Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

ВандаНат;)

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Удар, підножка, захват і Клінт Бартон вже лежить у ніг рудої дівчини, яка тримає його руку викривленою і в не дуже виграшному для нього становищі.

– Здаюсь, руда дияволиця,- видавив з себе стрілок, і усміхнувся коли почув послаблення хватки.

– Старість- штука важка, чи не так?

Наташа кайфувала від перемоги. І зовсім цього не приховувала.

– А хіба ти не старша за мене?

І в наступну ж секунду чоловік знову полетів на мат.

– Хіба таке ввічливо питати у жінки?,- грайливо відповіла дівчина.

– Ти точно жінка?,- розсміявся він, відчуваючи залізну хватку подруги.

– Можеш не сумніватися. -відповів голос з іншої частини залу.

Обидва агенти повернулися, і перед ними стояла дівчина з каштановим волоссям заплетеним у косу, її голубі очі стріляли іскорками, а на вустах грала легка усмішка. Наташа знала, що вона вже давно там стоїть. Все-таки агентські інстинкти не забуваються. Їхні очі зустрілися і настала довга мовчанка. Клінт вирішив тактично здриснути, заславшись на біль у спині. Але дівчата навіть не замітили цього. Кожна з них думала про протилежну.

Наташа вирішила розірвати мовчання, хоча воно все одно здавалося комфортним.

– Я в душ.

– Тобі скласти компанію?

– Можеш не напрягатися.

Між ними вже який день тривав конфлікт. Наташа, здається, навіть не пам’ятала, якою була причина. Але гордість не дозволяла їй перетнути межу і вибачитися. Ванда насупилася, але вирішила промовчати. По дорозі в душову руда жінка почала повільно знімати наскрізь пропітнілу  футболку. Залишившись в одному спортивному ліфчику і обтягуючих її чудову фігуру штанах, вона вальяжно проходить повз відьму, яка впивається поглядом у кожен сантиметр її шкіри.  Тільки зараз Ванда розуміє, як сильно їй не вистачало цього виду. Швидко хапаючи Нат за плече, дівчина притягує її за талію до себе і їхні губи завмирають в сантиметрі один від одних. Так близько, що вони відчувають пришвидшене дихання і серцебиття одна одної. Брюнетка вагається і чекає на перший крок від агентеси. «1»

Секунди тягнуться, здається, годинами.

– Твоя пропозиція щодо душу все ще в силі?,- голос її звучить томним і в якомусь сенсі грубим.

Губи відьми розтягуються в усмішці.

 

 

 

«1»- таааа, тут є фімінітиви, моя внутрішня феміністка лікує .

Це перший фанфік, який я викладаю. Завжди за конструктивну критику і чекаю коментарів та пропозицій щодо пейрингів та фандомів

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь