Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Початок історії

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Адріан Агрест: син Габріеля Агреста, відомого пекаря. Блондин, 14 років, зріст 170 см. Любить носити чорну  футболку із смужками, білий піджак і чорні брюки. Найкращий друг Ніно. В майбутньому буде Містером Багом.

 

 

Марінет Дюпен-Чен: донька дизайнерів Тома Дюпена і Сабіни Чен. Брюнетка, 14 років, зміст 160 см. Любить носити білу футболку, чорний піджак і рожеві брюки. Найкраща подруга Аля. В майбутньому стане Леді Нуар.

 

 

 

POV Габріель Агрест.

-Нарешті я тебе знайшов, Нууру, ти допоможеш мені досягти своєї мети — повернути мою дорогу Емілі. Саме ти допоможеш мені отримати Тіккі і Плагга. Нууру, хай повстануть темні крила! Відтепер називайте мене Бражником!

Кінець POV Габріель.

POV Хранитель

-Хранителю, я відчув енергію Нууру—сказав мені мій квамі.

Я зрадів, адже він відчув енергію втраченого талісмана. Я хочу його повернути, бо через мене від загубився.
-Ти це розумієш, Вайз! Ми можемо його повернути!

-Так ,хранителю,  але боюсь, що легко не буде, бо я відчув не просто енергію, а енергію темної сили. Він потрапив у лижі руки. Тим більш ви вже застарий для пригод.

-Вайз, не вигадуй, мені всього лиш 168 років. Вайз, трансформація! Кхе-кхе. Мабуть ти правий.

-Вам потрібна допомога!
-Саме так, завтра я займусь пошуками!

Кінець POV Хранитель

Настало 1 вересня! Погода чудова, та й взагалі день обіцяє бути чудесним для Марі і Адріана!

 

POV Адріан

«Звук будильника» . Я його вимкнув. Я був у ненайкращім настрої. Єдине що мене радує, так це мій друг Ніно, із яким дружу з самого дитинства.
«Звук лунає з телефону»

-Чувак, вже готовий? А то я тебе вже 10 хв чекаю на вулиці.

-Тобто десять? Зараз ж 7 година.

-Чувак, спішу засмутити, прискорюйся, походу твій годинник поламався і запізно задзвони.

Я подивився на телефоні, а там вже 8:20.

-Ніно, я скоро буду!

-Чекаю!

Я швидко поснідав, привів свій вигляд в норму. Хфух, ще є час, надіюсь встигну. Я взяв з собою коробку макарун.
Виходжу.

-Чувак, я тут—гукав мені Ніно.
Я його замітив, і поквапився до нього. По його вигляду, я зрозумів, що він вчув запах макарун.

-Все в школі, все в школі.— сказав я Ніно.

-Окей, давай швидше, ти ж не хоч запізнитись?

Я промовчав. Ми вже були біля переходу. На світлофорі червоне світло! А там ще дідусь не перейшов дорогу, я дав Ніно коробку, і побіг на допомогу. Я встиг.

-Дякую, юначе.

-В наступний раз будьте обачнішими.
Він в відповідь лиш засміявся.
-Давай, Ніно.

8:30. Ми вже були в школі. Перший ряд був повністю вільний, ми сіли за другу парту. До нас підійшов Поль Буржуа.

-А-ну бризь звідси, це взагалі то моє місце!

-Розмріявся- сказав Ніно

-Ви хоч знаєте хто мій батько!?

-Знаємо, тобі потрібно нагадувати?

-Ти як зі мною розмовляєш? Ти хоч знаєш, що він із вами зробить?

-Знаєм, і що?

-Тобто «і що»? Та він вам голови може повикручувати!

-Тоді до кого будеш лізти, як нас не буде.

-Я де раз кажу, йдіть звідси, я би до вас не зачепився, якби  тут за першою партою б не сідала сама Марінет Дюпен-Чен!!!

-Ем, а хто це?

-Ти не знаєш хто це?

-Ні.

Поль ще щось хотів нам сказати, але продзвенів дзвінок, і він сів у третій ряд.

-Добрий день, дітки, сьогодні ми починаєм новий навчальний рік. Але у нашій сім’ї поповнення. Дівчата, заходьте!

До класу зайшли двоє дівчат.
Я думав, що нічого такого не буде, думав дівчата як дівчата, але ні, я помилявся. Одна була в окулярах і навушниках, я її знав, це Аля Сезар. Відомий ді-джей. Інша була брюнеткою, з двома хвостиками заді. Її василькові  так і казали мені, щоб я в них втонув. Я ніяк не міг відвести від неї погляд.

Кінець POV Адріан

POV Марінет

-Доню, вставай! Ти ж не хочеш пропустити свій перший шкільний день!?-пролунало за дверима.

-Вже встаю!

Нарешті мій перший шкільний день. Як я довго на нього чекала. Зможу завести нових друзів. Ні, ви не подумайте що зйомки це жахливо, просто мені все ж бракує спілкування між знайомими. Мама з татом часто зайняті, проте коли в них є вільна хвилина, то ми проводимо цей час разом. Єдиним другом для мене є Аля. А Поль Буржуа, з яким я познайомилась у дитинстві, зовсім не є другом. Я знаю про його почуття до мене, і я планую, що на цих днях я розставлю всі точки над і, й він перестане до мене так ставитись, я до нього ніяких почуттів не маю. А його поведінка нікуди не годиться.

-Сніданок подано!

-Добре, я йду!
Я вже повністю готова, надіюсь лишити після себе приємні враження в класі.

«Дзвінок»

-Алло, привіт, Аль!

-Привіт, Марі! Ти вже готова?

-Я завжди готова.

-О це настрій. Ти скоро будеш?
-Так, ми вже виїжджаєм.
-Очікуватиму! До зустрічі!

-До зустрічі!

Я сіла в машину. Моїм водієм була людина, яку називали Горила. Все це через його зовнішність. Він і справді за формою був похожим на представника родини мавпячих. Але за мужнім тілом буле ніжне серце, я була для нього наче донька.

-Поїхали!

Ми під’їхали до дому Алі, і вона також сіла. Ми приїхали до школи. Як тільки ми вийшли із машини, нас зустрів мсьє Дамокл( директор цієї школи) і мадам Бюстьє( моя вчителька).
-Ходіть, ми вас проведемо.

Я і Аля пішли за ними.

Продзвенів дзвінок. На обличчі Алі не було жодного натяку на хвилювання.

Я старалась не хвилюватись, все ж для мене це було не в новинку.

-Дівчата, заходьте!

Ми обоє зайшли. Я обдивлялась кожного учня. Побачивши Поля, мене ледь не знудило. Решта дивились на мене із цікавістю, крім одного. Я відчула на собі цей погляд. Ці ізумрудні очі, це біле волосся, ця усмішка. Що це зі мною? Треба буде розповісти про свій стан Алі. Ми сіли перед цим блондином і хлопцем в окулярах.
Кінець POV Марінет

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “Початок історії



  1. Прикольно але, є деталь що Ґабріель по ваших словах – Власник пекарні. І якщо він працює так само як і батьків Марінет в серіалі, то Адріан може швидко побачити що батька немає. Чекаю продовження)

     
  2. Початок мені вже подобається, обожнюю фанфіки зі зміною ролей героїв) але трохи не приємно постійно бачити слово «Я», спробуйте писати від третього лиця, тоді буде набагато легче шукати заміни, звісно якщо хочете🐙