Ця історія почалася не з самої приємної новини,а саме смерті батька хлопця по імені Пейтон.
***************
Зараз йому 21 рік 2 роки назад помер його батько він та мати залишились одні. Але сьогодні 12-го червня 2021 року його мати виходить заміж. Пейтон звичайно був цьому не дуже радий. Але він хотів щоб його мати була щаслива тому хоче він порозумітися з чоловіком який сьогодні стане його батьком.
***Весілля***
Пейтон:Мама ти просто чудова наречена.
Мати Пейтона:Ой синочку ти примушуєш мене червоніти. Як твій настрій доречі?
Пейтон:Настрій чудовий. Мамо я хотів тебе запитати а ви з відчимом куди поїдете на медовий місяць?
Мати Пейтона:Ми хочемо відпочити в Франції. І синочку з часом почни називати його татом.
Пейтон: Гаразд.
Мати Пейтона:О! Синочку в мене є для тебе доручення можеш пожалуста прісмлтреть за домом.
Пейтон: Звичайно як я можу відмовити такій гарній наречені.
Мати Пейтона:Хіхі дякую за комплімент.
***
Через декілька секунд підійшов відчим і знайомить Пейтона з дуже дивним чоловіком. Це блондин,ростом приблизно 180см, не дивлячись на страхітливий вигляд очі його були спокійними бурштинового кольору. Але як тільки вони побачили Пея то стали ледь не червоними, а зіниці звужились і стали як хижака, він жадібно дивився на Пейтона наче ось-ось накинеться на нього.Пею
стало якось ніяково.
Відчим Пейтона:Знайомся сину це мій молодший брат його звуть Сергій. Йому 28 років думаю ви станете гарними друзями.
Пейтон:Дуже приємно познайомитись//Якийсь він дивний так дивиться на мене божевільний чи що//
Сергій:Я теж радий з тобою познайомитись.
***
На цьому їх розмова закінчилася и на весіллі Пейтон намагався оминати Сергія “10 дорогою”. А Сергій тим часом весь час таємно спостерігав за Пейом який видно що дуже зацікавив його.
Пейтон прийшовши додому прийняв душ та на ліжку поринув в думки які чомусь були про Сергія з яким він бачився та розмовляв всього декілька хвилин.
//Блядь чому я думаю про цього божевільного//Пролаявся Пей і поринув в сон.
***
13 червня 9:30
Пей прокинувшись і поснідавши зібрався до будинку батьків. Їх вже в будинку не було і тому дім трохи лякав своєю постутою і тишою. Він зробив все що доручила йому мати поїхав додому.
*11:40*
Пейтон вирішив вийти зі своєї берлоги і прогулятися. Прогулюючись по парку він побачив тиху дівчину яка малювала і вирішив з нею познайомитись. Дуже от вона його зацікавила.
Пейтон:Привіт.
Дівчина: Здрастуйте ви щось хотіли?
Пейтон:Так. Я хотів би з вами познайомитись. Як тебе звати?^_^
Дівчина:Софія (тихо відповіла дівчина). А яке ваше ім’я?(спокійно запитала вона).
Пейтон:Мене звати Пейтон для друзів просто Пей. В тебе дуже красиве ім’я.
Софія:Дякую за комплімент^_^.
Пейтон:Не бажаєш зі мною погуляти. Ііііі не хочеш бути моєю дівчиною?
Софія:Вибач але я не шукаю серйозних відносин. Хммм… Але погуляти можу.
Пейтон:Гаразд я не давитиму але можна будь ласка хоча би бути з тобою друзями. І можливо я тобі ще сподобаюсь.
Софія:Ну… я згодна. (Відповіла вона і мило усміхнулась^_^)
Пейтон:Ну так пішли гуляти. І не могла би ти дати мені свій номер?
Софія:Добренько 098 *** *** ось. Пішли в інший парк мені тут не дуже подобається.
Пейтон:Гараздоньки пішли^_^.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь