Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розділ

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

– Ваш капучіно, гарного дня!

– Вам також, дякую.

– Можна дізнатися ваше ім’я?

– Звісно, мене звати Єва, а вас як?

– Я Оксана.

Нарешті вона дізналася, як звати цю чарівну незнайомку, котра приходить за кавою вже кожен день протягом тижня. Дівчина виглядала досить звичайно, але мала неймовірні зелені очі та щиру посмішку. Блондинка вже звикла до Єви, але одного дня вона не прийшла. Не прийшла шатенка й через три дні, коли на п’ятому Оксана вирішила щосб робити. Діва довго думала, як знайти дівчину, і в решті решт згадала про соціальні мережі. Після закінчення робочого дня, блондинка зробила пост в інстаграм.

“Шукаю дівчину, зростом приблизно 172, з прекрасними зеленими очима, шатенка, зачіска каре. Єва, якщо ти це бачиш, напиши мені, я хвилююся”

Йшли довгі часи та дні, як Оксана шукала шатенку. Ніхто так і не відповідав, як в обідню перерву дівчині прийшло повідомлення.

“Привіт! У мене все добре. Приємно, що ви мене шукаєте, завтра зранку зайду, до зустрічі)”.

Залишок дня після такої гарної новини пройшов дуже швидко, в очікуванні зустрічі. Ранок наступного дня Оксани був приємно-хвилюючим. Через годину після відкриття, Єва нарешті з’явилася.

– Доброго дня, мені як завжди, будь ласка. До речі Оксано, можна вас на пару хвилин?

Дівчина була трохи здивована, але все ж таки погодилася залишивши всю роботу на напарницю.

– Можемо перейти на ти?

– Так, звісно.

– Вибач, що змусила тебе хвилюватися, можу я в знак вибачення запросити тебе на прогулянку? — Єва винувато подивилася на дівчину.

– Чому б і ні? Пішли.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь