Header Image
    Фандом: .Оріджинал

    Літнього ранку Кіра прокинулася від яскравих сонячних променів, які світили їй прямо на обличчя. Дівчина збиралася відвідати гурток плавання. Для неї це був дуже важливий день, тому що вона ніколи у своєму житті не відвідувала схожих заходів. Кірі було 16 років і в неї було лише двоє друзів, з якими вона дружила з молодших класів. Цієї осені вона мала перейти в десятий клас. Кіра красива брюнетка з карими очима, стрункою статурою і зріст приблизно 170 сантиметрів. У неї не було хлопця, але при цьому її друг дуже любив її, і не раз зізнавався у своїх почуттях Кірі, але на жаль дівчина не могла відповісти взаємністю.

    Кіра сама по собі дуже тиха дівчина, ну чи її зробили такою батьки, вона любить проводити час на вулиці з друзями, слухаючи гучну музику або сміючись на весь голос, але з батьками вона була настільки тиха, що ті не помічали її присутності. Дівчинка старанно вчилася і не дозволяла собі не послухатися Батька чи Мати. І ось Кіра піднялася з ліжка, подивившись у вікно, на вулиці бігав її молодший брат, бавлячись зі своїм м’ячем. Хаято було 6 років, Кіра завжди любила свого молодшого брата. Вона мило посміхнулася, побачивши братика, потяглася і попрямувала до ванної кімнати. Прийнявши душ і почистивши зуби, зібрала волосся у високий хвостик. Кіра вийшла з ванни й попрямувала до своєї кімнати, щоб переодягнутися. Дівчинка одягла свій улюблений одяг, зібрала сумку для плавання і пішла у бік кухні. Там сидів її Батько та пив міцний чай. Кіра натягла милу усмішку і сказала.
    – Доброго ранку, Батьку.
    На що було лише грубе:
    – Угу
    Кіра підійшла до вхідних дверей і залишила там сумку з речами, а потім повернулася на кухню, щоб узяти собі води на заняття. Підійшовши до холодильника, вона відчинила дверцята і взяла пляшку з мінеральною водою. Батько Кіри супроводжував кожен рух доньки суворим поглядом, ніби якщо вона зробить щось не так, він кинеться на неї, як лютий вовк і загризе.

    Телефонний дзвінок.

    Батько відвів погляд від дочки. Від телефону Кіри лунала тиха мелодія. Дзвонив Кото, друг Кіри, котрий закоханий у неї. Кіра відповіла на дзвінок.
    -Привіт, Кото
    -Привіт, Кіро, ти де?
    -Ще вдома, а що?
    -Подивися у вікно і виходь!
    -Угу.
    Кіра поклала трубку, коли підійшовши до вікна, побачила Кото на машині його батька. Дівчина посміхнулася, взулася, взяла сумку та воду, крикнувши.
    -Я На заняття!
    Відчинивши двері, вона побачила Кото, який стояв прямо перед нею подаючи їй руку і супроводжуючи до машини.
    -Я тебе відвезу, а після занять заберу покататись, ти не проти?
    Кіра трохи почервоніла і лише тихо кивнула мило посміхаючись. Сівши до машини Кіра сказала.
    -Спасибі
    Кото посміхнувся і поправивши дзеркало заднього виду, завів машину і повіз Кіру в басейн. Дорога склала 35 хвилин їзди та весь цей час вони обидва мовчали. Доїхавши до басейну, де, власне, і був гурток плавання Кіри, Кото вийшов з машини й пішов відчинити двері Кірі та подати руку. Він дістав її сумку із заднього сидіння і подав Кірі.
    -Вдалого заняття!
    -Спасибі велике, Кото.
    Кіра попрямувала всередину. Біля входу було багато дівчаток та кілька хлопців які спілкувалися та сміялись. Кіра пройшла повз, але відчула на собі пильний погляд, вона обернулася і помітила блакитнооку блондинку з тієї компанії. Саме вона пильно дивилася на Кіру.

    Але Кіра не надала цьому особливої ​​уваги. Тільки ось у момент, коли їхні погляди зустрілися у Кіри, щось тьохнуло всередині. Вона поправила своє темне волосся і пішла всередину. Зайшовши, вона відразу побачила табличку “Хлопці наліво, Дівчата направо”. Це були вказівники роздягальні, Кіра попрямувала туди. І слідом за нею пішла Та білявка. Кіра пішла до шафки №342, це її шафка, Блондинка все ще йшла слідом, вона зупинилася поруч із шафкою №340 і відкрила її. Дівчина дістала купальник і поклала його на лавку, що стояла посередині коридорчика між рядами шафок. Кіра відкрила свою шафку і поклала воду, взуття та курточку туди і почала озиратися у пошуках роздягальні. І на той момент вона повернулася у бік незнайомки, яка вже була майже повністю голою. Кіра запищала від подиву і голосно крикнула.
    -Вибачте!
    Вона відвернулась і закрила обличчя руками й почервоніла, а в голові у неї тільки звучало “Ось це у неї груди, напевно, розмір третій, четвертий. Стоп я не про те думаю, тут що немає нормальних роздягалень? І що, мені теж доведеться повністю роздягатися?” Поки Кіра панікувала Ю (так звали ту блондинку) підійшла до неї в одних трусиках, присіла поряд, прибрала руки дівчини з обличчя, тримаючи їх своїми ніжними руками, спитала.
    – Вибач, я тебе збентежила? Ти тут, напевно, вперше, я маю рацію?
    Ю мило посміхнулася і дивилася прямо в очі Кіри.
    -Мене звуть Юрико, а як тебе звуть?
    -М-м-мене звуть Кіра… Так, я тут уперше… Дуже приємно познайомитися, але чи не могли б ви одягнутися?
    Сказала Кіра все ще сильніше почервонівши та намагаючись не дивитись на груди новою знайомою.
    -Ой пробач, Кіро, може тоді переодягнемося і тоді поговоримо? До речі, клич мене просто Ю.

    Ю встала і попрямувала до своєї шафки, вона повільно зняла трусики й вдягла свій купальник. Кіра весь цей час збентежено стояла біля своєї шафки в спідній білизні соромлячись. Ю подивилася на Кіру і хитро посміхнулася, а потім підійшла ззаду й тихо шепочучи їй на вушко запитала.
    -Тобі допомогти?
    Кіра почервоніла, а потім відповіла.
    -Ю, не могли б ви відвернутися, поки я переодягнуся?
    По тілу Кіри побігли мурашки від ніжного і несподіваного голосу Ю.
    -А? Ти соромишся? Хм, ну гаразд.
    Їх ряд був порожній, і там була з Кірою тільки Ю. Яка сіла на лавку і заплющила очі, думаючи про своє.

    Закінчивши переодягатися Кіра сіла поруч і сказала.
    -Я, це, я все.
    Ю подивилася на Кіру, потім подивилася на її груди й почала просту розмову, в якій вони обговорювали інтереси один одного, дізналися, що ровесниці й живуть відносно недалеко. І те, що Ю живе сама після того, як переїхала до цього міста. Дівчата попрямували до басейну, де вони пробули близько години, а після спілкування пішли разом у душ і роздягальню. Кіра відчувала якесь дивне тепло під час розмови з Ю. Вона навіть не помітила, як переодяглася при ній, не перериваючи їх розмови. А коли настав час йти Ю взяла її за руку і спитала.
    -Не хочеш зайти до мене в гості, вип’ємо чай, чи ще чого.
    -Кхм, не знаю, мене хотіли підвести додому… Або. Зараз я дізнаюся точно.
    Кіра написала смс Кото, в якому запитала, чи не міг би він підвести їх до будинку Ю. Кото відразу відповів, що з радістю їх відвезе і вже через 10 хвилин під’їхав на стоянку басейну. Кото відвіз дівчат додому до Ю та попрощався з ними. Дівчата зайшли до будинку, Вона замкнула двері, і разом пішли в зал куди Ю тут же понесла келихи та пляшку холодного шампанського.

    Кіра дуже здивувалася і спитала.
    -Навіщо?
    -Ну … Я хотіла відсвяткувати наше з тобою знайомство, а ти проти?
    Кіра трохи подумала, а згодом відповіла.
    -Я не проти, але багато пити я не буду, батьки якщо учують що я пила, виженуть з дому.
    -Добре
    Ю налила повні келихи холодного шампанського і сіла поряд з Кірою.
    -Тоді За знайомство!
    -За знайомство!
    Випивши так келихи 2-3 Кіра вже була п’яна. Вона раніше ніколи не пила алкоголь, не з друзями, не з сім’єю. Кіра дивилася на Ю і в її голові були лише хтиві думки, хоча дівчина була зовсім не вульгарною, а навпаки дуже пристойною. Дівчатка сміялися, спілкувалися і тут зайшла мова про хлопців, вони довго обговорювали друга Кіри, а після Ю сказала.
    -Слухай, Кіро, я лесбійка… Якщо ти будеш проти спілкування, я зрозумію. Але ти мені дуже сподобалася і здається, я закохалася в тебе.
    І в цей момент у Кіри з’явилося бажання поцілувати Ю, її тіло горіло чи то від присутності Ю, чи то від шампанського і Кіра ніжно поцілувала блідо-рожеві губи власниці дому. Ю не чекала цього і сильно здивувалася, але її бажання зробити те саме взяло гору. Ю поклала руки на шию Кіри й продовжувала їх палкий поцілунок. Він тривав як вічність, а після Кіра міцно обійняла Ю і сказала.
    -Я здається теж люблю тебе.
    Обійми Кіри ставали дедалі слабшими, і та просто заснула на руках Ю. А та тихо розсміялася.
    -Заснула прямо на руках, дурненька, я ж тебе до ліжка не донесу. Прийдеться спати тут.
    Ю трохи посиділа з Кірою на руках, потім акуратно поклала її на диван, на якому вони й сиділи. Вона швидко прибрала зі столу, сходила в душ, принесла подушки та ковдру, поклавши Кіру акуратно на подушку, вона лягла поряд з Кірою. Ю погасила світло пультом і міцно обняла сплячу подругу. А потім згадала, що її подруга так і не зателефонувала батькам, а сама цілий день була тут. Ю встала з ліжка, взяла телефон Кіри, відкрила месенджер і відправила матері смс “Вибачте матінко, я змушена залишитися на ночівлю у подруги, їй стало дуже погано і нікому за нею доглянути. На добраніч, вранці зателефоную”.
    -Такс, відправити, сподіваюся Кіра не буде проти.
    Ю поклала телефон Кіри їй у сумочку, лягла в ліжко й обійнявши п’яну подружку заснула поряд.

     

    0 Коментарів