ᕙ( : ˘ ∧ ˘ : )ᕗ Всім привіт я автор цього шедевру 👏👏👏 і 2 частина буде довша ніж 1-ша набагато довша надіюсь в мене вистачить сил її написати. І надіюсь хоча б комусь сподобається мій шедев (просто я непогано пишу тексти) ну не будемо гаяти час тому вперед читати. І надіюсь мій телефон не розрядиться хіхі😋😋😋😋😋😋😋😋
*********************************
Пейтон і Софія 2 години гуляли та з’ясувалось що в них багато спільного. Раптом Софії зателефонувала мати та сказала щоб та йшла додому тому що на неї чекає сюрприз. Тому Пейтон залишився один, він пішов додому радий що сьогодні в нього з’явився друг, а можливо навіть дівчина.
14 червня 7:40
Зробивши ранкову зарядку та водні процедури. Пейтон сів за сніданок та думав про “суть життя”. Його думки перервав дзвінок мами.
***Дзвінок***
Мати Пейтона:Добрий ранок синочку. Як у тебе справи.
Пейтон:Все прекрасно. А як ви себе з татом почуваєте не нудьгуєте там?
Мати Пейтона:Ні нам з Льошою(тато Пея) весело. Все чудово. Знаєш синочку я дзвоню тобі бо хочу сказати що завтра до нашого будинку прийде брат Льоші йому треба забрати якісь документи. Тому що доки Льоша у відпустці він взяв відповідальність за його компанію. Оскільки ключ є лише в тебе ти можеш відкрити йому будинок в 14:00?
Пейтон:Так звичайно я як раз мав завтра туди їхати. Тому не хвилюйся і передай татові що все окей. Хіхі
Мати Пейтона:Добре синочку. Я тоді буду. Ввечері зателефоную. Бувай.
Пейтон:Бувай. Гарно тобі провести час.
***Кінець дзвінка***
//Ех так нудно зараз тільки 8 годин, а роботу аж в 12:00. Може Соню покликати на якийсь фільм?//
***Дзвінок***
Пейтон:Привіт Сонь а ти вільна годинки десь на 2?
Софія:Привіт. Я нічим не зайнята. В мене просто відпустка. А навіщо запитуєш?
Пейтон:Я хочу запросити тебе на фільм.
Софія:А який?
Пейтон:Чесно я й сам не знаю. Можливо підемо на “Месників”?
Софія:Так давай підемо я як раз хотіла його подивитися.
***Після фільму***
Софія:Фільм просто чудовий.
Пейтон:Згоден. Вибач мене мені треба додому.
Софія: Звичайно йди. А можна запитати чому?
Пейтон:А просто я працюю дистанційно. І сьогодні у нас конференція. Потім мені потрібно до будинку батьків. А ввечері знову за роботу.(Сумне зітхання)
Софія:Зрозуміло в тебе багато справ сьогодні. А завтра як?
Пейтон:Завтра я вільний з 18:00.
Софія:Агааа тоді давай в 19:00 зустрінемось десь?
Пейтон:Давай. Тоді давай підемо в парк атракціонів а потім в якесь невеличке кафе, щоб ми ще побалакати та дізнались про вподобання один одного ну або хоббі.
Софія:Я згодна на такий графік. Ну тоді до завтра і ти не забувай мені писати ввечері або коли вільний. Просто та мій єдиний знайомий якому я можу виговоритися в реальному житті в мене є інтернет подруга але вона не може зі мною гуляти і т.д.
Пейтон:А чому в тебе нема тут друзів?
Софія:Просто з тими з ким я дружу в універі вони як тобі пояснити. Вони дивляться на твій статус,а в мене тато має бізнес і тому ці багачі зі мною дружать але за спиною мене обговорюють та з мене сміються. Бо для них я тихоня та ботаніка яка не робить кіпіш в універі разом з ними. Ось так.
Пейтон:Ого зрозуміло я в школі був схожий на тебе але в універі я знайшов собі справжніх друзів.
Софія :А як ти це зробив?
Пейтон:Цей секрет я розкажу тобі завтра в кафе бо зараз мені треба бігти ми і так заговорились хех. Вибач.
Софія:Я все розумію. І… Давай біжи вже,а то запізнишся і отримаєш на горіхи. (Тихо посміялась)
Пейтон:Так буду вже йти. І ще раз бувай.
Софія:Бувай.
*********************************
ᕙ( : ˘ ∧ ˘ : )ᕗПаааривіт так це знову я автор це не вся 2 частина просто в зошиті я забагато написала ледве-ледве написала так довго я спатоньки напевно😊

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь