Header Image

    Ран Хайтані ♡

    • Обере найстрашніший фільм жахів, але фільм не викличе інтересу.

    • Намагався відволікти від моментів у фільмі,які можуть злякати.

    • Після кінцівки почне розпитувати, чи не було страшно. І врешті-решт притягне до себе з поцілунками, які викинуть з голови увесь сюжет фільму.

    Акаші Харучійо

    • Захоче подивитися фільм жахів лише через те, щоб спостерігати за  твоїми емоціями.

    • Поставить фільм на паузу, щоб принести тобі морозиво.

    • Після закінчення фільму, Хару буде заспокоюючи гладити тебе по голівці.

    • Він здогадувався, що тобі після такого фільму можуть снитися кошмари, тому він буде поруч.

    Ріндо Хайтані

    • Його не дуже цікавлять фільми у жанрі “хоррор”. Але, якщо ж ти його вмовиш, то він заради тебе згодиться.

    • Якщо йому набридне фільм, він віддасть перевагу просто заснути на твоєму плечі.

    • Але відразу ж прокинеться, коли відчує, як ти злякано візьмеш його за руку.

    • Коли закінчиться фільм, ти і Ріндо обговорите деталі і найстрашніші моменти. Буде доводити тобі, що це усього лише фільм.

    Ізана Курокава

    • Не буде захоплений фільмом. Витатиме у своїх думках.

    • Ненав’язливо обійме однією рукою і притягне до себе.

    • Після закінчення жаху на екрані, ти відмовишся відходити від Ізани. Навіть, якщо для нього така раптова близькість буде неочікуваною.

    • Не розумів твоєї зляканості. Та всеодно залишився поруч з тобою.

    Баджі Кейске

    • Навіть, якщо самому буде лячно, то всеодно запропонує першим подивитися фільм у цьому жанрі.

    • Купить багато смаколиків для вас двох. А на якомусь кульмінаційному моменті ледь не вдавився.

    • Час від часу буде тебе додатково лякати. В результаті чог, в нього буде прилітати подушка.

    • Коли закінчиться фільм, ти побачиш, що Баджі солодко похропує на твоєму плечі.

    Міцуя Такаші

    • Не є шанувальником фільмів подібного жанру.

    • Своїми руками приготує закуски до фільму

    • Якщо помітить твоє тремтіння від страху, то поставить фільм на паузу і притисне тебе до себе.

    • Коли вже титри підходили до кінця ти і Міцуя вже засинали в обіймах з набитими животами .

     

     

    0 Коментарів