Header Image

    Резюме  Нейске Морі.

    Зовнішність:

    Русе волосся з вигорілими світлими пасмами.  Зачіска піксі, з деякими неслухняними кучерями.

    Сіро-блакитні очі, що темніють у відповідному освітленні.

    Акуратна форма носа та овальне обличчя з м’яко вираженою лінією щелепи.

    Злегка загострені вуха та пухкі губи, немов у старої японської ляльки.

    Порожнину рота покривають деякі ікла з цілком здоровими зубами.

    Шкіра має ніжний відтінок персикового кольору, що є нормою.

    Вік: 15 років

    Зріст: 162 см.

    Вага: 52 кілограми.

    вага має свою норму.  Худощавої статури-немає, оскільки у Морі є невеликі стегна і непогана підтягнута статура.

    Грудей, на жаль, не так багато.  У свої 15 років лише 1 розмір.

    М’які долоні та кістляві пальці, зап’ястя.

    Особистість:

    Характер Нейске важко зрозуміти.

    Кумедна, смішна, в якомусь столітті чуйна і добра.

    Але водночас: запальна, серйозна, єхидна, строга, агресивна, іноді беземоційна.

    Цілеспрямованість – її головна риса, що йде в перемішування з часто викликаною злістю.

    Сама дівчина не зможе виділити ту рису, яку хоче.

    Якщо людина заслужить на допомогу, то вона її отримає.  Якщо людині складно і вона в пригніченому стані – Морі підтримає та обійме.  На те їй і підвищена емпатія.

    Морі-любить соціум, але боїться якось по-новому влитися в компанію, тому вдає із себе недоторку.

    Її інтелект, перебуває у стадії розробки, як кажуть.  Кожна звивина в мозку починає працювати тільки тоді, коли це СУПЕРУЛЬТРАМЕГА потрібно.  А так вона не може зосередитися.

    Здібності:

     

    “Ваян” – комплект квірка, що є сумішшю з багатьох прийомів. Ваян-це розвинена гіпербола всіх здібностей воїнів.

    При використанні цієї здатності підвищується:

    1. М’язова сила +3

    2. Спритність та дальність зору +7

    3. Швидкість +45

    Так, як Ви й подумали. Морі супер швидка. Розгін її бігу вимірюється до 265 км/год.

    Також, Нейске здатна до матеріалізації деякої зброї, як: катана, спис, лук, кунаї, меч.

    При цьому виглядає ця зброя незвичайно.

    У повітрі витають червоні/золоті/білі лінії, що є контуром цієї зброї. (Для фанатів Марвел, а особливо Вічних: зброя схожа на те, що було у Тени.)

    “Післясмак” у здатності є те, що при тривалому використанні примхи буває сильна дизкоординація. Ноги стають ватяними, очі не можуть стежити за тим, що відбувається. У такі моменти для Морі, найкращий варіант це лягти на найближчу поверхню і поспати щонайменше 1 годину. Якщо цього не зробити і продовжити застосовувати квірк, то може статися приплив крові і тіло (у гіршому випадку) оніміє на кілька годин, разом з болючими судомами та кривавими підтіканнями.

    Сила: 3/5

    Витривалість: 3/5

    Швидкість: 7/5

    Спритність: 4/5

    Інтелект: 2-3/5

    BIQ: 5/5

    Далекий бій: 3/5

    Близький бій: 5/5

    Факти:

    1.Божеволіє  від альтернативного року, та й просто року.

    2. Колекціонує сережки.

    3. Грає на електрогітарі.

    4. На її мізинці правої руки знаходиться татуювання у вигляді кільця.

    5. Любить кішок, але дає переваги ящіркам та собакам.

    6. Не голить ноги, бо не бачить у цьому сенсу. Пахви і все інше-друга розмова, а ось на білий пушок на ногах начхати. Такий самий пушок є і на лінії пупка.

     

    0 Коментарів