Ніл Джостен не зміг тихо любити ексі,що призвело до змін у його подальшому житті.
Брати участь у самій грі було суворо під забороною покійної матері,вона давала дозвіл лише вболівати здалека,проте для Джостена,що недивно,цього виявилося і близько недостатньо.
Повірте,якщо ви близько восьми років знаходитеся в бігах,за вами женеться батько-м’ясник,ваша головна мета в житті — вижити,то зійти з розуму не так важко.
Він думав,що може дозволити собі бодай раз відчути смак справжньої гри на величезному стадіоні,перед значною кількістю людей і з,можливо,не найкращою командою в рейтингу,проте найкращою для самого Ніла.
І, знаєте,це рішення безперечно не можна назвати «добре обдуманим». Швидше,на його вибір повпливало дивовижне ставлення одної людини до нього самого — Ваймака,що дав не один привід для довіри. Ніл підписав контракт,але прийняв остаточне рішення неодмінно втекти,коли на порозі університету Пальметто лише з’явиться натяк на небезпеку. Він, безумовно, дотримався би свого плану,якби не дещо. А точніше—дехто.
Ця особистість,людина,істота дала обіцянку захистити його будь-якою ціною. Мабуть,він був справжнісіньким дурнем,коли насправді довірив своє нікчемне життя стоп’ятдесяти-метровому психу,що дійсно подарував йому тимчасове відчуття безпеки. Він жив з думкою неминучої смерті,але зміг пізнати справжнє життя чемпіона ексі.
Лиси стали чимось особливим для нього,часто з’являється думка,що він не заслуговує цих неймовірних людей. Рене,Даніель,Елісон,Метт,Нікі,Аарон і Кевін, безперечно, стали для нього набагато більшим,ніж просто командою.
А Ендрю…
Ніл не може сказати точного часу,коли все раптово змінилося. Вони,начебто, взаємно ненавиділи один одного,але посиденьки на даху,навіть в абсолютній тиші — займають і займатимуть особливе місце в пам’яті Ніла. Він безсоромно обожнює їхні поцілунки,що примушують забуте про все на світі. Він не може стримати усмішки,коли хмурий Міньярд вперто заявляє,що терпіти не може Ніла.

Ендрю з тих людей,чиї відчуття і думки вгадати практично не можливо,але за весь час разом Ніл навчився розпізнавати певні,на перший погляд,непомітні рухи чи жести, дрібниці,які може помітити лише сам Джостен. Це вказує на високий рівень їхніх відносин,що не може не радувати останнього.

Можливо, Міньярд здається безпристрасною,байдужою особистостістю,але Джостен знає його абсолютно іншим. Його коханий, справді, любить гратися з двома їхніми домашніми улюбленцями — котами,їсти шоколадне морозиво та просто разом проводити час,навіть сидячи в абсолютній тиші. Таким чином,вони насолоджуються самою лише присутністю одне одного.
Вони виберуть варіант посидіти і подивитися фільм вдома,ніж вийти кудись на люди. Для них — це нормально і обох це влаштовує.
У їхньому домі їжу,за звичай, готує Ендрю,а Ніл — лише зрідка,бо не дуже любить цим займатися.
Джостен,відверто кажучи,любить дражнити Міньярда своєю безглуздою посмішкою і завжди відверто на нього витріщається.
—Припини.
—Припинити що?
—Сам знаєш.
—Хм,якщо поцілуєш,я подумаю над цим.- Джостен хитро блиснув очима,а співрозмовник лише нахмурився йому у відповідь. А як тільки сплине декілька секунд,Міньярд одразу наближається до нього,не в силі відмовити цьому рудому нахабі.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь