Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

У головних ролях Стілець

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Вівторок, школа.

Девон підходить до Джейка і тягнеться до його вуха, щоб прошепотіти:

– У мене з’явилась ідея, – стріляючи поглядом, промовив Девон.

Джейк зрозумів, що мова йшла про секс, тільки не міг здогадатись, що на цей раз задумав Девон. Пробув з цими думками увесь день, а потім почалапав до Девоного дома. Зайшовши до кімнати, він побачив таку картину: наручники, пов’язка на очі і стілець. Посередині кімнати стояв стілець і, Джейк помітив, що світло спеціально було сфокусовано на ньому. Він зайшов, і за ним захлопнув двері Девон. Він накинувся на Джейка з пристрасним поцілунком. В процесі, непомітно для Джейка, посадив його на стілець, застібнув наручники за спиною так, щоб хлопець не зміг встати. Розірвав поцілунок.

– Ну що, солоденький, готовий до експерименту? – промовив Девон з вогником в очах.

Джейк зрозумів, що, можливо, припустився помилки, даючи цьому хлопцю, який сидів і потирався об нього, одурманити його поцілунком.

– Я буду твоїм дослідом? – намагався підтримувати температуру розмови Джейк.

– Тож ти не проти. Не заперечиш, якщо я сяду на тебе, буду довго мучити тебе, потираючись об твій член, потім розцілую тебе всього і трахну?

– У мене вже немає вибору чи не так? –  почервонівши, опустив погляд Джейк. Згадав, у якій ситуації зараз знаходиться.

– Правильно думаєш, котику.

Девон приступив до справи. Пов’язку він не натягав, бо хотів бачити погляд коханого.

Ніжно цілує бров, скули, щоку, нарешті добравшись до губ, впивається в них, відчуває, як Джейк стоне в поцілунок, бо ж Девон супроводжує свої дії тертям об чутливе місце хлопця. Додає язик, кусаючи за нижню губу, відривається від Джейка. Сьогодні владу має Девон і тільки він. Джейк був у звичайній майці, тож Девон просто розірвав її, так як із зав’язаними руками його підопічного було б складно це зняти. Спосерігаючи як вогники загоряться в очах Джейка, припадає до його шиї, цілує, трохи засмоктуючи ніжну шкіру коханого, кусає ключицю, цілує груди, ласкає сосок, а інший покусуючи, зализує, ніби випрошуючи пробачення. Джейк вигинається від насолоди, так що його соски випирають ще дужче. Девон прокладає шлях поцілунками до живота. Скидає штани з Джейка і починає подрочувати йому. Демонстративно висовуючи язик, облизує головку, тоді ж Джейк штурхає його ногою і Девон одразу робить висновки.

– Наступного разу прив’яжу до ліжка і руки, і ноги, і кляп в рот вставлю.

– Можеш не тільки кляп мені вставити, – ухмильнуся Джейк.

Девон повертається до справи бере спочатку тільки головку, згодом починаючи повністю приймати член Джейка до самої основи. І Ось Джейк майже кінчає, Девон зупиняється. Йому додав ігривості погляд ненависті свого партнера. Він скидає штани вже з себе. І присідає на зручний член Джейка. Він вставляє собі, спочатку просто сидить, щоб звикнути, паралельно ніжно цілує Джейка, Девон взяв його однією рукою за обличчя, а іншу поклав на груди. У цьому поцілунку не було нічого пов’язаного з сексом, сама ніжність, через яку ти відчуваєш все кохання, яке тобі готові віддати. Девон, не відриваючись, починає повільно рухатись, тихо постонує у вуста Джейка. Це страшенно заводить. Розриваючи поцілунок, Джейк відкидає голову, але Девон повертає хлопця до нього, міцно притискаючись, обіймаючи, створюючи додаткове тертя. Девон рухається все швидше і швидше, доводячи себе до піку, та й Джейк не дуже відстає від партнера, готовий кінчити будь-якої миті, він просто чекає Девона. Хлопець відкидає голову, сильно стискаючи плечі Джейка, він кінчає. Злазить з нього і бере його член до рота, заглатуючи його повністю. Врешті-решт Джейк кінчає йому в рот, з великим задоволенням споглядаючи на людинку, що стоїть у нього між ногами. Девон сідає на підлогу, облокотившись на стілець, на якому досі зв’язаний і повністю голий, сидить Джейк.

-Може розв’яжеш, мені трохи холодно.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь