Кіра Вмилася і почистила зуби, розчесавши волосся вона спустилася вниз снідати. На столі вже стояла кава, нарізані овочі та яйця. Юзукі вже сиділа на стільці, Кіра сіла за стіл і подякувала Ю за турботу, а після побажавши приємного апетиту, дівчата приступили до ранкової трапези. Після сніданку Кіра встала і зібрала брудний посуд, помила та розклала по місцях. Кіра витерла руки й спершись на стільницю подивилася на Ю, а та в свою чергу встала зі стільця і ​​подивилася в очі Кірі. У кожної з них, коли вони бачать один одного, з’являється непереборне бажання поцілуватися або навіть щось більше. Між ними почався простий діалог, щоб пом’якшити напружену тишу. Вони піднялися на другий поверх і розійшлися по кімнатах, переодягнулися в домашній одяг. Кіра подивилася на розстелене ліжко, підійшла до нього й почала його заправляти. Заправивши його, вона сіла на ліжко спершись спиною об спинку ліжка, заплющивши очі та думаючи про своє, Ю вирішила зайти в кімнату до Кіри, постукавши у двері вона зайшла і побачивши свою подружку в її новому одязі посміхнулася і підійшовши до неї сказала.

-А Тобі дуже личить цей одяг, ти в ньому така гарна.

Кіра зніяковіла і посміхнувшись відповіла.

-Спасибі, Ю.

Але тут Юзукі залізла на ліжко до Кіри й сілаа до неї на руки й прошепотіла їй на вухо.

-Але не така гарна як без нього

Серцебиття Кіри почастішало, щоки налилися рум’янцем, вона не знала, що відповісти та просто дивилася на Ю, яка, мабуть, не жартувала, а дуже навіть була серйозна. Ю відсіла від Кіри стежачи за її реакцією, Кіра підігнула ноги до грудей і закрила обличчя руками думаючи, що сказала її подруга. Ю посунулася ближче до Кіри й швидко прибравши її руки з лиця поцілувала ту в малинові губки. Кіра злегка розслабилася і в цей момент Ю підсунулася до Кіри максимально близько, так, що її колінця упиралися в Кірини шортики. По тілу дівчини пробіглися мурашки, вона не мала бажання вирватися і втекти від Юзуки. Руки Кіри все ще були в руках Ю. Юзукі поклала праву руку Кіри собі на груди, а ліву відпустила. Після Ю, згадавши чому Кіра тут, спитала в неї.

-Ти хочеш цього?

На що послідував лише поцілунок Кіри. Її рука вже була під футболкою Ю, а точніше її руки вже розстібали ліф Ю. Ю зняла з себе розстебнутий бюстгальтер, а потім розстебнула бюстгальтер Кіри й зняла його залишивши Кіру у футболці, як і себе, щоб не так бентежити дівчину.

На щічках Кіри був рум’янець, і він ставав все більш насиченим, її тіло палало, від кожного дотику Ю, вона ніжно пестила рукою груди подруги. Поцілунки Юзукі плавно переходили дедалі нижче. Спочатку вони були на шиї, а потім дівчина перейшла на груди. Вона залізла головою під футболку Кіри та ніжно цілувала її ключицю, а після груди дівчини. Кіра була сильно збуджена, вона відчувала кожен поцілунок Ю, їй ставало все спекотныше після кожного з них. Ю ніжно торкалася губами тіла Кіри й так само ніжно водила рукою по шортах Кіри. Юзукі спускалася все глибше і незабаром була вже в районі пупка і спускалася дедалі нижче. У цей момент Кіра взяла Ю за голову і підняла себе, щоб поцілувати. Ю дуже подобалося робити приємно Кірі, від її солодких тихих стогонів, Ю ​​було так тепло і вона сама сильно збуджувалася, але її бажанням було зробити приємно тільки Кірі. Юзукі провела рукою від шортиків Кіри до її пупка, а потім повела руку в шортики, вже там вона зрозуміла, що Кіра вже дуже мокра. Вона відірвалася від поцілунку з Кірою, посміхнулась і нахилившись їй до вушка, ніжно вкусила його, а потім з грайливою усмішкою запитала.

-Ти Така мокренька. Як далеко мені можна зайти?

-Наскільки хочеш …

Трохи відвернувши обличчя, відповіла червона Кіра. Але Ю вирішила для першого їх разу не заходити занадто далеко, і вирішила обійтися клітором. Ю вміло довела Кіру до повної насолоди.

Вона відсіла від Кіри й знявши футболку, оголила свої груди, щоб одягнути свій бюстгальтер, а потім подивилася на Кіру і як за їхньої першої зустрічі запитала.

-А Тобі допомогти?

Кіра знову скрикнула.

-Ні!

Юзукі впала назад і голосно засміялася.

-Чого ти смієшся?

Запитала Кіра схилившись над Ю.

-Згадалася наша перша зустріч, ти зараз відповіла так само як і тоді!

Відповіла вона крізь сміх.

-Дурна!

Відповіла Кіра одягаючись і прямуючи до шафи за чистими трусиками. Присівши до скриньки зі спідньою білизною, вона почала шукати певні трусики. Ю підвелася, подивилася на Кіру, а потім спитала з широкою усмішкою.

-А Чи не хочеш мої трусики?

-Відчепись!

Кіра знайшла трусики, пішла в душ і повернулася через хвилин 5 – 10 з пачкою вологих серветок. Вона кинула їх у Юзукі.

-Витри руки …

-Навіщо?

Усміхаючись, спитала Юзукі облизуючи руку.

-Фу, яка мерзота, я не буду тебе більше цілувати!

-Хей!

Ю схопилася і побігла мити руку та рот.

-А Тепер будеш?

Запитала Юзукі, підійшовши до Кіри. Кіра відповіла поцілунком.

-Схоже, я теж лесбійка. Адже з тобою мені подобається більше, ніж з хлопцем. Схоже, це ти зробила мене такою!

Ю посміхнулася.

Кіра сказала це, проходячи повз Ю, спускаючись, щоб зробити чай дівчатам.

-Наступного разу, я хочу зайти далі.

Вже пошепки сказала та, сподіваючись, що Ю не почує.

-Добре.

Кіра обернулася, почувши відповідь Ю, вона подивилася на мило усміхнену подругу і так само тихо сказала.

-Спасибі.

А потім пішла на кухню ставити чайник.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь