Header Image

    Манджіро Сано (Майкі)

    Ви були знайомі вже декілька місяців, тож не було дивним, що ви вирішили прогулятися у парку.

    – Т/і, – Майкі різко зупинився і став перед тобою, – ти мені подобаєшся. Не проти зі мною зустрічатися?

    Нехай, навіть, він сказав це впевнено і не запинаючись, але всередині вирував ураган емоцій. А головне питання не збиралося залишати його світлу голівку: “Взаємно чи ні ?”

    – Т….так….Так! – відповіла Т/і

    Ти вже давно відчувала далеко не дружні почуття до Манджіро.

    Ураган усередині ніби вщух, а було лише одне бажання – обійняти.

    Та так обійняв, що ледь не задушив.

    І з цього дня ви почали зустрічатися. Лише хлопці з Тосви знали, як Майкі переживав отримати від  тебе відмову.

    Кен Рюґуджі (Дракен)

       Ви йшли до Кена в гості. Так, ти одна з небагатьох, хто побував у нього в гостях. Після Майкі і Такемітчі.

    Т/і вже декілька подобався Дракен. Але так важко вгадати, яка в нього думка або, що він відчуває.

    – Дракен, ти мені подобаєшся…- сказала Т/і доволі тихо.

    Було дивне відчуття, ніби хотілося, щоб він почув, але хотілося заховатися.

    – Що?

    – Ем… Нічого. – “добре, що не почув”

    Ви вже майже підходили до борделю, коли Кен трішки пройшов уперед зі словами:

    – Ти мені теж подобаєшся, Т/і.

    В нього таке спокійне обличчя, ніби це звичайні слова, типу: ” Привіт” чи “Будь ласка”

    Ти посміхнулась найщирішою посмішкою і підстрибцем пішла наздоганяти Кена

    Міцуя Такаші

    Т/і була учасницею швейного клубу. В неї була багата уява на дизайн різного одягу. Починаючи з ділових жакетів і закінчуючи романтичними сукнями.Вона полюбляла показувати дизайн своїй подрузі Юко, яка не втомлювалась казати, що вони ідеальні.

    Тож як ти дізналася про клуб Такаші та вступила до клубу? Все дуже просто: тебе туди затягла Юко.

       Т/і боялась, що не зможе знайти спільну мову з власником цього клубу. Але її страхи розвіялись, коли вона зустрілася з Міцуєю.

    •Пройшло 5 місяців•

        Т/і з Такаші зблизились і стали доволі близькими друзями. Але було одне “але”. Наша Т/і подобався Міцуя. Проте, вона не  знала, як зізнатися у коханні.

    І ось з’явилася така можливість.

    На дворі вже починало сутеніти. В швейному клубі вже нікого не було, окрім Т/і і власника цього клубу.

    В Т/і не міг вийти особливий шов. Вона над ним страждає вже пів дня.

    – Т/і, я вже буду зачиняти клуб. Оу, в тебе не виходить шов? – здогадався Такаші. І нахилився поставивши руки з обох боків від Т/і, – давай я тобі допоможу.

    Він взяв твої руки в свої та почав ними керувати, паралельно пояснювати. Добре, що він не бачив обличчя Т/і, бо воно було червоне ніби помідор.

    Через деякий час шов був готовий і Т/і зрозуміла, що це саме той час, щоб вимовити ті три слова, які засіли в її голові вже декілька тижні.

    – Такаші…ти…ти мені подобаєшся. –  Вона так боялась отримати відмову.

    – Ти мені теж подобаєшся. – відповів Міцуя. І на його обличчі засяяла щира посмішка, яку побачила Т/і, так як повернулася до нього взаємно, – але я справді маю зачиняти клуб. Мені ще треба встигнути на збори Тосви.

    Чіфую Мацуно

       Ти з Чіфую була знайома вже майже рік. Як ви познайомилися? В магазині манг. Ваші смаки були майже однакові.

    Ви доволі часто залишалися на ночівлю один в одного. Тому повідомлення, яке ти отримала сьогодні, тебе не дуже здивувало

    Чіфко 

    14:56

    Т/і сьогодні дуже зайнята?

    Привіт) Ні

    Добре. Просто я купив том нової манги. Не проти сьогодні до мене на ночівлю? Я куплю смаколики)

    Круто! Не проти

    До зустрічі ;⁠)

    •Через 5 годин• 

       Ви дочитали мангу. Скрізь були розкидані обгортки бід різних солодощі, а ви удвох обговорювали сюжет нової манги.

    – Чіфую…- почала ти. Ти вже давно хочеш зізнатися у почуттях. Але мабуть ти промовила занадто тихо.

    – Т/і, – сказав він, – ти…мені подобаєшся… – Чіфую увесь залився у червону фарбу. – Ти не проти зі мною зустрічатися?

    – Ти…ти мені теж подобаєшся, Чіф. – тепер вже ти була схожа на помідор.

    – Це виходить тепер ти моя дівчина? Так?

    – Авжеж)

     

    0 Коментарів