Header Image

    Опис: стосунки, шлюб, сварки, розлучення, конфлікти, та ще багато всього. Але що тебе очікує з коханими персонажами? 

    Нагадування:

    Це думка тільки автора(моя), і вона може не сходитись з вашим баченням, прийміть до свідення. Ви можете бути згодні, як і ні, тому просто відгукніться про це.

     


    Кунікіда Доппо

     

    • Його плани і мрії просто руйнуються, адже в них усіх була ти, а тепер навіть бажання щось будувати зникло.

     

    • Кунікіда довго буде відходити, він не плакати, але тяжке почуття на серці переслідує його

     

    • Доппо дуже часто згадуватиме весь той чудовий час, хоч він і намагається забути, його сильне кохання не дозволяє.

     

    • Кожен місяць купує твої улюблені квіти, йде на цвинтар, залишаючись там на кілька годин.  

     

    • Чоловік розуміє, що життя не зупинилося, і що ти не хотіла б його страждань.

     

    • Кунікіда буквально закрився в собі, і дуже шкодує, що не встиг розповісти тобі багато чого.

     

    • Він втратив контроль над собою, і навіть не пручається.

     

    Сігма 

     

    • Йому буде дуже боляче, адже ти змогла показати йому що таке життя, кохання, і головне емоції, нехай вони іноді були погані.

     

    • Сигма, мабуть, погано спатиме. Вночі він прокидається, і кличе тебе, а від усвідомлення та безвиході може почати панікувати.

     

    • Йому буде дуже складно, адже він звик до твоєї компанії, а тепер її замінює порожнеча у квартирі, щоразу зустрічаючи господаря порожньою та мертвою тишею.

     

    • У казино все буде стабільно, незважаючи на пригніченість, Сігма працюватиме, у його житті з’явилися регулярні нервові зриви та панічні атаки.

     

    • Він може довго не спати ночами, постійно запитуючи: За що ти померла? Чому його знову лишили? На них ніхто не дасть відповіді, але вони тепер завжди крутяться у голові у Сігми.

     

    Йосано Акіко  

     

    • Вона наче втратила важливу частину себе; дівчина, якою б стійкою не здавалася, теж людина і відчуває людські емоції, тому коли залишається наодинці з собою буквально впадатиме в істерику.

     

    • Акіко захотіла ще більше допомагати людям, рятуючи їх, адже не хоче, щоб інші пережили таку сильну втрату близького.

     

    • Її підтримуватиме Рампо, за, що вона йому вдячна, але мерзенна самотність назавжди тепер з нею.

     

    • Завжди згадує тебе з посмішкою, ледве стримуючи сльози, але здається під їхнім напором і уявляє твоє тепло, твої обійми і просто тебе.

     

    • Дівчина старається бути сильною, але комусь подарувати знову своє кохання вона більше вже не зможе; буде віддана тільки тобі.

     

    • Йосано рідко з’являється на твоїй могилі, адже від цього їй ще гірше. Думка про те, що ти можеш бути ще жива, постійно крутиться у неї в голові.
     

    0 Коментарів