Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Іскри та битви

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Почніть писати… Світло, тінь, пронзає кімнату – відкривши очі : можна побачати що те велика зала, де тільки но був величезний витік енергії. Саме витік. А не вибух. Отже… Три дні тому. Король наказав зібрати у старезній залі всіх поборювачів світла:
– Що сталося, мій королю ?- Спитав його старий паж, що з дитинства доглядав за його собаками. Кажуть собака схожий на свого власника – це зовсім не так, адже він просто це знав.
– Послухай перші дві хвилини – бзаре, так називав його король коли він поряд. Як той що слідкую за порядком у частині дому. Саме людина. Отже, прийшли 10 поборювачів, королівська сім’я, яка змогла б розібратися зі 150-ма якщо буде у повній підготовці, розкриє навики, поставить бар’єри так швидко поставить собі дві катапульти за наводом на величезний шмат каміння, аби створювати хаос та швидко кидати його у поборювачів. Також рада семи – сім вітчизняних ремесленників, не богатих, не бідних, здатних спокійно захищати країну 7 днів, поки хтось порається з ворогами за межами неньки. Отож, прибув радник з провізії, світла, та радник з порваних можливостей. Королі стражів 10 провінцій – спокійно сиділи по краям – якщо відбувається щось – вони вибігають та організують життя у своїх провінціях аби просто тримати їх у життє-здатному стані. Прийшли декілька реміслинників з площаді або написати звертання короля після виходу на майдані, та звернути це у голос, гучномовці фільтрували контент, тому написати щось, що дає жителям оману – не можна було. Бзар разів 10 на день зламував їх, але чув – лише – “Хм.. пане, ви мабуть не їли каші з діодів” . (Якщо що – діод – це провод, по якому гучномовці передають голос один до одного – зроблено з міді, алюмінію (1/9) та золота (1/27)).

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь