Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Ми ще зустрінемося?

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Звичайний шкільний день, перерва. Хтось з’єднав парти і спілкується, хтось сидить малює.

Продзвенів дзвінок на уркок, вчитель зайшов у клас: “Добрий день діти, сідайте усі по місцях, зараз зробимо перекличку і почнемо урок”. – діти неохоче посідали на свої місця, –  Акіміджи Чьоджі?”

-Є! – підняіши руку сказав хлопець з другої парти першого ряду.

– Добре,: “сказав вчитель”. – Абураме Шіно”. – “хлопець підняв руку”.

–  Бачу, Інузука Кіба: ” у цей момент постучали двері, в клас зайшов хлопець. Його волосся жовте як кульбаба, а очі як голубе небо, у сонячну погоду”.

– Вибачте будь ласка за запізнення: “почесавши потилицю, посміхаючись сказав хлопець”.

– Наруто ти знову запізнився, скільки можна? Щоб це був останній раз, зрозумів?

– Добре вчитилю Ірука, я буду намагатися не запізнюватися на уроки.

– Сподіваюся ти мені не брешеш, сідай на своє місце.

– Дякую: “хлопець пішов до своєї парти”.

– Сьогоднішня тема уроку…

– Ти знову запізнився: “не встигнувши ще сісти сказа його сусід по парті”.

– Та я проспав, як завжди: “сказав Наруто сівши за парту”.

– Ти завжди був таким. А Ірука кожен раз вірить у те що це останнє твоє запізнення.

– Мені вже самому нкомфортно запізнюватися.

– Так спробуй хоч один день прийти вчасно.

– Мабудь, колись то й прийду.

– Хех, впізнаю Наруто.

– Ей, задні парти замовкли!: “крикнув вчитель Наруті та його сусіду по парті”.

Кінець уроку, діти змінюють підручники, і клас знову наповняється шумом.

– Хей, не хочеш піля уроків піти прогулятися?: ” спитав Наруто у свого сусіда по парті”.

– Як я можу тобі відмовити?

– Ось і я про це подумав: “посміхнувшись сказав Наруто”.

Після школи вони пішли у парк

– Слухай Наруто, я буду переїзджати.

– Куди? Коли?

– В інше місто, завтра.

– Ну ми ж ще побачимося?

– Обов’язково, я тобі буду писати.

– Добре.

– Бувай Наруто.

– Бувай Саске.

Наруто і Саске  розішлися. Наруто пішов в магазин за раменом, а Саске пішов за валізою і поїхав на потяг.

Через пару годин.

– Потяг прибуває на станцію: ” сказав жіночий голос з гучномовця. Коли потяг приїхав Саске на нього сів. Тим часом Наруто заварив рамен, включив ноутбук і почав дивитися на сайті чи хтось йому написав за його роботу фрілансом (він редагував фотки за гроші). Одна людина відізвалася, після спільування з нею він почав редагувати фотографію. Після того як він це зробив то пішов спати.

Наступного дня. Саске виходить з вагону і йде до метро: “Треба написатисати Наруто і сказати що я вже приїхав” – пошибки, майже про себе сказав хлопець. Коли він дістав телефон, то його підбили і його телефон впав. Саске вже хотів підняти його як телефон переїхала машина і він зламався. Хлопець залишився без зв’язку: ” Та за що, не встиг і доїхати до нової квартири як залишився без телефоу, як тепер мені написати Наруто?”- спитав він сам у себе.

_______________________________________________________________

Сподіваюся вам сподобається. Вибачте якщо були граматичні помилки, я тільки переходжу на українську мову і буду її ще вдасконалювати. Дякую що прочитали. Якщо вам сподобається то я можу ще зробити плейлисть в спотіфаї з музикою.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь