-Лі, вставай, нам час! – сказав високий шатен, подаючи руку жінці, що сидить на зручному кріслі й перебувала у вкрай нетверезому стані. – Пані, прошу мене пробачити, але я забираю це тіло у вас.

Джонні взяв під руки Ліану і повів до виходу з бару. Ліана ж просто ледве переставляла ноги, навіть не сперечалася, та й у принципі майже нічого не говорила, зрідка щось бубнила собі під ніс. Через хвилин 5, пара молодих людей покинули нічний бар і сіли в таксі.

Вже за півтори години хлопець тягнув спляче тіло на 16 поверх свого будинку, бо геть забув адресу її будинку.

Наступного ранку Ліана прокинулася від чергового мерзенного дзвінка телефону, хтось наполегливо хотів зв’язатися з Лі. Але вона не була в настрої спілкуватися з кимось, тим більше з перепою, тому просто вирубала телефон і сховавшись з носом під ковдрою заснула ще на кілька годин.

Проспавши так десь до обіду, юна леді нарешті вирішила підвестися. Звичайно, їй це далося важко, але вона впоралася. Вчора вона явно перебрала з алкоголем, що не схоже на неї, вона рідко впивається до такого стану, зважаючи на те, що вона їздить у бари далеко не для цього.

Коли Лі повністю прокинулася і побувала в душі, Джонні вже встиг приїхати з роботи. Хлопець застав дівчину в одній спідній білизні, що снідає, як ні в чому не бувало на його кухні.

-Доброго ранку, Ліан, як спалося? – Запитав хлопець, погладив дівчину по голові, попутно проходячи до фільтра з водою.

-Чудово, тільки нещодавно встала, як на роботі? – Поцікавилася дівчина, дожовуючи сніданок.

Ця пара чудово ладнала і між ними не було ніяких незручностей, вони друзі з самого дитинства, це ті самі друзі з самої пісочниці, так ще й Джонні гей, а Ліана лесбійка.

-На роботі все нормально, ну розповідай, скільки вчора дам оприбуткувала і чому нажерлася так?

-Вчора я побила свій рекорд, учора я трахнула 15 дівчат

-Ооо, моя повага, та ти альфачка, за 2 години, 15 дівчат, це в ідеалі ти витратила на кожну по 8 хвилин, потужно.

-Зважай на те, що вони були в мотлох і кінчали буквально через хвилину-дві й просто падали без сил.

-Ну все все, вистачить хвалитися, я і так заздрю, краще розкажи, чого напилася?

-Та я там у пориві пристрасті, колишню трахнула, і щоб це забути, просто напилася – Лі почала мило усміхатися.

-А, ну дійсно, а я мушу тебе з цієї пізди витягувати, кайф.

-Ну з пізд я вилізла сама, а ось з виходом з бару були проблеми, хі-хі. Та й кому, як не тобі я можу довірити своє тіло?

-І то вірно, гаразд, тебе відвезти додому?

-Та ні, дякую, я своїм ходом. Зараз посуд помию. – Сказала дівчина, підходячи з посудом до раковини.

-Не варто, я сам помию, чапай додому, диво ти.

-Ураааа, хіхіхі дякую! – Мов дитина, вигукнула дівчина і побігла збирати свої речі.

Попрощавшись із Джо, Ліана пішла повільним кроком у бік будинку, по дорозі, вона вирішила перевірити телефон на наявність нових повідомлень і заодно спробувати зрозуміти, що це за номер дзвонив їй весь ранок. Зайшовши до контактів, нових номерів дівчина не виявила. “Фух, Лі, хоч на цьому спасибі” промовивши у своїй голові цю фразу, вона зателефонувала на невідомий номер.

Через буквально 1 гудок, з іншого боку пролунав ніжний жіночий голосочок.

-О, привіт, ти все ж таки вирішила взяти трубку …

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь