Header Image

    Баджі Кейске

    Ви були однокласниками. Ти знала, що він залишився на другий рік. А ще ти знала його друге “я”. Якщо точніше ти знала, що він гопник.

    Ти йому часто допомагала з темою навчання. Бо, якщо чесно, тобі його було трішки шкода. Здається він  непоганий хлопець, але з навчанням треба підтягнути.

    І ось один із багатьох днів, коли ти була в гостях у Кейске, та пояснювала йому фізику.

    Він говорив, що все розуміє, але ти його занадто добре знаєш. Ти була закохана в нього більше місяця. І не знала, як зізнатися у почуттях.

    Зараз Баджі не був схожий на відмінника. Це була зовсім інша людина. Волосся, яке було нижче плечей, було розпущене. Перші два ґудзики на сорочці були розтебнуті, а краватка розслаблена та спущена нижче.

    Ти вирішила, що саме час зізнатися.

    – Баджі… – це було щось нове для тебе, тому ти сильно переживала.

    – Що?

    – Ти мені подобаєшся. – швидко промовила ти, та повернула свій погляд назад у підручник. Ніби нічого не було.

    Кейске поклав свою долоню тобі на плече. Потім нахилився до твого вушка, яке вже встигло почервоніти, та прошепотів обдаючи чутливу шкіру гарячим подихом:

    – Ти мені теж

    Ханма Шуджі ⁠♡

    – Чого ти постійно куриш?

    Це питання вже встигло набриднути Ханмі. Його задає, майже, при кожній зустрічі маленька (для Ханми) Т/і.

    – Тобі яка різниця? – на автоматі постійно відповідав Шуджі.

    Він був знайомий з Т/і півроку. Ханма сам до кінця не розумів, чому його цікавить саме вона. Ніби звичайна дівчина, нижче нього, постійно про щось розповідає. Аля, як пройшов день чи як вона була зла на свою подругу, що та не покликала її в магазин манг. Або ще щось у цьому дусі. Але щось до неї тягнуло і це щось щоразу ставало все сильнішим.

    – Добре. – відповіла Т/і – Тоді навчи і мене палити.

    Шуджі навіть димом вдавився від прохання подруги. Коли Ханма прочистив горло то косо подивився на Т/і.

    – Тобі навіщо?

    – Ну, дивись. Якщо я почну палити, то одразу почну кидати це (автор:геніально). Звичайно мені це буде важко одній, тому я підключу і тебе до цієї цікавої справи. Може тоді ти і перестанеш палити.

    Шуджі залився гучним сміхом, що аж люди, які проходили повз косо зиркали у ваш бік. Але коли все ж Ханма досміявся, то сказав :

    – Принцеса, ти зробила мій день! Хахаха~Я тебе люблю♡

    Він навіть сам не зрозумів, як ті три слова вилетіли з його уст.

    – Я…я тебе теж. – коли Шуджі повернувся – помітив, що Т/і вже залилась червоною фарбою.

    – Але я тебе поцілую коли кинеш палити!

    – Почекай… Це було серйозно ?!

    Ран Хайтані ⁠♡

    Ти вчилася з Раном в коледжі. Та часто помічала його на перервах. Ну, авжеж, як можна не помітити такі косички ⁠♡.

    Вас об’єднував спільний проект з психології. А якщо бути точніше – Ран. Він попросив викладача об’єднати вас в пару. Пару студентів, які будуть займатися проектом, звичайно.

    Коли прийшов час захищати свої проекти, ти з Раном отримали вищі бали.

    Проте, ти трішки засмутилась, бо більше вас нічого не об’єднувало у спілкуванні. Але здається Хайтані думав інакше…

    Ви продовжували спілкуватися. Ран, навіть, познайомив тебе з Ріндо, який спочатку сприйняв тебе ворожо. Проте, через деякий час ви знайшли спільну мову. А ще Ран дозволив заплисти декілька зачісок на перерві. А ці фіалкові очі тобі ледь не снилися…

    Так, ти в нього закохалася. Повністю. Назад шляху немає. Але хтозна чи відповість Ран взаємністю. Але Хайтані старший не відкрита книга, до нього ще треба ключик підібрати. Не з легких завдань.

    Все ж ти зважилася розповісти Рану про свої почуття. І покликала його на заднє подвір’я коледжу.

    * * *

    – Ран ти мені подобаєшся. – сказала Т/і – “якщо отримаю відмову це буде сором”

    – Хах… – Т/і все ж вирішила подивитися на Рана. Він був спокійний ніби знав чого вона його покликала. – Я тебе теж люблю.

    Поки Т/і усвідомлювала ті три слова сказані Раном декілька секунд тому, Хайтані нахилився і накрив її губи своїми. Т/і відповіла на поцілунок.

    Цей поцілунок не був наполегливим. Через нього була сказана вся любов, яку вони відчували один до одного.

    Ріндо Хайтані

    Ви були дуже довго знайомі. Дехто, навіть вважав, що ви серйозно пара. А постійні гострі жарти з боку Рана, тільки підкидували дров у вогонь.

    Для Ріндо було, доволі, звичайною справою заїхати за тобою після школи. Типу, що тут такого, якщо просто хороший друг заїде за подругою після школи і відвезе її додому?

    Після таких дій, як не закохатися? Власне, що ти і зробила. Залишалося тільки зізнатися.

    * * *

    Був кінець звичайного шкільного дня. Всі вибігають зі школи і з останніх сил біжать додому. Але Т/і не з цих учнів. Її підвезуть.

    За декілька хвилин до кінця останнього уроку Т/і отримала повідомлення, яке мало такий зміст: ” Не поспішай вибігати зі школи. Я тебе підвезу”. Від “Ріндо♡”

    Не встигла Т/і вийти з території школи, як почула захопливо-здивовані вигуки дівчат, які йшли попереду. Навіть вловила притерне “Це знову за нею”.

    Авжеж. Коли Т/і вийшла з головних воріт навчального закладу побачила Ріндо, який облокотився на свій байк. Він був у чорній формі “Піднебесся”.

    – Тримай. – він протягнув шлем для Т/і. Так, він турбувався за неї.

    Поки Т/і вдягала шлем Ріндо встиг сісти за кермо. І через мить вона вже обхоплювала своїми тоненькими пальцями талію молодшого Хайтані.

    * * *

    Ви проїжджали якраз по мосту і ти вирішила зізнатися у почуттях.

    – Рін, – окликнула ти його, щоб бути впевненою, що він тебе слухає.

    – Що? – “отже слухає”

    – А ти мені подобаєшся ! – в прямому сенсі прокричала ти. Було важко не почути. Але Хайтані молодший ніяк не відреагував.

    Ви вже доїхали до твого будинку, не хотілося дивитися йому в очі. Ти злізла з байка, та знявши віддала шлем Ріндо.

    – Бувай… До завтра… – не піднімаючи погляд промовила ти.

    Проте, за мить ти відчула, що тебе обійняли.

    – Я тебе теж люблю… – і Ріндо поцілував тебе у щічку – До завтра.

    Заревів мотор і через декілька секунд де стояв байк залишився лише слід від шини.

    А місце на щічці де він поцілував, ще довго палала.

     

     


    Вибачаюсь за довгу відсутність. Завтра буде розділ з новими персонажами 😏

    Вибачте за помилки 🙏

    Персонажі будуть додаватися поступово!

     

    0 Коментарів