Хлопці готувалися до повернення зі своїм першим повноформатним альбомом і сьогодні у них проходила фотосесія для фотобука. Хлопчики втомлено поплелися в гримерку, де на них чекали візажисти, гримери та інші, важливі у цій справі люди.

— Доброго дня! — хлопці зайшли всередину просторої, але заваленої різними речами кімнати. Вони терпляче чекали, поки стилісти та візажисти зроблять свою роботу.

Сама фотосесія проходила спокійно, фотограф задоволений позуванням хлопчиків. Вони добре вжилися у ролі поганих хлопців. Ян’ян терпляче чекав своєї черги, дивлячись на Куна, який, як йому здавалося, виглядав занадто гаряче для його образу. Молодший нервово закусив губу, спостерігаючи за рухами старшого. Його живіт скрутився в тугий вузол. “Чорт, чому він мене так збуджує” — задумався той, поки не почув своє ім’я. Перед тим, як розпочати роботу, молодший краєм ока помітив, що Цянь спостерігає за ним. “Зараз він дізнається, яке було мені, коли він так поводився”. Ян’ян кусав губи, висовував язик… Він робив усе, щоб подразнити лідера, але коли погляд макне час від часу затримувався на Куні, йому ставало сумно. Хлопець стояв із кам’яним обличчям, і Ян’ян не міг зрозуміти, що відчуває лідер. Він чекав на якусь реакцію, а не на покер фейс.

— Чудово! Наступний, — скомандував фотограф, і Лю відійшов від місця зйомки. Кун продовжив спостерігати інших учасників. “Як же вони виросли з часів дебюту” — лідер пишався успіхами молодших. Чийсь голос відірвав хлопця від приємних думок.

— Групові фото вже давно зроблено і наші окремо також. Відійдімо ненадовго, — прошепотів Ян’ян, наблизившись до вуха Куна.

***

Ось вони заходять до маленької, темної кімнати. Надворі вже темно, лише світло місяця освітлює приміщення. Ян’ян притискає Куна до стіни. Той чекає на будь-які дії молодшого. Він повільно розглядає старшого з ніг до голови, подекуди затримуючи погляд спочатку на його члені, потім на губах, які почав цілувати. Помада Куна була приємною на смак, а його пухкі губи снилися молодшому в мокрих снах. Старший якось мляво відповідає. Мабуть, втома через забитий графік дається взнаки. Коли Лю розстібнув його сорочку, провівши холодними пальцями по рельєфному торсу, старший ненароком прикусив Ян’янові язик.

— Ай, ти навіщо це зробив?

— У тебе холодні пальці… — стомлено відповів той. “Так тобі й треба”.

— Зараз я їх зігрію… — сказав хлопець, проводячи великим пальцем по лінії щелепи старшого. Ян’ян почав акуратно пропихати пальчики в рот Куна. “Він справді думає, що я це просто так залишу?” — подумав Цянь, у відповідь почав облизувати чужі пальці, трохи заковтуючи, легенько покусуючи, дивлячись на реакцію молодшого. Ян’ян дивиться на нього жадібним поглядом, прикусивши нижню губу.

— Ти ж не тільки з пальцями добре поводитись можеш, так, Геге? — Кун лише посміхнувся. “Радій, поки я тобі дозволяю домінувати”.

— Думаю, вони вже зігрілися, — Ян’ян посміхнувся й продовжив цілувати старшого, паралельно знімаючи з нього одяг. Піджак зі шпильками полетів у інший кінець кімнати, а слідом за ним і сорочка. Коли Ян’ян змістився на шию, обдарувавши старшого гарячим подихом, Кун важко зітхнув, починаючи гладити член молодшого крізь тканину шортів. Лю щось промимрив у шию.

— Ян’яне, а ти не помилився місцем? — зненацька для молодшого сказав Цянь. Старший узяв Лю за руки, насуваючись на нього. Ян’ян відчув п’ятою точкою стіл. — Ти дуже багато собі дозволяєш.

Рухи Куна стали дуже різкими. Він почав роздягати молодшого, притягнувши за краватку до чергового поцілунку. Щоправда, цього разу він був набагато пристраснішим. У Ян’яна губи покусані до крові, він сильно прогинається в спині, коли старший впивається пальцями в його талію, стегна, сідниці.

— Геге… — важко зітхнув Лю. — Може, краще на тому матраці? – молодший глянув кудись управо. — Стіл боляче впивається в мою дупу.

— Ммм, добре, малюк, тільки спочатку… — Кун бере Лю за плечі, — на коліна, — він змушує опуститися молодшого. Голосу старшого хотілося коритися, і навіть якщо це не так, Ян’ян не був розчарований зміною планів. Він уже на колінах перед своїм Геге, збитий дихаючи та, від збудження, готовий багато на що. Тремтять руки, які незграбно спускають штани, а слідом і труси хлопця.

— Кун…

— Я чекаю.

— Ох… Він такий великий, я не думаю, що зможу його взяти повністю.

— Зможеш, — лагідно сказав він, погладивши молодшого. Кун повільно провів пальцями по волоссю і, обхопивши потилицю, м’яко, але наполегливо почав штовхати обличчя Ян’яна до свого члена. Щоки молодшого зрадливо почервоніли, а зіниці розширилися від збудження. Це не могло не потішити старшого, а його орган починає набухати ще сильніше від такої вульгарної картини. Ян’ян повільно проходить по всій довжині, видавлюючи з Геге важкий стогін. Лю проводить язиком по верхівці, дражнячи збудженого Куна. Молодший плавно веде язиком по чутливій шкірі, не минаючи кожну вену. Член приємно пульсує від теплого язичка та його спритних рухів. Старший закочує очі від насолоди й відхиляється трохи назад, відкриваючи огляд на Ян’яна. Цянь заводиться від виду ще сильніше: хлопець стоїть перед ним на колінах і відсмоктує йому, його губи червоні, а очі сповнені дикої пристрасті. Та й головка члена періодично упирається в щоку, утворюючи опуклість. Старший кусає нижню губу і, схопивши за шию Лю, почав рухатись на зустріч язику, поступово прискорюючись. Очі молодшого сльозяться, слини стає більше, і він уже задихається, чи то від нестачі кисню, чи то від емоцій, що його переповнюють. Схопившись за стегна старшого, Ян’ян дряпає їх і залишає сліди-півмісяці від нігтів.

— Ох, твій язик так чудово рухається, — з глибокими зітханнями говорить Кун і, сповільнивши темп, виймає свій член з рота Лю і гладить по щоці, — Гарний хлопчик. Цікаво піді мною з твого ротика вилітатимуть чарівні стогони?

— Хочеш перевірити? — пішов усміхнувся молодший, дивлячись на Куна знизу вгору. — О так, ти навіть не уявляєш, як сильно я хочу перевірити. — говорить він, поки молодший дістає лубрикант, що в лівій кишені шорт. — Я бачу, ти підготувався, — Цянь відійшов у інший кінець кімнати, даючи Ян’яну час доповзти до матраца, на якому спав хтось з гримерів, і  усвідомити те, що йому це все явно подобалося.

Сьогодні лідер був особливо грубим, але це тільки збуджувало ще сильніше. Молодший чує кроки позаду себе. Від незнання, що саме зараз спаде на думку його Геге, Ян’ян збудився ще сильніше.

— Почнемо, — прошепотів Кун, від чого по шкірі Лю пробіг, здавалося, цілий натовп мурашок. Страшно, але так хочеться бути з’їденим звіром. Старший миттєво зняв з нього труси, надірвавши їх. Дещо нервово видавлюючи гель на свою руку, Цянь швидко змастив член по всій довжині. Від такого різкого входу Ян’ян забув, як дихати. Біль упереміш із задоволенням зносив дах, а коли Кун почав рухатись у швидкому темпі, починаючи зачіпати простату, хлопець, зовсім забувши, що недалеко від них є інші люди, почав дуже голосно стогнати. Чим ближче молодший був до оргазму, тим частіше стогін зривався на крик. Хлопець стискає підковдру, дивиться на Куна. “Він страшенно красивий” — ця думка прослизає десь на периферії свідомості. А старший все сильніше втовкмачував Ян’яна в ліжко, міцною хваткою тримаючи талію Лю, місцями соковито шльопав його по дупі. Вся шия Лю була в укусах лідера, які він не зможе приховати. Кімнату наповнилася стогонами, ляпасами, хлюпаючими звуками й збитим диханням старшого, який місцями починав гарчати. Молодший уже хотів руками дотягнутися до свого члена, щоб нарешті кінчити, як Кун різко задер його руки над головою.

— Ще трохи, — видавив із себе старший, починаючи ще дужче кусати й без того вже червону шию та плечі Ян’яна. Зробивши останні поштовхи, з вуст Куна вирвався дуже гучний стогін, який Лю запам’ятав надовго. Молодший навіть не міг заперечити тому, щоби Цянь кінчив у нього. Він швидко взявся на свій член, зробивши кілька рухів, які дали йому закінчити, після чого Ян’ян, знесилений, перекинувся на бік, підібгавши коліна під себе. — Відпочивай, я відійду ненадовго.

Упродовж залишку вечора хлопці ловили на собі запитуючі погляди.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь