Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ти не зможеш знову повернутись на початок

Ми так гарно зруйнували все що ми пережили

Ми усіх послали нахуй, ми усіх перемогли

Але так і не знайшли, свого місця не на клаптику землі

«Ти не можеш» by pqrs

 

***

Дорослий Волдеморт був страшним і гучним. Зелений як лікарня з онкохворими, синій як мертвець з моря. Він був холодний теж, маленький Редл міг це відчути кожний раз як він намагався його обійняти. Це теж не були обійма, це були наручники на зап’ястях і важке відчуття, що він сам заручник.
Він любив шепотіти йому в уха страховиська, навіть якщо сам їх цим не вважав

-В нас одна кров та ти мій, запам‘ятай. Запам‘ятай, що тільки я тебе можу любити та ніхто більше,- тато усміхнувся.

Та маленький Редл думав, наскільки він приречений, якщо цей чоловік-чудовисько, єдиний, хто може його любити. Що ця любов тоді говорить про нього? Маленький Редл боявся, що він теж був таким же чудовиськом.

Наскільки вони схожі? Наскільки вони різні? Яка в них кров? Тільки хвора?

Слова батька було єдине, що давало йому зрозуміти хто він (пелюсток на вітру). Без напрямку та розуміння власного існування. Чи був він привидом? Його бачать інші чарівники взагалі?

Бліда шкіра. Хвилясте волосся.

Він міг бачити у дзеркалі чорні локони та карі очі, але душа була темрявою без карти, без ліхтаря. Печера.

Що він має там побачити, якщо в нього ніколи не було можливості?

Він злий? Він добрий? Чи був він турботливим або егоцентричним? Чи правдиві ці кольори у яких він бачить світ?

Було важко навчитися навіть цьому, коли єдиний твій орієнтир це воно.

 

Пелюстки квітів весною падали та мляли як його надії.

Збігти.

Збіги або запрятитася, кудись де не буде холодних рук та денних кошмарів.

Навіть Гогвардс не міг зберегти його оболонку, душа паяла, а кошмари перетекли у батьківські письма. Прокляття на папері.

Не спілкуйся з тим хлопчиком (не уходь від мене). Бруднокровки нижче за тебе (я єдиний з тобою рівний). Я ж казав тобі не спілкуватися з тим хлопчиком? (Мені треба тебе контролювати).
Але і це було дивною правдою. Кожний раз тато намагався показати наскільки він вищий за Тома своїми фразами, своєю могутньою присутністю. Том це нижче за нього?

Нижче

Нижче

Але наскільки неправдою може бути те, що говорять з дитинства?

Том розколупав ранки на пальцях. За вікном лив дощ.
Він навіть не знав, чи подобається він йому.

(дощу)
(татові).

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь