Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Рамен

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

– Ось і не правда. – Голосно кричав Наруто.

– Твій рамен до доброго не доведе, досить вже його їсти цілі дні поспіль.  – Вже стомлено повторював Саске.

Хочете спитати, чому сталася така безглузда суперечка? Тому, що Узумакі весь час їсть одну шкодливу для здоров‘я їжу, а ось Учихі це набридло, все ж таки, він не байдужий до своєї пари, тобто Наруто, а тому, здоров‘я цього біловолосого – і його справа теж.

– Ну-ну, що ти мені зробиш, якщо я тебе не послухаю? – З посмішкою, з інтересом в очах, промовив безстрашний Узумакі.

– Я? Хм.. – Саске і справді задумався над тим, а що ж він може йому зробити?

І ось жах! Йому прийшла до думки дуже цікава ідея, навіть в очах у брюнета загорівся вогонь. Наруто стало не по собі. Але йому не страшно! Чого йому боятись? Думав він.

– Я тебе закрию у себе вдома на місяць, и буду вчити правильним манерам, ось в мене ти будеш добре поводитись. – По голосу можна зрозуміти, ці слова були не на вітер. Він налаштований серйозно.

– Хееей, Саске.. Ти ж шуткуєш? – А ось тут хлопець дуже напружився. Він буде сидіти в чотирьох стінах місяць? Без його улюбленого рамену? Ні-ні! Такого не може відбутися.

– Ні. Я не шуткую. Підійди до мене, Наруто.

– Будь ласка залиш мене в спокою! Будь ласка! Рятуйте! – Узумакі варто просто уявити, як його будуть вчити «добрим манерам», так вже його косить!

– Чого ж ти як не рідний? – Саске підходить ближче до Наруто, поки він ще уявляє картину цього всього.

Наруто прокинувся зі свого сна, з криком «Ні!».

– Хн, Узумакі? Чого ти кричиш в час ночі? Робити нічого? – Сонно промовив Учіха.

– Саске! Я більше не буду їсти рамен, правда правда! – Зі страхом в очах почав галасувати світловолосий.

– А ось це цікаво.. – Брюнету і правда стало цікаво, що ж сталося? Вони стільки суперечок вели за те, що Наруто ніяк не може відмовитись від рамену, а Саске це дуже дратувало. І ось так за одну ніч, він був готовим відмовитись від нього?

– Так, а зараз я чекаю пояснення, що трапилося! – Твердо сказав Учіха.

– Ну.. – Наруто було не по собі розповідати сон, але що йому вже робити, якщо спитали? Брехати він не вміє.. Була не була.

*******

– Ахахахаахахахахах! – Саске від сміху ломало, він навіть сліз не зумів зупинити.

– Ну, Саске! – Вже більше ображено закричав Наруто.

– Вибач, вибач! Давно я так не сміявся. Це ж може таке приснитися. – Витираючи каплі сліз сміху з очей, казав Учіха.

– Це взагалі не смішно! Ти розумієш як мені стало страшно? – світловолосий вже точно образився.

– Ну-ну, вибач.

– Ні!

– А за рамен?

– Ну..

****

Ось і закінчилась історія, а хто читав – молодець!

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь