Герміона Ґрейнджер на святі почувалася абсолютно не впевнено, вона через програш в дурному спорі з Джині, була змушена два місяці одягатися, як вона скаже, два місяці від сьогоднішнього дня, спаси її Мерлін.

    Смак у Джині був хороший, проте зовсім непрактичний, взяти хоча б до уваги сьогоднішній образ Герміони. Руда бестія нарядила подругу у здавалося найкоротше плаття в світі, та ще й з каблуками на яких вона не те що ходити, стояти впевнено не може.

    Зате, Візлі веселилася по повній, що хлопець не пройде, так усе в Герміона “є шанс, адже сьогодні ти одягнула не бабусин сарафан”. Так, Джині ніколи не славилася стриманістю.

     Проте фурором на святі стали не раптові зміни в образі однієї з старост школи, а присутність старшого брата Драко Мелфоя. Тільки вдуматися, у нього є брат, рідний! Це важко вкладалося не лише в її голові.

– У Драко Мелфоя є старший брат, впасти й не встати. – свиснув Гаррі й відпив трохи пуншу.

– А він нічогенький, – Джині провела поглядом по м’язистій статурі незнайомого їм блондина, – ласий шматочок. – видала вона і Гаррі подавився пуншем.

– У тебе, здається, ще є я. – він відставив убік стакан.

– На жаль, – прошепотіла дівчина на вухо подрузі. – але в тебе є всі шанси Герміоно. – додала вже голосно й підморгнувши потягнула спантеличеного Гаррі на танцпол.

   Герміона усміхаючись провела друзів поглядом, а коли повернула голову то зіштовхнулася з крижаним взором сірих очей, власник яких наче оцінюючи шарив по її тілу.

   Дівчина, потрібно признати, розгубилася, було дуже непривично ловити на собі такі погляди. Вона ніяково завмерла й невідривно гляділа на блондина, плутаючись у думках.

  Вона чомусь почувалася беззахисною під цим поглядом, проте глибоко в душі завжди раціональної Герміони спалахнув гнів. Як він сміє, витріщатися на неї як на кусок м’яса, вона особистість, а не музейний експонат!

  Проте ця думка загубилася в панічних думках про плани втечі, коли дівчина зрозуміла, що блондин прямує до неї.

  У яку гру її втягнули?

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь