Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Навіть відмінниці завалюють екзамени

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Рожеві вуста рухалися, рожеві вуста зупинялися, рожеві вуста вабили, рожеві вуста не відпускали.

Ненсі прикипіла поглядом до них, забувши про все на світі. Забувши, що сидить в кафе, забувши, що у тарілці холоне страва, забувши, для чого прийшла. У її всесвіті були лише вона та її співрозмовниця, яка, на щастя, була надто зайнята своїм монологом і тому не помічала на чому сфокусована Ненсі.

Щось задзеленчало на весь заклад. Її світ рухнув. Ненсі Віллер повернулася до реальності, у якій її виделка впала на підлогу, і у якій дівчина навпроти різко замовкла.

— Ненсі? Все добре? — стурбований голос Робін остаточно повернув брюнетку до реальності.

Чи в неї все добре? Якщо відторгати більшу частину життя свою бісексуальність – це добре. Якщо безнадійно закохатися у дівчину, яка вже в стосунках – це добре. Якщо кожного дня бачити її щасливою з іншою і розуміти, що, можливо, якщо б Ненсі усвідомила все раніше, то вона могла б бути тою іншою – це добре… Тоді так, у Ненсі Віллер все добре. Все, навіть, чудово.

— Так… все нормально… — брюнетка видушила з себе посмішку, та співрозмовницю це не втішило.

— Точно? Ти останнім часом дуже неуважна. Це не схоже на тебе. — Робін це помітила. Робін Баклі завжди помічала. Та навіть у найкращих гравців бувають промахи. Адже Ненсі завжди була поряд, завжди. Але Робін обрала Вікі.

Здавалося б, Ненсі Віллер – найкраща учениця школи, ніколи не запізнюється, ніколи не помиляється. Та навіть відмінниці завалюють екзамени. Адже Робін завжди була поряд, завжди. Але Ненсі ще донедавна вважала її просто балакучою подружкою Стіва.

Вони обидві проґавили свій потяг. Та невдовзі має прибути наступний, правда ж?

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь