Привіт. Напевно, треба було сказати по-іншому. “Зрастуй”.
Сиджу у тебе на колінах. Мені так подобається твоє волосся. Я зариваюсь у них рукою і злегка скуйовджую. Мені дуже подобається запах твого шампуню, пахне травою, чи це не шампунь. Пробігаюсь поглядом по твоїх щоках, віях, губах, а потім заглядаю в очі. О, твої глибокі, сірі, наче сталеві очі. Колись вони нагадували мені море, колись я їх любила. Ти посміхаєшся, мені стає гірше. Я усміхаюся у відповідь, але не впевнена, що щиро, надто багато незрозумілих почуттів. Мені приємно бачити твою посмішку, приємно думати, що ти щаслива. Я вже знаю, що ця посмішка, твої очі, сам момент, залишаться в моїй пам’яті надовго, і чомусь ця думка приносить радість. Я знаю, що згадуватиму з болем, але ця мить занадто прекрасна, щоб не радіти. Через частку секунди я встаю, беру свій келих, наповнений прозорою, пінистою рідиною. Відпивши трохи, розсміявшись, вітаю тебе із Новим роком. Так, цей рік буде найгіршим. Випивши келих до кінця, під крики наших друзів, наливаю знову, тільки на цей раз міцного домашнього вина. Схопила куртку і вийшла на балкон, поставила келих на підвіконня і дістала з внутрішньої кишені куртки запальничку. Двері позаду рипнули. Я завмерла з незапаленою сигаретою в роті. Це вона. Що їй потрібно? Простягаю пачку, але вона відмовляється. Дивуюся.
– Ти щось хотіла?
Вона не відповіла, просто зазирнула в мої очі, цим самим поглядом. Так, ти суккуб, як ще пояснити твоє вміння закохувати одним поглядом.
– Я більше не куплюсь на це. – Ти киваєш, ніби розумієш про що я, може, і справді бачиш наскрізь, знаєш про що думаю. Я нарешті закурюю, слідом роблю великий ковток вина, думаючи, що це допоможе розслабитися. У її присутності мені нічого не допоможе. А вона просто усміхається, дивлячись на мене. А я у відповідь невідривно дивлюся на неї. Це триває хвилину, або цілу вічність, як мені здалося. Так і загинути можна, але я вчасно розумію, що теж вмію грати за її правилами, давно навчилася. Усміхаюся найчарівнішою усмішкою і дивлюся прямо в її очі, її срібні очі, дивлюся, і відчуваю грайливі вогні у своїх очах. Так це саме те, що потрібно. Допиваю вино, що залишилося, згадую про сигарету, роблю тягу. Відвертаюсь, щоб випустити дим у вікно, а коли повертаю погляд на тебе, ти вже на відстані десяти сантиметрів. Знаю, що робити і не зволікаю, в мені розпалюється вогонь, а вино тільки зробило його більше. Хапаю її за талію, тягну на себе, і цілую, глибоко і повільно.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь