Header Image

    по ідеї, вже 10 хвилин, як терористи повинні були увірватися. Та Вільяма все ж не було. Шерлок хотів уже звернутися до директора, запитати, що ж це за справи, та.. ВІН ЗНИК!

    Молодого директора теж не було.. куди ж він дівся?

    Зал еліт.

    Моріарті все ж так і сидів, повернутим до вікна, дивлячись на весь “переворот”. Вікна кабінету якраз виходили на задній двір. Вся школа, мов хвилі, направлялась до укриття. Чудове явище.
    Чутно постріл, значить пора.

    Та Вільям сидів на тому ж місці, попиваючи чай. Ох ці англійці..

    Стукіт в двері. Через мить, ті повільно відкриваються.

    ?: Чудова робота, брате.
    —Дякую, дорогий директор.

    Так. Саме так. Директором школи був ніхто інший, як Альберт Джеймс Моріарті, старший син сім’ї Моріарті, ще й унаслідував звання графа від батька.

    Альберт Джеймс Моріарті— молодий директор школи. Старший син сім’ї Моріарті.
    Вільям Джеймс Моріарті— “темні дії”, він же тінь директора, його права рука. Середній син сім’ї Моріарті.
    ??? Джеймс Моріарті— ???,????, менший син сім’ї Моріарті.

    —Ну що ж, думаю, тобі не слід тут залишатись, Альберт..
    –Ну чому ж, Віл. Я хотів би глянути на цю всю виставу.
    —Ти точно цього хочеш, брате?
    –Точно)

    Двері вибили. У зал еліт заходять люди в чорному.

    ??: А ось і директор.
    —Non, ma chérie, je ne suis pas directeur d’école. Je suis le diable dans la chair humaine. Eh bien, allons-nous danser?)
    ?: Це що, французька?
    ???: він щось сказав.. по типу, ну що, потанцюємо?
    ?: Що за нісенітниця..
    —тцц, потанцюємо)

    Схопивши тростину, Вільям встав зі стола, та підійшов то терористів.

    ??: а..

    Та бідолашний не встиг договорити, Віл достав катану, та пирхнув нею в першого. Його дружки кинулись нападати, та малий геній був на 5 кроків попереду.

    —От і все) Лиш тіла треба винести.. Лу-Лу, допоможеш?
    ??: Звісно, брате.

    “з тіні” вийшов юнак, ну дуже схожий на Вільяма.

    Льюїс Джеймс Моріарті— “темний жнець” школи, а саме назначений “темною дією”. Молодший син сім’ї Моріарті.

    –Хаха, чудове шоу, Віл. Як завжди
    —Не треба хвали, пора закінчувати. Відпускай усіх по домівках, нам теж пора.
    –Comme tu dis, seigneur des ténèbres

    .

     

    0 Коментарів