Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Ти мій раб

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Анотація: Він продав своє тіло в обмін на життя матері.

Його історія була сумною і сповнена жахливих подій. Спочатку в автомобільній аварії помер батько, потім захворіла мати, якій потрібна була дорога операція, згодом він «продав» себе і своє тіло на аукціоні і тепер є іграшкою якогось бізнесмена.

Загалом служити такій людині виявилося не так погано. Головне — виконувати накази, навіть якщо вони переходили грань 18+, до чого хлопець думав (коли продавав себе), що готовий.

На практиці ж виявилося… Тут навіть говорити нічого: укуси, шрами, синці описували ситуацію в усіх кольорах.

В цей час хлопець метався на ліжку через кошмар і, раптово розплющивши очі, нарешті зміг вибратися з лап власних фантазій. Але виявивши, що лежить у своїй кімнаті, яка люб’язно була надана Чонгуком — його господарем, різко захотів повернутися назад у жах. Адже то просто сон, а це реальність.

На стіні цокав годинник, що показував двадцять хвилин на шосту. Техьон важко зітхнув, адже це означає, що йому доведеться перебувати в цій мерзенній реальності довше, ніж звичайно.

Тому, недовго думаючи, хлопець спробував заснути ще раз, але, як на зло, сон не хотів повертатися. Після чергової спроби він підвівся зі свого ліжка і підійшов до вікна.

Сонце ще не встало, що ще більше засмучувало хлопця.

У кімнаті було прохолодно, через що він трохи тремтів і тер свої плечі, щоб хоч якось зігрітися.

Зрозумівши, що, стоячи на місці, він тільки сильніше замерзне, Техьон  подався у бік ванної, де гарячий душ допоміг йому зігрітися, а м’язам, які сильно боліли, розслабитися.

Натягнувши на себе одяг, наданий Чонгуком, Техьон підійшов до дзеркала.

Здається, хлопець виглядав навіть гірше, ніж учора. Біла майка та короткі шорти лише частково приховували наслідки роздраконеного господаря, коли все інше було чудово видно. На руках красувався синець від міцних пальців Чонгука, на шиї та ключиці величезні засоси, а на стегні майже пройшов опік від гарячої кави, яка була надто гіркою.

Техьон приречено зітхнув, заплющив очі й спробував уявити, що він удома, в його ліжку, що мама приносить йому гаряче какао, а тато дивиться у сусідній кімнаті телевізор.

Від розуміння того, що нічого вже не можна повернути, на душі шкрябали кішки, а сльози так і наверталися на очі.

Поправивши майку так, щоб приховати один із засосів, хлопець вийшов із кімнати. Але не встиг він обернутися, як був притиснутий до дверей, а знайомий запах м’яти та шкіри впереміш із алкоголем заповнив кожен міліметр повітря навколо.

— Куди це ти так рано? – практично прошипів Чонгук.

 

Від цього голосу кров у жилах стигнула. Техьон нервово проковтнув слину, відчуваючи подих на своїй шиї.

— Просто рано прокинувся, пане, — пошепки сказав хлопець, сильніше втискаючись у двері.

Чонгук послабив хватку і зробив крок назад, і лише тоді Техьон зміг повернутись і побачити свого господаря.

Високий чоловік дивився на нього зацікавлено, але в той же час у зелених, мов смарагд, очах виразно виднілася зарозумілість. На щоці був свіжий синець, сорочка подекуди брудна та порвана.

— Вас не було вчора. Щось трапилося, пане? І чому ви так виглядаєте? — як завжди ввічливо поцікавився хлопчина. Насправді йому ця інформація задарма не потрібна, він був тільки радий, що того не було вдома, але він мав удавати, що його життя в Чонгука— рай.

– Угода зірвалася. — На обличчі з’явилася посмішка, і він продовжив: — Я був трохи засмучений цим фактом, тож… Тепер в мене на одного партнера менше.

Техьон з переляком подивився на Чонгука і лише зараз звернув увагу, що на сорочці є плями крові.

– Ти боїшся мене? — з усмішкою в голосі спитав Чонгук і знову прижав хлопця до дверей, але на цей раз обличчям до себе.

Довгі пальці пробігли по обличчю Техьона, а потім зімкнулися на його шиї.

– Чому мовчиш? – Наказним тоном крикнув Чонгук, починаючи душити хлопця.

Техьон щосили намагався вибратися з чіпких лап свого господаря, але робив тільки гірше. І тільки коли перед очима обличчя Чонгука, сповнене ненависті та злості, почало плисти, а легені горіти, той зміг зробити ковток повітря.

Але не встиг він кликати, як був закинутий на плече. Кричати і вириватися було марно, і все, що зробив Техьон, це затулив рота руками, щоб не зірватися на крик.

Чонгук ніс хлопця до кімнати розпусти. Техьон там був кілька разів, коли добряче косячив. І зараз, усвідомлюючи той факт, що зараз буде чергове катування його тіла, на очах наверталися сльози.

Увійшовши до кімнати, Чонгук недбало скинув хлопця з плеча на ліжко, а потім зачинив за собою двері.

— Тепер ти боятимешся мене ще більше.

Підійшовши до хлопця, він подивився прямо йому в очах, від чого по тілу пробігли мурашки.

— Я врятую тебе від мук, ти їх не бачитимеш.

З цими словами Чонгук остаточно стягнув із себе краватку і заплющив їм очі Техьона.

Легкий дотик до його тіла, але він уже відчував, як той тремтить і те, як сильно б’ється його серце. Це не викликало співчуття, лише посилювало бажання катувати бідного хлопця.

 

У голові Чонгука будувався певний план, як він проведе цей ранок. Посміхнувшись від власної фантазії, чоловік пройшов повз столи та полички, вміст яких він ретельно колись вибирав і купував.

— Оце думаю підійде… — собі під ніс сказав Чонгук і довгими, витонченими пальцями взяв першу іграшку.

У його міцно-стиснутих пальцях опинився звичайний спанкер. Прямокутне дерево з довгастою ручкою Чонгук поклав на ліжко, біля Техьона, який сидів і тремтів, як осиновий лист.

Чоловік тільки тішився такою реакцією. Грубо схопивши хлопця за шию так, що у того вибило все повітря з легень, і притиснувши його до ліжка, Чонгук почав стягувати з Техьона шорти та боксерки, принагідно розглядаючи свої шедеври: шрами, опіки, засоси.

— Твоє тіло пахне полуницею… — сказав Чонгук, проводячи носом по внутрішній стороні стегна.

Від цих махінацій Техьон затремтів ще сильніше, тільки тепер страх був упереміш із збудженням.

Чонгук раніше ніколи не «ніжничав», що напружувало хлопця ще сильніше.

Руки чоловіка м’яко масажували стегна хлопця, а потім, несподівано, він пройшовся кінчиком язика від основи до кінчика члена.

— Я забороняю тобі кінчати без мого дозволу, а ще… — Чонгук узяв з тумбочки наручники і надів їх на тонкі зап’ястя хлопця, — Тримай їх над головою, відпустиш руки — покараю!

Техьон нервово проковтнув, відчуваючи холодний метал на своїх кистях, а в зоні паху приємні відчуття, від чого хвиля оргазму наближалася лише сильніше.

“Не кінчити, не кінчити …” – крутилося в голові бідного хлопця, поки Чонгук не переставав смоктати член.

Він проводив язиком від головки до самої основи, не пропускаючи жодної опуклої вінки.

Відчувати гарячий рота господаря на своїй плоті було для Техьона так дивно і незвично, тут не було болю, проста насолода. Він відчував, як головка його члена торкалася горла чоловіка, що тільки сильніше збуджувало юнака.

Чонгук прискорив темп, і, не стримавшись, Техьон кінчив прямо йому в рот, здавлено кричачи і хапаючись за власне волосся.

Солонувата рідина стікала по члену Техьона та блідим губам Чонгука. Але останній не поспішав її випльовувати, а навпаки, здається, ковтнув її, насолоджуючись новим, незвіданим смаком.

Витерши рештки сперми з губ, Чонгук піднявся з колін і навис зверху.

— Яке неслухняне маля… — прошипів на вухо Чонгук. — Тепер мені треба тебе покарати.

Хлопець все ще тремтів від оргазму, але слова господаря швидко протверезили його розум.

— П… Пане, — голос зрадницьки тремтів, — прошу, не робіть…

Не встиг він домовити, як Чонгук перевернув Техьона на живіт і сів на стегна хлопцю. З цього ракурсу відкривався чудовий краєвид на солодку дупу, яку він планував наново дослідити. Тильного боку руки він провів по м’якій шкірі, а потім, замахнувшись, вдарив.

Техьон крикнув від колючого болю, і спробував підвестися, але Чонгук швидко затримав хлопця, рукою зупиняючи його.

— Не рухайся: буде тільки гірше, — голос був холодний і різав по вухах.

Зробивши ще кілька ударів спанкером, що лежав поруч, так що дупа була повністю червона, а десь навіть виднілися кровотечі, Чонгук підвівся з ліжка.

– Вставай! — наказним тоном промовив він і стягнув за ноги хлопця на підлогу.

Той упав на зад, зашипівши від болю, але вчасно схаменувся і спробував підвестися, хоч і зробити це із заплющеними очима і з наручниками дуже проблематично.

— Ти посмів не виконати мій наказ, тож… — погрозливим голосом сказав Чонгук просто на вухо. — Думаю, тобі це не дуже сподобається.

Чонгук відкрив тумбочку і дістав затискачі для сосків. Він підійшов до хлопця, дивлячись на нього вивчаючим поглядом. Техьон кусав свою губу і ледве стримував схлип. Він був оповитий страхом, що тільки сильніше заводило Чонгука.

Він наблизився майже впритул, нахилив голову і лизнув сосок. Через гарячий язик на своєму тілі Техьон здригнувся і позадкував, але міцні руки Чонгука схопили його за талію і притягнули назад. Він нічого не сказав, а продовжив облизувати сосок, який вже затвердів.

А після Техьон відчув біль у ділянці грудей. Чонгук використав прищіпку за призначенням. Біль упереміш із відчуттями холодного металу пройшов імпульсом по всьому тілу. А Техьон вп’явся нігтями собі в долоню, щоб не закричати від болю.

— А тепер ставай раком.

Хлопець, намагаючись не впасти, акуратно опустився на коліна, а потім повернувся у бік ліжка, спираючись руками на м’який матрац.

Чонгук знову пройшовся повз своїх скарбів і вибрав кілька, а потім підійшов назад до ліжка. Техьон прогинався в спині, показуючи апетитну попку, що не могло не тішити Чонгука.

Зі своїх іграшок він спочатку вирішив використати анальну пробку. Трохи лубриканта, і вона плавно увійшла до ануса молодого хлопця.

Техьон важко дихав і ледве стримував крик. Але варто йому звикнути до чужорідного предмета в дупі, як він відчув нові відчуття на спині. Щось гаряче розтікалося по лінії хребта, а після хлопець зміг вловити запах запалених свічок.

– Як тобі відчуття? — поцікавився Чонгук капаючи кілька крапель на кровотечі та синці.

— Приємно, — дуже тихо промовив хлопець. Воно й не дивно, за сьогоднішнього ранку гарячий віск був меншим із лих.

На слова Техьона Чонгука лише посміхнувся, а очі блиснули.

 

— Зараз буде ще приємніше…

З цими словами чоловік витягнув анальну пробку, а потім різко увійшов сам. Чонгук встиг не тільки вдягнути презерватив, а й скористатися лубрикантом… З гострим ефектом.

Від несподіванки та болю Техьон закричав і затремтів, стискав анус, намагаючись позбавитися члена господаря всередині, але за це отримав лише смачний ляпас.

Чонгук різко входив по самі яйця, зачіпаючи простату, що викликало хворобливий стогін у Техьона. Чоловік міцно тримав однією рукою хлопця за талію, а іншою надрачував його член.

Техьон важко дихав, кричав, дряпав свої долоні, а Чонгук продовжував входити до нього, зрідка обдаровуючи його дупу новою порцією ляпасів.

Техьон весь палахкотів, мало не в прямому розумінні. Лубрикант віддавалося жахливим вогнем в області тазу, через що тільки сильніше лилися сльози.

— Пане, я зараз. — Не встиг він домовити, як сперма потекла по руці Чонгука, якій ніби не помічав слів Техьона, продовжуючи втовкмачуватися в хлопця. А потім, зробивши ще кілька поштовхів, сам кінчив.

Чонгук мовчки вийшов із Техьона, зняв презерватив і, зав’язавши, викинув на підлогу. Потім чоловік розв’язав очі хлопцеві і зняв «кайдани», наказуючи прийняти сидяче становище.

Техьон із болючим стогін спробував сісти. Кожен рух віддавався неймовірним болем по всьому тілу. Хлопець потирав кисті своїх рук, на яких красувалися червоні мітки, а сльози самі котилися з очей.

— Витри сльози! — до Техьона повільно доходили слова, кинуті на його адресу. Єдине, що він відчував, це біль. Він не відчував себе навіть людиною, то річ, яку просто купили. – Ти мене взагалі чуєш?

Чонгук зірвався на крик, і щосили вдарив по обличчю Техьона. Він нахилився вперед і глянув у заплакані блакитні очі.

— Слухай мене, — він підняв підборіддя хлопця, а після руки перемістилися на шию, де бачився синець, — твоя мати зараз жива тільки завдяки мені! Раз я тебе купив, виконуватимеш усе, що я скажу. Сказав не нити — не ний. Запам’ятай: ти мій раб!

Чонгук відпустив Техьона і попрямував у бік дверного отвору, кидаючи наостанок:

— Приберешся тут, а то все ліжко у твоїй спермі.

З цими словами чоловік залишив хлопця в повній тиші.

Сльози ринули з новою силою, залишаючи гарячі доріжки на щоках. А в голові крутилося всього три слови: Ти мій раб!

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь