-Леді, ви кажете так, ніби ми з вами вже знайомі, але чомусь, Ваш голос не здається мені знайомим, чи не могли б ви представитися? – Монотонно, але з якимсь подивом і азартом промовила Ліана.

Цей голос зовсім не здавався їй знайомим. Вона відразу відкинула варіант того, щось, якась дівчина з бару, тому що у своєму ж барі роздавати номер на ліво і на право вкрай необачно, враховуючи велику кількість конкурентів, хоч такий зброд практично її не хвилював, але обережність нікому би не завадила.

-Без проблем Лі, – Ліана вкрай насторожено слухала цю дівчину, паралельно перебираючи варіанти, хто це міг бути, занадто маленьке коло людей могло так називати Главу Мафіозі та Главу найбільшої компанії розважальних установ у всій країні. – Це я, Марго … Щонеділі, Бар “Солодка Вишня”, Ти трахаєш мене в цьому чортовому туалеті. – Голос розмовляючої перейшов на шепіт.

-Марго?

-Ох, так це правда, що ти зовсім не запам’ятовуєш дівчат, ти просто задовольняєш п’яні потреби будь-якої мимо проходячої, хоча, я і не сумнівалася, але як я знаю, номер ти дала тільки мені, звичайно на раз так 10-й, але все ж таки. Мабуть, я тебе чимось зачепила.

На обличчі Ліани з’явилася посмішка.

-Так ти та нав’язлива рудоволоска?

-Так-так, саме я, не хочеш приїхати до мене?

-Ну, Тільки якщо не на довго. Адресу чекаю у смс. – Лі тут же поклала слухавку. Вона сперлася спиною на вхідні двері свого будинку, до якого вона тільки підійшла і почала хіхікати, а в голові лише промайнуло «П’яна дурниця…».

Ліана зайшла додому, привела себе в порядок, переодяглася і взявши свій рюкзак та мотошолом, пішла в гараж заводити свій улюблений спорт байк.

Через пів години дівчина стояла під дверима квартири. Простягаючи свої тоненькі пальчики до дверного дзвінка.

Пронизливий огидний писк.

Двері відчинилися, а на порозі стояла напівгола зеленоока дівчина. Мить і Ліана були затягнуті у квартиру за комір шкіряної куртки й притиснуті до стіни.

-Крихітко, здається, ти поплутала ролі. – ще мить і вже до стіни була притиснута Маргарита. Ось було в ній те, що шалено манило Ліану. Те, що не давало її забути, як будь-яку повію з бару.Чи то її зовнішність, чи ще щось. Лі сама не знала, але це заводило її дедалі сильніше.

Марго вирішила не зволікати, тому припала своїми пухкими губками, до губ гості, попутно знімаючи з неї все зайве, та й Лі не зволікала, вона вже давно була без взуття та курточки.

На шиї Марго з’являлися червоні сліди, а її тіло вже пронизало тремтіння від такого сильного бажання.

-Прошу … візьми мене … – Прохала повалена на ліжко Маргарита, але Ліана лише продовжувала покусувати її шию і груди, залишаючи червоні сліди по білому, покритому великою кількістю родимок тілу.

Повільні та томуючі ласки, це те, чим славилася Ліана, інтим з нею відправляв дівчат на 7-е небо від щастя. Цей випадок не є винятком. Через деякий час, розслаблене й обм’якле тіло Марго відпочивало, закутане в прохолодну ковдру, а Лі, одягнувшись, пішла до своєї куртки, діставши звідти пачку цигарок, попрямувала на балкон скоротити час очікування дівчини для подальшої розмови.

Через хвилин 10 Маргарита прийшла до тями й пішла на пошуки Ліани. Яка в той самий час задивилася на шовковисті хмари, що безтурботно пливли.

-Кхм … – Її перегляд різних фігур, перервала одна оголена фігура. Такі апетитні пухкі стегна … Ці груди третього розміру, маленька попка так подобалися Ліані.

Лі покликала дівчину жестом до себе і посадила  до себе на колінця. Запустивши свої пальчики в руді кучерики дівчини, Лі докурила цигарку і кинула її в попільничку.

-Ну-с, юна Леді, ви досягли чого хотіли? – грайливо поцікавилася Ліана, милуючись ластовинням на обличчі Марго.

-Звісно

-А Скільки тобі років, можна дізнатися? – Заради банального інтересу спитала гостя.

Марго ж, спочатку трохи зам’ялася, потім нахилившись до обличчя дівчини, поцілувала її, а потім вимовила.

-16 Нещодавно виповнилося …

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь