Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розділ 1: Вступ

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

– Оу, вона така мила!
– Так Твайлайт! Вона мила! Ми назвали її Флурі Харт.
– Стоп зачекайте, це що?
– Вона… Алікон!?
– Моя дочка народилась алікорном?!
– Це нормально Каденс?
– Не знаю Твайлайт. А ви що думаєте принцеса Селестія?
– У Еквестрії ніхто не народжувався алікорном. Це дивно.
– Якою б моя дочка не була б, всеодно я та Шайнінг Армор любимо її такою яка вона є.

*Минуло 7 років*

– Мамо, дивись! Я літаю! Юху!
– Флурі Харт ти навчилась літати? Моя ти розумниця!

Тоді мені виповнилося 7 років. Я раділа життям. Гралася з друзями. Та виходило так що у мене не було на це часу. Я ж майбутня принцеса Кришталевої імперії. Мама та тато запрошували до себе різних вчителів вищого класу. Треба було вчитися для майбутнього. А мені цього не хотілося. Мені ці всі королівські штукенції були не цікаві, хоча я знала що це мій обов’язок.
Єдиною втіхою була моя найкраща подруга Коузі Ґлоу. Її минула історія життя не дуже хороша. Вона багато чого поганого зробила. Бана отроків назад, я тоді ще була зовсім маленькою, Селестія та Луна перетворили її на камінь разом з Тіраком та Крізаліс.
Через пару років Селестія попросила принцесу Твайлайт зняти закляття каменя, щоб Коузі Ґлоу навчилася дружбі.
Ось так вона приїхала у Кришталеву імперію та стала ученицею Твайлайт Спаркл. Та стала моєю подругою.

*Минуло 10 років*

– Флурі Харт, ти у кімнаті? Принцеса Каденс кличе тебе!
– Так, Коузі! Зараз, секунду!

Здається те що хоче сказати мені мати, це важливо.

– Привіт, мамо!
– Привіт Флурі Харт. Треба поговорити.
– Дай но вгадаю! Так як мені вже 17 років, то вже час…
– …стати принцесою Кришталевої імперії, – продовжила Каденс, – Правильно!
– Ну то й що?
– Флурі я не жартую! Час настав!
– Але мамо!
– Флурі Харт! Ти ж знаєш закон?
– Так знаю, мамо, але я не хочу.
– Не хочеш?! Чому?
– Бо мені це нудно і нецікаво!
– Це твій обов’язок! Ти повинна захищати імперію та Кришталеве Серце! Бо якщо щось станеться, то буде кінець! Навіть принцеса Твайлайт не зможе врятувати імперію!

Я не знала що робити у цій ситуації. Чи стати мені принцесою чи ні? Я не знаю. Я навчалась з дитинства, знаю кожний закон імперії, навіть Еквестрії, знаю кожну подію в історії Кришталевої імперії. Але я не хочу бути принцесою. Я знаю, це дивно.

*Вечір*
*Флурі Харт сидить у своїй кімнаті*

– Я знаю що я дочка Принцеси Кришталевої імперії та повинна стати офіційно принцесою, але мені це не подобається. Усі ці закони, правління і все таке. Це нудно! – розмовляє Флурі Харт з самою собою.

*Флурі Харт вийшла з замку на вулицю*

– Навіть якщо всі думають що мені судилося коли небудь стати принцесою, та я думаю що це не моє призвання.
– Знайоме відчуття, – сказав хтось.
– А ви хто?
– Я теж не міг знайти своє місце у житті, та я зрозумів що моє місце бути астрономом… тут… у Кришталевій імперії.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь