Зранку дівчат розбудив нав’язливий рингтон телефону. Кіра подивилася на Ю, а потім спитала.

-Це чий?

-Твій, і найімовірніше це твої батьки. Я там твоїй мамі смс кинула, подивися, щоб версії співпадали.

-Угу. спасибі

Кіра встала з дивана, переступивши через Ю. Вона швидко переглянула повідомлення, які нібито вона вчора відправила матері. А потім передзвонила їй. Кіра намагалася тихо і спокійно поговорити з нею, але у відповідь були лише крики. Вона дослухала всі образи у свій бік і поклала слухавку. Сіла на підлогу і відкинувши голову назад зло і втомившись крикнула.

-Сука!

-М, мені здалося чи Кіра щойно використала ненормативну лексику?

Стебучись сказала Ю подаючи ту склянку з холодною водою.

-І без неї голова болить і тут сварка, відчуваю, що не зможу з дому місяць вийти. Сука, сука.

Вже тихо і з відчаєм сказала Кіра, випивши ковток води. Ю сіла поруч і обняла Кіру.

-Все буде добре, спихай все на мене, а якщо потрібні будуть докази, зробимо.

Ю усміхнулася, а потім встала і почала заправляти ліжко.

-Юзукі, Чи можна сходити в тебе в душ?

-Звичайно, он там на кріслі лежить твій рушник, я вчора його приготувала для тебе.

-Спасибі.

Кіра взяла рушник і пішла у душ. У цей час Ю сіла на диван і замислилася. Чому ж Кіра звернулася до неї, використовуючи повне ім’я. Може, вона не пам’ятає, що вчора було? Чи, навпаки, вона дуже добре пам’ятає і хоче забути? Поки Ю була занурена у свої думки Кіра вийшла з душу і зателефонувала Кото.

– Доброго ранку Кото, слухай, а ти зараз зайнятий? А чи не міг би ти мене забрати від Ю та відвезти додому? Ні, нічого не трапилося, мені просто терміново треба додому.

Ю просто сиділа і дивилася на пригнічену подругу, а потім, коли Кіра закінчила свою розмову, вона сказала.

-Кіра, ми так учора і не встигли обмінятися контактами, подивись там у вихідних… Я вкинула тобі туди свій номер, знадоблюсь, пиши чи дзвони.

Кіра посміхнулася, зібрала свої речі та підійшовши до порога сказала.

-Дякую за теплу зустріч, до зустрічі.

Кіра обійняла Ю, взулась і вийшла з дому подруги. Біля входу вже стояла машина Кото, і той чекав Кіру біля машини. Кіра підійшла до Кото, привітала його і сіла в машину ігноруючи будь-які питання Кото. Хлопець сів за кермо, завів машину та поїхав до будинку Кіри. Незабаром вони вже під’їжджали до її будинку, Кіра дивилася у вікно машини й побачила, що біля входу сидить її батько.

-Чорт.

Ледь чутно сказала та, прикушуючи ніготь. Дівчина подякувала другу за те, що він її підвіз і вийшла з машини забравши сумку, що лежала поряд. Вона підійшла до входу в будинок і опустивши очі вниз мовила.

-День добрий, Батьку, я прибула додому.

-Швидко в будинок, на тебе там Мати чекає!

Суворо відповів Батько. Кіра мовчки зайшла в будинок і роззувшись спробувала швидко пройти до своєї кімнати.

Пройшовши швидко через кухню, її зупинив брат і вигукнув.

-Привіт сестричкааааа!

Вона погладила того по голові й пішла до своєї кімнати, але цього разу її гукнула Мати.

-А що це ти так поспішаєш у свою кімнату? Ти там все одно проведеш тиждень. Я б так не поспішала на твоєму місці.

-Матуся, Добрий день. Що я зробила? Хіба я вас десь обдурила чи образила? За що ви мене лаєте і збираєтеся карати. Адже це не справедливо.

-Про яку ти справедливість говориш? Ти не послухалася моїх правил! Скільки я раз повторювала, що б ти за будь-яких обставин ночувала вдома? А ти що? Правильно, ти Бог знає з ким ночувала і хто знає, чим ви там займалися!

-Я вам уже говорила, що подрузі було погано, я мала її покинути?

-От яка, подруга тобі потрібна була, а як тобі допомагати, так ніхто ніколи та не викликався! Я все сказала! Ти покарана, і не смій нікуди тиждень ходити!

Спокійна і слухняна донька вперше була такою агресивною, вона швидко піднялася у свою кімнату і зачинилася там. Після вчорашнього у Кіри дуже боліла голова, тому вона переодяглася в домашній одяг і лягла на ліжко, думаючи про своє. Вона сама не помітила, як заснула. Її розбудив телефон, що постійно вібрує. Це були повідомлення від Кото, в яких він хотів дізнатися, чому вона залишилася на ніч у Ю, а до нього навіть у гості ніколи не заходила. Він навіть почав злитися, а потім сказав, що дзвонив її матері для того, щоб тебе відпустили до нього на з’ясовування. На що Кіра відповіла “Я не зобов’язана звітувати тобі про свої дії, мені нема чого з тобою з’ясовувати”. Кіра відклала телефон і сіла за стіл, там стояв її ноутбук, вона включила на ньому музику і знову лягла на ліжко слухаючи музику. Музика була настільки гучною, що її було чути навіть на вулицю… Батько Кіри підійшов до кімнати доньки й почав стукати у двері та кричати.

-Вирубай музику, окаянная, Відчини двері я заберу у тебе цей чортів ноут. Ти взагалі покарана!

Кіра на хвилину приглушила музику і спокійно відповіла батькові через двері.

-Моє покарання – це сидіти у своїй кімнаті, що я вже спокійно роблю протягом 3-х годин, у мене залишилося ще… 165 годин, тому не порушуйте, будь ласка, мій особистий простір. Спасибі.

Батько ще раз стукнув кулаком по двері, а потім пішов, а Кіра повернула гучність музику у вихідний стан. Через кілька годин до Кіри у двері постукав Кото і попросив її відчинити двері. Кіра відчинила йому та впустила в кімнату, зайшовши в кімнату Кото замкнув двері за собою і пройшовши до її столу, сів на стілець і подивився на Кіру, яка сиділа на своєму ліжку.

-Ти Все ще нічого не хочеш мені розповісти?

-Ну і що мені тобі казати?

-Наприклад, чим і з ким ви там займалися з Ю?

-А Хіба це твоя справа? Псих

-Ти Кого психом назвала?

-Тебе

Кото підвівся зі стільця і ​​підійшов до ліжка Кіри та досить агресивно промовив.

-Ну, зараз ти подивишся який я насправді й заодно я дізнаюся, чим ти вчора займалася в тому будинку.

Кіра подивилася на Кото, який був толі в люті, толі задоволений ситуацією. Він поцілував Кіри в губи з язиком. У цей момент Кіра відштовхнула Кото і глянувши на нього скрикнула.

-Ти Що твориш?

-Зараз дізнаєшся.

Кото відійшов від Кіри й підійшов до її ноутбука, він увімкнув музику на максимум і підійшов до Кіри. 17-річний хлопець повалив дівчину на ліжко і кількома рухами рук розстебнув її ліф і зняв його з неї, при цьому дівчина ще залишилася в майці. Кірі це не сподобалося, і вона почала кричати на нього і чинити опір, але хлопцю було якось фіолетово на її крики, тому що він впевнений у своїх діях і знає, що ніхто нічого не почує. Кото почав стягувати шортики зі своєї подружки. Залишивши Кіру в трусиках та майці, Кото взявся за себе. Він зняв свої джинси, футболку і залишився у своїх трусах, з яких уже хотів вирватися його друг.

-Ти Придурок, що ти твориш?

Кричала Кіра, відповзаючи на інший кінець ліжка.

-Фі, Кіро і хто ж тебе таким словам навчив? І ти хіба ще не зрозуміла, що я робитиму? Перевірятиму тебе.

Хлопець підтягнув дівчину до себе, а потім стягнув з дівчини майку, тримаючи дівчину постійно однією рукою, а другою він почав пестити груди Кіри. Потім він стягнув і трусики з дівчини, намагаючись стримувати її удари, а потім з жахливою усмішкою сказав.

-Ставлю на те, що після вчорашнього тобі навіть не буде боляче, Культурна ти моя блядь.

А після без зайвих прелюдій тримаючи Кіру, він ставив свій “апарат” у промежину дівчини з усієї сили. Оскільки це був її перший раз, тим більше не за її згодою, Кірі було боляче, тому що він щойно позбавив її цнотливості, вона постаралася не кричати та не стогнати, але це майже не вийшло. Кото глянув на Кіру з усмішкою, а потім побачивши її обличчя, витягнув свій хер із неї й побачив на ньому невеликі сліди крові.

– Чорт … Ну і гаразд, не зупинятися на самому ж цікавому.

-Ну що, переконався, збоченець ти закінчений! Відпусти мене, я на тебе до суду подам!

-Ага …

Відповів Кото, продовжуючи свою справу. Він спочатку почав повільні поступальні рухи, а після чого вирішив помститися дівчині за образи, почав прискоритися дуже сильно. Кіра стогнала, а Кото приносило це задоволення, але незабаром йому це набридло і він, не зупиняючись від процесу, потягнувся до свого рюкзака і дістав звідти кляп.

-Зробимо тебе зараз трохи тихіше!

Кіра відіпхнула того ногами намагаючись якось вислизнути від нього, але хлопець підвівся з ліжка, підійшов до дівчини й сказав.

-Або ця кулька йде до тебе в рот, або цей хлопчина!

Він вказав на кляп, а потім на свій член руками, потім він надів на дівчину кляп і вирішив трохи полегшити собі роботу, він підняв дівчину на руки, так що Кіра обхопила його тіло ногами, а шию руками. Приставив до стіни та посадив на свій член.

-Чудово, тепер ти не зможеш так просто мене зупинити й зістрибнути з мене.

Через те, що вона буквально сиділа на ньому, Кото виявлявся максимально глибоко в Кірі, наскільки дозволяла його довжина. Незабаром хлопець відчув, що скоро прийде кінець його насолоди, Він зняв і опустив дівчину на підлогу притримуючи її, що б вона знову не вислизнула від нього, зняв кляп, і вставив їй у рот свій “апарат”. А після цього взяв дівчину за голову та допоміг їй зробити мінет. Ну і звичайно ж врешті-решт Кото скінчив прямо в рот Кіри й відпустив її. Дівчина піднялася з ніг і подивившись на Кото поцілувала того, віддавши всю сперму йому в рот, а потім дала ляпас.

-Забирайся звідси, закінчений придурок, збоченець.

Дівчинка кинулася до ліжка і накинула на себе халат, що висів на спинці ліжка.

-Ну Чого ж ти так грубо, ти ж так стогнала, тобі хіба не сподобалося?

-Така гидота не може подобатися, втім, як і ти!

Після цих слів хлопець підійшов до Кіри й взяв ту міцно за шию, ніби ось-ось її задушить.

-Ну і добре, тоді я пішов. До речі, мені твої батьки дозволили тебе відвідувати, доки ти будеш покарана і навіть забирати собі дозволили.

Кото відпустив дівчину, одягнувся і вийшов із кімнати. Кіра замкнулася, вирубала музику і заплакала. Вона дочекалася поки що Кото сяде в машину і поїде, а потім вона відчинила двері кімнати та попрямувала в душ. Де намагалася змити з себе цю ганьбу. Вона вирушила до своєї кімнати та не виходила звідти цілий день, а ввечері довго не могла заснути.

Протягом 2-х днів Кото приїжджав до Кіри й заходив до її кімнати вже з дублікатом ключа. Він витворяв з нею те, що йому заманеться, а потім невинно йшов. На четвертий день він написав Кірі, що десь в обід заїде за нею, нехай вона збирається. Кіра була у розпачі й не могла ні про що розповісти, ні батькам, ні спільним знайомим, бо вважала це ганебним. Вона вирішила написати смс Юзукі. “Привіт Ю, вибач що не писала ці три дні, проблем було по горло, слухай, ти вдома?” Відповідь від Ю не змусила себе довго чекати. ” Привіт, Кіро. Так, дома, щось трапилося? Мені за тобою заїхати? ” Кіра здивувалася, а потім швидко відповіла їй. “Якщо тобі не складно, приїдь якомога раніше! Як приїдеш, напиши мені!” Відповідь Ю була короткою “10 хвилин”. Кіра почала збирати речі, які їй знадобилися б спочатку. А це Ноут, зарядки, гроші, документи та надалі по дрібниці. Через 6 хвилин їй на телефон прийшло смс від Ю “Я на стоянці”, Кіра швидко спустилася вниз, проходячи повз кімнати батьків, де вони й сиділи, Кіра сказала.

-Я поїхала до Кото.

-Добре.

Байдуже відповіли ті хором, після чого Кіра вибігла на вулицю і побачила на стоянці мотоцикл з Ю в шоломі. Кіра підбігла до неї й швидко застрибнула на мотоцикл, вона обняла Ю за талію та крикнула.

-Поїхали!

Ю й не глушила двигун, і вони зірвалися з місця. Ю повезла Кіру до себе. Через деякий час вони вже були в гаражі.

-Прибули, милості прошу до нашого куреня!

Сказала Ю знімаючи шолом з голови й розправляючи своє блондинисте волосся. Кіра злізла з мотоцикла і підійшовши до Ю міцно обняла і заплакала. Ю була дуже здивована, вона обняла дівчину у відповідь і гладила по голові.

-Гей, ти чого, Кіро, заспокойся, пішли в будинок.

Ю взяла Кіру за руку і повела до хати через прохід гаража. Посадила на диван і пішла за чаєм. Кіра майже заспокоїлася, вона лише раз на кілька хвилин схлипувала. Ю швидко заварила чай і налила його в чашки, вона поставила чашки на тацю і понесла до Кіри, яка вже була спокійна. Юзукі поставила тацю на столик і сіла поряд. Кіра винувато подивилася на Юзукі, а потім опустила очі на підлогу.

-В-в…Вибач, що я так спонтанно, я просто… Спочатку я не наважувалася тобі писати через те, що тоді трапилося, потім мене покарали й… Юзукі, можна побути з тобою кілька днів?

-Звичайно можна, Кіро, залишайся стільки, скільки потрібно. Нічого страшного, я розумію.

-Спасибі!

Кіра знову заридала й обійняла Ю. Та обняла Кіру, а потім, витираючи сльози, запитала.

-Та, що трапилося, Кіре, що таке, тебе образили?

-Просто з батьками посварилися.

У цей момент у Кіри задзвонив телефон, вона взяла його, на екрані побачила виклик від Кото, вона відключила звук і дочекалася, коли дзвінок припиниться, вона поклала телефон екраном вгору, не помітивши цього, між дівчатами. На екрані спалахували повідомлення від Кото “Виходь! Ти де? Що значить ти вже до мене поїхала? У кого ти? Ти у тієї шалави? Я зараз приїду і заберу тебе !!!” Все це бачила Ю, вона відклала телефон і знову дивлячись Кірі прямо у вічі повторила своє питання.

-Що трапилося?

-Ну … Ще посварилася з Кото …

-Просто посварилися? Впевнена?

Кіра опустила очі, а за кілька хвилин мовчання, розповіла все Ю, їй було соромно комусь це розповідати, але Ю вона чомусь вірила. Може і вона…

Повернемося до Ю та Кіри.

Ю обняла Кіру і сказала.

-Все буде добре, я не пущу його навіть на поріг будинку, я не дам тебе образити.

Кіра лише знову заплакала, але в ніжних і теплих обіймах Ю швидко заспокоїлася і сказала.

– У тебе такі великі цицьки… Більше моїх

Ю засміялася, а потім зробила серйозний вигляд, поклавши свої руки їй на груди.

-Хм … У тебе трійка … а у мене четвірка.

-Я так і знала!

Вигукнула та вже посміхаючись, ніби ніколи й не плакала. Але тут вони почули гучний і сильний стукіт у двері. Це був, звичайно, Кото. Ю подивилася на Кіру, а після давши її речі, їй у руки тихо сказала на вушко.

-Йди на верх, я зараз розберуся.

Кіра встала і побігла на верх, вбігла в перші-ліпші двері, зачинила кімнату й залізла в шафу і тряслася, вона сперлася об стінку шафи та провалилася в потайний прохід. Вона залізла туди та тихо сиділа. Ю віднесла одну чашку чаю на кухню і вилила в чайник, а другу взяла в руку і роблячи втомлений вигляд підійшла до дверей і відчинила їх.

-Так-так, Доброго дня вам, щось потрібно?

-Вже не добрий, віддавай Кіру, інакше я заберу її силою!

-Кіру? А хіба не ти її чотири дні тому забрав її від мене і не привозив більше? Вибач, але твоєї коханої у мене, на жаль, чи на щастя, немає.

Сказала Ю роблячи ковток чаю дивлячись на непроханого гостя з якоюсь неприязню в очах. Кото, в свою чергу, почав кричати й стукати кулаком у стіну.

-Якщо вона не в тебе тоді де ще?

-По-перше, не бий мої стіни, а то вм’ятини сам лагодитимеш, а по-друге, немає у мене твоєї ненаглядної.

-Так якщо ні, дозволиш увійти та переконається в цьому?

-Звісно

Юзукі зачекала, поки гість увійде в будинок і натиснула на потайну кнопку, яка зачиняла стіною дверей. Ю була впевнена, в якій кімнаті сиділа Кіра і зачинила саме ту кімнату. Вона йшла за гостем по всьому будинку, і спостерігала як він шукає те, що не зможе знайти. Через хвилин 10 пошуків він вийшов із дому, вибачився перед Юзукі та поїхав. Ю проводила його машину поглядом та запустила перевірку будинку на наявність приладів стеження. На щастя, таких приладів, він не залишив, Ю відкрила запечатану кімнату з Кірою і зайшла туди. У кімнаті Кіри не було, Ю відчинила шафу і почула там ледь чутні шорохи. Вона відчинила потайний прохід і дістала Кіру звідти.

-Він поїхав, все добре.

Далі дівчата таки випили чай, поспілкувалися, пообіймалися, і справа дійшла до вечора. Дівчата по черзі пішли у душ. Поки Кіра була в душі, Ю постелила їй велике ліжко новою, м’якою постільною білизною. Коли Кіра вийшла з душу, Ю показала їй, де буде її кімната. Через пів години спілкування Юзукі побажала добрих снів Кірі та збиралася піти, як тут Кіра взяла її за руку і сказала.

-Ю. … Слухай, а ти не могла б побути цю ніч зі мною?

-Ну Якщо ти хочеш, то можу.

Кіра лягла на один край ліжка і відкинула ковдру, Ю погасила світло в кімнаті й лягла поруч з Кірою, накрившись ковдрою й обійнявшись дівчата заснули.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь