Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

10

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Маріель перечитала повідомлення на сайті вже декілька разів. Вона не знала, як її на це все реагувати. Дівчинка взяла чашку з водою, що стояла на дубовому старому столі та зробила декілька глотків. Це її шанс? Ось що крутилося в її думках.

Їй вже було 13 років, скоро мало виповнитися 14. Вона вже встигла…. Мало що зробити в житті. Можливо вдалося і більше, але не було достатньо грошей. Дякуючи батькам, які реально виявилися батьками та любили свою доньку, незважаючи на те, якою вона була, Маріель змогла збільшити свої статки та й взагалі статки сім’ї. Тепер вони могли не хвилюватися чи вистачить в майбутньому грошей на щось. Вони не жили шикуючи та купляючи все що заманеться, тільки щоб показати що вони багаті. Здається їх соціальний статус за цей час так і не змінився. Дівчинка також почала заробляти не тільки на біржі та акціях, а і пишучи книги під псевдонімом. І здавалося, що цього достатньо, і грошей чимало, але це не так. На її основну мету все одно нічого не вистачало. Її ціль була простою — врятувати якомога більше людей. Вона хоч і змирилася з таким життям, і могла ще раз так прожити, але для чого? Краще знову жити і не бачити як постійно хтось помирає. Їй достатньо того що вже було.

Її мета проста — створити захисний купол, як Тоні Старк хотів створити, чи тільки ще захоче. Але є одна відмінність. Це була б не зброя, а захист. Самі деталі вона ще активно розробляла в своєму розумі. На її здивування, її неймовірна гарна пам’ять залишилася при ній, не зважаючи що вона підросла. І вона знала тільки одне. На це потрібно неймовірно колосальні ресурси. А тих мільйонів, що в неї є її не вистачить. Та й і хто дозволить дитині управляти якимось науковим проєктом. Наскільки би вона не була розумною, на погляд цих людей їй було всього на всього 13 років, а не 272.

Якщо стати науковим асистентом Тоні Старка, то чи це не означає що вона отримає доступ до його лабораторій і його ресурсів?

І був ще один аргумент. Набагато вагомішим. Це ж Тоні Старк! Геній сучасності! Да, в порівнянні з ним, вона ніхто.

Її всі ці роки захвачував розум Тоні Старка. Це будоражило свідомість. Це заставляло двигатися вперед і спробувати стати кимось більшим чим вона є.

Маріель усміхнулася, дивлячись на фото Старка на сайті, а потім перевела погляд на фото Тоні Старка, яке стояло на столі в милій рамочці. Вона вирізила його фото з журналу декілька років назад і поставила собі на стіл, щоб пам’ятати в якому світі вона живе і які в неї цілі. І взагалі містер Старк був таким красавчиком! Хоча… потрібно вже визнати, вона його фанатка, ще з минулого світу.

Маріель знову подивилася на сайт, швидко відкрила форму, яку потрібно було заповнити і скривилася. Знову все впирається у її фізичний вік.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь