Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Кінець дружби

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Раптом відкрились двері, з них викружив Волес. Його ноги плутались, а тіло качалось зі сторони в сторону. П’яний погляд мутних очей опустився на хлопця. Побачивши скрученого Скотта на дивані та його змучені очі, Веллс загигикав. Брюнет підсів до друга та вимовив:”Я б вже здох, якби так багато грав”. У відповідь він почув:”Я б вже здох, якби так багато пив”. Волес вибухнув зі сміхом і приобійняв друга.
-Не чіпай мене,в тебе руки холодні…Й від тебе перегаром тхне.
-Ну Скооотт,- протягнув Волес-, Ти такий теплий.
-Чому ти до мене ліпнеш? Зазвичай ти приходиш із якимось хлопцем і виганяєш мене аби поприліпати до нього.
-Мг,сьогодні не було нікого цікавого в барі.
-І тепер тобі цікавий я?
-Таа,- Волес посміхнувся ігриво.
Скотт зітхнув змучено. Він поклав геймпад на стіл і подивився в очі Волесу. Брюнет з’їдав очима гітариста, в його погляді змішались захоплення, збудження та п’янка радість. Пілігрим усміхнувся ніяково, у нього були змішані почуття. З однієї сторони, увага Волеса лестила йому та манила,а з іншої сторони він відчував внутрішню неприязнь до себе через це. Йому було соромно, що його приваблює хлопець. Не знаючи як виразити це, Скотт продовжив натягувати усмішку з наляканими очима. Волес помітив цю напругу та повернув Скотта до себе, злегка пестячи його щоку. “Скотте, милий, все гаразд?”- запитав Волес, притиснувши Пілігрима ближче до себе. Усмішка зникла, геймер з обережністю спитав: “Чого ти хочеш?”. Волес подивився в сторону, роздумуючи відповідь, він пробігся поглядом по всій кімнаті та потім вимовив: “Тебе…А ти?”. Скотт знервовано ковтнув, його переповнило хвилювання. Він не знав як довго Волес буде ним “цікавитись”, чому він йому цікавий, чи був він цікавий Волесу раніше, чи не пропустив Скотт якісь натяки перед цим. Та найголовніше Скотт не знав своїх намірів і бажань. Йому було завжди комфортно та легко з жінками, але спробувати це з хлопцем відчувалось по іншому. Бажання Веллса та огида до самого себе через це змішались всередині рудого. Раптом, Волес відсторонився та відсів трохи від Скотта. “Якщо не хочеш,я не наполягаю. Твоя розгублена пика виглядає милою. Але не хочу напрягати тебе,”- тихо посміявся брюнет. Поклав руки за голову та всівся позручніше на дивані,дивлячись у екран. “Вау,та ти дофіга встиг пройти в ігрі поки мене не було”- вискочило в Волеса. Тим часом Скотт ще більше поринув у роздуми про те що щойно відбулось. Йому стало ще холодніше без прохолодних рук Веллса на ньому та захотілось знов притиснутись до хлопця. Відмітивши це для себе,він вирішив що все ж таки варто спробувати. Скотт подивився на Волеса та сказав: “Я хочу тебе”. Веллс здивовано глянув на гітариста, він давно чекав цих слів і був неймовірно радий нарешті їх почути, але в цій ситуації вони його трохи збентежили.
Руки Пілігрима обхопили талію Волеса та притягнули його ближче, вдивляючись у погляд брюнета, він очікував його відповіді. Та дочекався м’який і гарячий поцілунок. Веллс притиснув свої губи до Скоттових. Рудий знов припав до теплих обіймів Волеса. Через такий близький контакт їх тіл Пілігрим відчув збуджуючу твердість між ніг брюнета. На щоках хлопців з’явився рум’янець. Веллс із хиттю прошепотів:”Вибач, не можу стриматись”. Серце Пілігрима затремтіло, здавалось що воно от-от вистрибне з грудей. “Волесе, ти такий гарний”- визнав рудий, подивишись у вічі брюнету. Посмішка Веллса розширилась. Скотт зробив глибокий вдих і потягнувся до ширинки Волеса. Знявши йому штани та боксери, він доторкнувся до його члена. Теплий,твердий і злегка вологий. Червоний Волес із посмішкою до вух видав стогін задоволення та збудження. Скотт злегка зжав прутень Веллса та плавно почав рухати руку вгору й вниз. Брюнет вхопився за плечі гітариста, солодко стогнучи. Ласкаючи його пеніс, рудий відчув руку Волеса в себе між ніг. Веллс зняв одяг з Пілігрима та притягнув його ближче, стиснувши їх прутні разом. Стогін за стогном, Скотт і Волес зжимали свої тіла разом, насолоджуючись теплом один одного. Веллс прошепотів йому на вухо.
-Ти колись займався анальним сексом?
-Ні…
-Хотів би спробувати?
-Так, будь ласка!
Скотт тихо засміявся, а Волес почервонів. Він перепитав:”Будь ласка?”. Брюнет теж засміявся. Він не очікував що Скотт погодиться, ця радість сп’яніла його ще більше. Він знов прижав свої губи до Скоттових і міцно обійняв його. Веллс впав на Пілігрима. Той притиснув брюнета ближче. Насолоджуючись моментом, гітарист видавав солодкі стогни.
Брюнет потягнувся за тюбіком смазки в своїх штанах і після цього приставив вологий палець до входу Скотта. Той здригнувся і схопився за хлопця. “Будь ніжним”- промовив Пілігрим, дивлячись на Веллса. Той кивнув і посміхнувся, вводячи палець у Пілігрима. Гучне дихання Скотта, тиск його рук на плечі Веллса, тиск його прутня в живіт неймовірно збуджували хлопця. Він вставив другий палець і повів їх далі, шукаючи простату гітариста. Рудий спочатку стиснув брюнета від болю та дискомфорту, але коли пальці опинились у правильному місці, він гучно застогнав від задоволення та послабив хватку. Його тіло стало м’яким і піддатливим. Усмішка Волеса розширилась:”Лягай”. Пілігрим слухняно ліг і подивився вгору на Веллса. Його погляд був неймовірно теплим для рудого, ніхто ніколи так на нього не дивився. Ці нові почуття від його очей не були схожі на жодні інші які Скотт коли небудь переживав. Хить і любов в очах Волеса так манила та так зваблювала. Те як брюнет взяв його за руку, схилився над ним змушували серце Пілігрима шалено тремтіти.
Гітарист зігнувся в спині від насолоди, коли відчув член Веллса всередині. “Тобі не боляче?”- запитав брюнет, дивлячись на зажмурені очі хлопця. Скотт відповів:” Дуже. Дуже приємно… Не зупиняйся “. Сказав він, дивлячись своїми закоханими очима на Веллса. Ці слова лише розпалили більше бажання Волеса вдавити Скотта в цей чортов матрац, зжати його в своїх руках і змусити Скотта кричати своє ім’я. Брюнет увійшов далі повністю, від чого обличчя гітариста розплилось в усмішці та пристрастних стогнах. Таз Волеса почав рухатись вперед і назад, торкаючись як найчастіше ерогенних зон Пілігрима. Перед тим як пришвидшити темп, брюнет здав своєю рукою пеніс Скотта та вчепився зубами в його шию. Гітарист готовий був вже кінчити, кожна дія Волеса розігрівала задоволення ще більше і більше. А коли Веллс почав зализувати місце укусу, пестячи шкіру Пілігрима, хлопець не міг більше стримуватись. Біла липка рідина вистрілила в долоню Веллса, він ослабив хватку та збільшив інтенсивність товчків в упругі сідниці Скотта Пілігрима. Те як він зжимав брюнета всередині себе було неймовірно. Волес гучно застогнав, досягаючи своєї кульмінації. Очі рудого заблищали, почувши стогін брюнета. Заповнивши Пілігрима своїм сім’ям, Волес злегка впав на нього, тяжко дихаючи.
Гітарист поклав хлопця поряд і обійняв. Той теж укутав рудого в обіймах. Скотт посміявся.
-Це було класно. Я тепер розумію твоїх коханців, ти такий гарячий.
-Ти справді так думаєш?
Відповіді брюнет не почув. Пілігрим тихо сопів в його руках. Він позіхнув і поцілував рудого в чоло, перед тим як зануритись у царство Морфея.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь