Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Спільний душ

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Врівноважене дихання, закриті повіки. Кацукі знову задрімав на роботі. Спати йому не дуже хотілося, але сидіти і обдзвонювати якихось бабусь, щоб продати їм чергову херню хотілося ще менше, тому вибір був очевидний. Але щастя тривало не довго – уважний бос помітив, що робота не виконується, і тут же вліпив Кацукі потиличник.
– Бакуго! Чому ухиляємось? – грубий голос бив по перетинках, змушуючи працівника вскочити і схопиться за телефон, роблячи останню спробу зобразити продуктивність. Протараторивши фразу “Вибачте, Айзава-сенсей” і закочував очі Кацукі знову взявся за роботу. Шум довкола викликав головний біль, а кожен співрозмовник примудрявся вибешити хліще попереднього.
– Блядські бабусі.. – пробухтів собі під носа Кацукі, набираючи наступний номер телефону. До його робочого столу раз-пораз підходила якась секретарка, махаючи буферами і приносячи настільки мерзотну каву, що він її навіть не пив вже, а просто виливав при зручному випадку в унітаз. Поки Бакуго намагався зберігати спокій (наскільки це можливо) і не розламати всю техніку навколо, Ізуку працював, не покладаючи рук. Там продав із невеликою знижкою, тут непомітно вмовив купити весь комплект. Він був тим самим працівником, якого вже рік вішають на дошку пошани. Хтось ним захоплювався, а хтось ненавидів. Але в жодному разі: байдужим не був ніхто. Особливо Кацукі. Стрілка годинника повільно підходила до цифри 6 і деякі працівники вже збиралися додому. Кацукі був одним із таких, але сьогодні трохи затримався, бо його коханий попросив його дочекатися, поки той закінчить.Весь колектив сприймав їх як близьких друзів, і ніхто навіть не мав думки, що ці двоє зустрічаються. Надто вже вони… різні, напевно? І саме через це до них ніхто не боявся липнути: дівчата часто намагалися звернути увагу Кацукі на себе, а до Деку іноді підходили за порадою. Перший ще абияк терпів, бо розумів, що він тут найкращий і за порадою до нього справді підходили часто. Але ось Ізуку такий інтерес дівчат до свого хлопця терпіти не міг. Він хоч і мовчав, але всередині просто згоряв від ревнощів.
***
Хлопці прямували додому. Обидва дуже втомилися і хотіли розслабитися. Зайшовши в квартиру вони відразу роздяглися і попрямували до душу. Приймати душ разом вже стало повсякденною справою, бо це знатно скорочувало кількість використаної води, відповідно і платити треба було менше. Зайшовши в душову кабіну і ввімкнувши гарячу воду, вони видихнули. Потоки води змивали з лиця втому і розслабляли м’язи. Ізуку взяв у руки мочалку, і видавивши на неї трохи гелю для душу почав натирати спину Кацукі. Дбати одне про одного теж стало звичайним ділом, тому що обидва розуміли, як сильно кожен з них втомився і хотів ласки.
– Каччан? – Деку звучав трохи стривожено та невпевнено.
– М?
– А та дівчина… вона ж тобі не подобається? – Ізуку відвів погляд.
– А ти ревнуєш?) – Кацукі з самовдоволеною усмішкою підняв Деку в повітря, притискаючи до стінки, змушуючи останнього почервоніти і трохи пискнути. Мочалка так і залишилася в руках Деку.
– Качан! Т-ти чого? – зніяковіло промовив Ізуку.
– Нічого, кошенятко. – Кацукі почав цілувати свого хлопця в шию, викликаючи у того тихий і протяжний стогін.
Тут Бакуго з’їхав з глузду. Стискаючи руки на стегнах своєї пасії, він цілував його знову і знову, залишаючи на шиї багряні засоси і викликаючи в того неголосні мукання. Член Кацукі почав наливатися кров’ю, а збудження наростати. Ізуку, помітивши це, ще більше залився фарбою, відводячи погляд. На нього вже майже не потрапляла вода, тому було трохи прохолодно. Кацукі підхопив Деку однією рукою та поцілував. Дихання збилося, а рухи стали рваними. Ізуку відкрив рота, щоб віддихатися і Бакуго просто не міг цим не скористатися. Він поклав вказівний і середній пальці в рот Деку, натискаючи на язик і дивлячись йому у вічі. Ізуку відразу зрозумів натяк і став смоктати пальці, прицмокуючи і дивлячись прямо на Кацукі, який лише хитро посміхався у відповідь на такі дії.
Вже за хвилину Кацукі витяг пальці з рота Деку, підставляючи один до його заднього проходу і поступово входячи, що викликало у останнього важкий видих. Поступово до одного пальця додався другий, розробляючи Ізуку зсередини. Чи то від водяної пари, чи то від збудження повітря стало нестерпно важким і гарячим. Але Кацукі сьогодні хотів погратись. Підставивши вже збуджений член до кільця м’язів, він не поспішав входити. Навпаки: трохи натискав, водив між сідниць і терся прямо об таємне місце, дражнячи Деку. Останньому це не дуже подобалося, але все одно зносило дах, через що він раз у раз хникав і щось бурмотів під ніс, схлипуючи. Бакуго вирішив подразнити його ще.
– Деку-у-у~ – гаряче, мов окріп, дихання полилося прямо у вухо Ізуку, викликаючи легке тремтіння. Кацукі знову вставив у нього два пальця, прикриваючи рота рукою. Ізуку покірно мовчав, лише важко дихаючи.
– Хороший хлопчик. – Блондин прибрав руку. З рота Деку трохи стікала слина. Бакуго знав, що йому подобається, коли його хвалять люди. Але ще більше йому подобалося, коли це робив Каччан. Кацукі знову почав водити членом між сідниць Ізуку, спостерігаючи за тим, як він відчайдушно дивиться на нього сльозливими очима. Йому страшенно хотілося дивитися як Деку тане від його дотиків, як плаче від сильного збудження і як благає його бути швидше. На обличчі Кацукі був звірячий оскал. Йому й самому не терпілося скоріше виїбати Ізуку, але спостерігати за тим, як він дивиться на нього очима, що молять, було окремим задоволенням. А ось Деку вже не витримував.
– В-встав..б-блять…встав уже нарешті..~! – він надто нерівно дихав, щоб фрази виходили цілісними.
– Ти й такі слова знаєш? Погано, Ізуку, погано.. будеш покараний. – Кацукі майже заспівав це, кидаючи на Деку звірячий погляд.
– К-каччан-н-н..! Будь ласка! – Ізуку мукав одночасно від надлишку і нестачі задоволення. Бакуго поклав руку на член Деку, водячи рукою знизу-вгору і закрив великим пальцем уретру, не даючи кінчити. Ізуку одночасно плакав і стогнав, упираючись носом у плече Каччана. Той лише посміхнувся, набираючи темп і граючи язиком із сосками свого хлопця, іноді прикушуючи їх. Ізуку сжав у руках мочалку, від чого на спину Кацукі полилася піна, разом із водою.
– Ти знаєш що треба зробити, кошенятко. – Кацукі тихо прошепотів це йому на вухо, прикушуючи мочку. Ізуку крізь схлипи і стогін спробував вимовити те, чого так хотів Каччан:
– Я.. К-каччан.. мгх.. б-благаю, зроби-и.. ц-це! – голос Деку тремтів, але той незважаючи ні на що намагався досягти свого. Бакуго знову нахилився до його вуха:
– Хмм..~? Так сильно хочеш? Благай сильніше.
– Мгх~! К-каччан.. м-молю!
– Ти хочеш, щоб я тебе трахнув? А, Де-еку? – Деку кивнув.
— Ну, що ж… Ти сьогодні поводився добре, тому так і бути, кошенятко. – Бакуго різко увійшов, вибиваючи з Деку рваний стогін.
Поступово прискорюючи поштовхи Кацукі знайшов ту саму точку, яка змушувала його пасію кричати на весь голос його ім’я, закочуючи очі, підлаштувався зручніше і почав робити поштовхи, дедалі частіше потрапляючи туди. Він вбивався в Деку все сильніше, цілував і прикушував шию, вибиваючи з легенів повітря. Стогін заполонив всю кімнату, якщо не всю квартиру. Плювати на сусідів, перетерплять. Носки ніг Ізуку були натягнуті, а руки були на лопатках домінуючого, дряпаючи шкіру короткими нігтями. Через кілька хвилин Деку скінчив, вилившись собі на живіт. За ним це зробив і Кацукі, кінчивши всередину першого. Обидва важко дихали, але обидва були задоволені.

***
Кацукі витер волосся рушником і вийшов із ванної слідом за Деку.
– Не гнівайся, кошенятко. – Кацукі взяв його за талію і притягнув до себе, поцілувавши у губи. У відповідь Ізуку лише надув щоки і обійняв Каччана.
– Рахунок за воду великий буде.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь