Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Південна краля

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Робота написана в рамках Осіннього Фікрайтерського З’ізду 2023
Пісня – Roy Orbison “Pretty Woman”

#офз2023
1.1

Ліна….Яка ж вона красуня, навіть коли сидить, згорбившись і закинувши ногу на ногу, над підручником з історії магії. Навіть коли гризе яблуко і хрипко сміється. Навіть коли показує середнього пальця слизеринським козлам. Так, Кеті Бел бачила в своїй подрузі прекрасне навіть в непрекрасні моменти, перехоплювала її погляд на уроках та намагалася доторкнутися до руки Ліни, коли та сиділа біля неї за партою на нудному уроці.

Той  пізній зимовий вечір був таким тихим і спокійним, що Кеті, стиха проходячи між стелажами бібліотеки, аж здригнулася, коли побачила Ліну. Дівчина сиділа за столиком і швидко щось писала на стосі пергаменту.

-Привіт, Ліно, що – не встигаєш дописати реферат для Снейпа? – напівшепотом мовила Кеті, киваючи на писанину і  змушуючи Ліну здригнутися від несподіванки.

-Привіт, Кет, ти ж сама знаєш – скоро НОЧІ, а ситуація в країні ризикує в будь-який момент вилитися в громадянську війну, – неочікувано серйозно мовила Ліна, – мушу вчитися і бути готовою. Ось, візьми зефірку та трохи маслопива, – дівчина підштовхнула коробку і пляшку до подруги.

Кеті всілася навпроти, заворожено спостерігаючи як Ліна нервово кусає солодощі і бруднить пергамент своїм дрібним почерком. В примарному світлі її руки здавалися зітканими з місячного світла, а їхні дрібні рухи тільки підсилювали дивний ефект.

-У тебе такі красиві пальці, витончені і акуратні, не те що мої – товсті, обморожені і вкриті порізами, квідич руки не шкодує, – зітхнула Кеті, задивившись на руки Ліни.

-Кет, я думаю, що краса – поняття відносне, – посміхнулася Ліна. Коли порізані руки забивають квафел у ворота, то вони такі ж прекрасні як і витончені руки, котрі щось пишуть, перебирають клавіші чи струни, або гладять кота. Тому що краса – вона в процесі. Не в усмішці, а в губах, котрі розтягаються в лінію, яку цю усмішку творить. Коли момент увіковічнять – він перестане бути прекрасним, – дівчина перехилилася через стіл і її чорні пасма вже були майже за кілька сантиметрів від обличчя подруги.

Кеті сприйняла це як згоду і просто поцілувала Ліну.  Її красуня, її потреба… Вона відповіла на поцілунок, дозволивши язику подруги проникнути в її рот і м’яко затрепетати піднебінням. За кілька хвилин чи кілька вічностей вони відхилилася одна від одної. Запанувала мовчанка.

-Ліно, а ти не хочеш розслабитися і сходити в душ? Разом, – Кеті не вірила власним словам, але її мовленнєвий апарат ніби існував окремо від неї. Зараз її прекрасна подруга розвернеться і піде геть, гучно цокаючи каблуками. І тоді кінець не те що їхньому назріваючому роману, але і кінець дружбі, а то і спілкуванню.

-Добре, – відповідь Ліни шокувала Кеті. Вона залишається? Але Ліна просто кивнула головою, провела пальчиками по зашкарублій долоні подруги і першою попрямувала до виходу, час від часу озираючись, щоб пересвідчитись, що Кеті йде за нею.

1.2

У душовій кімнаті Ліна роздягнулася за декілька секунд і Кеті аж ахнула від здивування. У її подруги була смаглява шкіра, пишні груди, темне кучеряве волосся доходило майже до рожевих сосків. Вся фігура Ліни випромінювала жіночність, випромінювала енергію Венери, котра вийшла з Середземного моря – південноєвропейське коріння дівчини давало про себе знати. Тонка талія, широкі стегна та добре окреслені литки творили різкий контраст з великими очима та тонкими губами. Невинне, практично дитяче обличчя, дивно дивилося з такою сексуальною фігурою, котра зазвичай ховалася під мантією чи мішкуватим одягом.

Кеті нахилилася до соска подруги і обхопила його губами. Ліна коротко схлипнула, обхопила спину Кеті і без особливого успіху взялася знімати з неї джемпер. Коли з одягом двох дівчат було покінчено, вони забралися в величезну простору ванну, де могли б розміститися відразу троє людей, а вода трималася теплою завдяки чарам. Кеті грайливо ущипнула Ліну за сосок і нахилилася над її лобком.

-Ти дозволиш мені, кицю? – запитала Кеті в подруги і отримала сміливий кивок у відповідь. Отримавши згоду, вона провела язиком по клітору та губкам. Ліна застогнала.

-Трахни мене, – попрохала вона Кеті.

Та здивовано повела бровами, але зрозуміла, чого хоче подруга. Кеті акуратно засунула один палець у мокру гарячу піхву, а за ним і другий. Всередині не було жодного спротиву.

-Ти займалася сексом з хлопцями?

-Так, – мовила Ліна.

Кеті невдоволено стиснула губи – її красуня кохалася ще з кимось. Але нічого, вона зробить їй краще. Дівчина різкувато підняла вгору фаланги пальців всередині піхви Ліни і стала масажувати верхню стінку. Рухи ставали все ненаситнішими, а стогони – гучнішими. Врешті решт Ліна з криком та судомами кінчила.  Пальці подруги оросилися теплою вологою.

-Тепер я винна тобі оргазм, – тихо мовила Ліна за кілька хвилин мовчанки, лежачи на майже плоскому бюсті Кеті та пестячи її соски. – Розведи ноги.

Кеті слухняно розвела свої довгі натреновані ноги, а Ліна взяла душ та спрямувала теплі струмені на її клітор. Оргазм наступив за 10 хвилин і був не таким сильним, але хвилеподібним, та змусив дівчину вигнутися в талії.

-Йдемо завтра в Гоґсмід разом? – прошепотіла Кеті на вушко Ліни, коли вони вже одяглися та рушали в грифіндорську спальню.

1.3

Наступний день Ліна старалася викинути з пам’яті, але в її підсвідомості постійно виринали жахливі спогади: як вони з Кеті сварилися через дивне срібне намисто з опалами, котре та приволокла з туалету; як вони сперечалися дорогою до Гоґвортсу, а тоді Кеті раптово доторкнулася до намиста….Як вона кричала, як її підняло в повітря якоюсь темною магією….Ліна захлиналася від ридань, дивлячись на страждання подруги, але не знала чим зарадити. Пам’ятала лише як плакала на плечі Герміони, як Геґрід відніс Кеті до школи, як пила заспокійливе під пильним поглядом мадам Помфрі і як трусилися руки ще цілий день.

Кеті пролежала в лазареті кілька місяці і весь цей час Ліна жила як у сірій димці. Автоматично одягалася, автоматично пережовувала їжу, не відчуваючи смаку, автоматично відповідала на уроках. Життя йшло, але все було не так. Бо в ньому не було Кеті з її коротким каре і веселими жартами. Кожен день після уроків Ліна приходила до мадам Помфрі, щоб спитати про самопочуття подруги і йшла в сльозах.

-Ліно, я напишу тобі листа, коли Кеті опритомніє і буде готова розмовляти. Йди, не витрачай час, – м’яко сказала цілителька одного вечора, коли Ліна знову вперто стояла під її кабінетом.

Довгоочікувана сова постукала в спальню грифіндорських вже-майже-випускниць за три тижні. Ліна навіть не встигла дочитати записку – відразу щодух рвонула в лазарет.

-Кеті, я така рада, така рада!!!! – дівчина сміялася і плакала водночас, обнімаючи змарнілу подругу, голос котрої вона так бажала почути весь цей час. – Ти не повіриш, але тебе прокляли тим намистом і очевидно ти була під Імперіусом. Гаррі Поттер вважає, що до цього був причетний цей огидний Драко Мелфой, але моторошний артефакт, скоріш за все, призначався зовсім не тобі, ти просто випадково потрапила в цей кругообіг,- Ліна торохтіла, не стримуючи радості. Їй хотілося співати і танцювати.

-Ліно, я рада, що саме ти прийшла до мене першою. Знаєш…. Ти мені давно подобаєшся, але якщо ти хочеш, щоб ми залишалися просто подругами – без побачень, поцілунків, обіймів та всього іншого – я не ображуся. Я лесбіянка, ти бісексуалка, напевно, я не хочу нав’язувати тобі свою волю і примушувати до стосунків. Якщо хочеш – можемо навіть припинити спілкування, бути просто знайомими, – тихо мовила Кеті.

-Кет, коли я ледь тебе не втратила, то аж тоді зрозуміла, наскільки мені важко без тебе. Я сприймала тебе як подругу, а той секс   – як непорозуміння на не зовсім тверезу голову – того вечора я випила трохи вогневіскі. Але якщо ти хочеш бути моєю дівчиною – я тільки «за». Ми будемо прекрасною парою, я це знаю, – Ліна засміялася і уткнулася носом в плече Кеті.

Yeah, she’s walking back to me,

Oh, oh, pretty woman, – проспівала Кеті, змусивши Ліну засміятися ще голосніше.

 

https://t.me/fanficsdeclaudette

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь