Header Image

    в класі відбувався шум. Усі про щось буйно говорили, зібравшись у кінці класу.
    В кімнату входить Шерлок, і всі погляди впали одразу на нього. Через секкунди, до Холмса побігла ціла зграя хлопчаків та дівчат.

    —ЕЕЙ, що за кіпіши?
    –ЯК ТОБІ ЦЕ ВДАЛОСЯ ШЕРЛОК??
    —ЩЕ НІХТО З НАС ТАКОГО НЕ ОТРИМУВАВ
    —-НЕВЖЕ ВІН ОЙ САМИЙ….
    —Та що в біса відбувається?

    Один з хлопчаків показав на парту Холмса. Там лежала червона троянда, на пелюстки якої був накапаний воск.

    —пф, і що це за сміття?
    –о ніі, Шерлок, це не сміття. Це те, що мріє отримати кожен клас. Зазвичай, в цій школі старости працюють одні, та коли вони знаходять людину, котра може зайняти місце заступника.. або ж, коли вони хочуть бачити цю людину в залі еліт, вони залишають на їх партах щось по типу того. Наш Вільям обрав знаком саме червону троянду, политу воском. Ніхто незнає, чому саме воск. В паралелі наприклад червона стрічка, в іншій- чорна тканина.

    —маячня якась.. що за зал еліт?
    — це місце, дозволене лиш старостам старшої школи Тому вони й рахуються елітою. Це їх невелика власність. Навіть вчителі не мають прав туди заходити, лиш старости(а саме три) та директор. Кажуть, що старости трьох 10 класів (починаючи з 8) є “тінями школи” кожна староста має своє звання.
    староста з паралелі 234 “темні слухи”, паралелі 765 “темні слова” а Вільям “темні дії” з них усіх, темні дії— має найбільшу владу. Думаю, Холмс, ти сам зрозумієш чому. Відійшли від теми. Так от, це значить, що одна з “темної трійки”, а саме Моріарті, хоче тебе бачити у залі еліт.

    — дивно це все.. а коли саме?
    –на уроці директора, тобто зараз.

    (…)

    —Тобто, Вільям ніколи не присутній на уроках директора?
    –Це ж математика, йому немає що пропускати. Інші старости йдуть з уроків, на яких їм всерівно немає що робити. В їх випадку: література та англійська.
    —ясно.. не все просто, як я думав..

    Як лиш директор зайшов, Шерлок показав троянду, котру отримав, і міг вільно піти з урока.
    Зал еліт зустрічав шикарними білими дверима, з золотою табличкою. Холмс постукав двічі, та відчинив двері.

    Перед ним був довгий стіл, з трьома кріслами по одну сторону, та двома по іншу. Зліва сидів чорнявий хлопець в окулярах, перебираючи якісь папери. З права була дівчина з каштановим довгим волоссям, саме писала щось. А в центрі всієї “еліти” знаходився Моріарті, попиваючи щось з кружки.

    ::Вітаю, Шерлок Холмс.
    — і що це за секта?
    :: Прошу, сідай, часу у нас не так й багато, а точніше… 48 хвилин.
    —48 хвилин до чого..?
    :: Тебе вітає темна еліта цієї школи. Зліва від себе ти можеш бачити “темні слухи”, з права — “темні слова”, та я— “темні дії”, думаю, однокласники з цим тебе вже ознайомили.
    —це все дуже цікаво але..
    :: Але, навіщо ж я тебе сюди викликав. Через 46 хвилин, в школу увірветься терорист.
    —ЩО, ТЕРОРИСТ??
    ::саме так. Твоя задача: вивести свій клас, та молодші класи знизу. Темні слухи та темні слова займуться своїми участками.
    —А що робитимеш ти??
    :: А здогадайся, що ще можуть робити “темні дії”))
    —…
    :: ах так… у вас 44 хвилини)

    —*44 хвилини, та він божевільний! Звідки він знає про терористів..*
    Шерлок біг до свого класу, у якому відбувався урок.

    —УВАГА ВСІМ! ДО ШКОЛИ ПРИБУДУТЬ ТЕРОРИСТИ, НЕГАЙНО В УКРИТТЯ
    –Містер Холмс, з чого ви це взяли?
    —Темні дії..
    –ДІТИ, НЕГАЙНО ДО ПІДВАЛУ!
    Шерлок залишив евакуацію однокласників на директора, а сам побіг до менших.

    2 хвилини.

    Уже всі були в безпеці. Темні слухи..темні слова.. А де ж темн.. ДЕ ВІЛЬЯМ??

    Того ніде не було видно, невже він ще в школі? Чорт, що за дурний, невже вирішив погратись з терором?!

    — не бійся, Шерлок, Моріарті знає, що робить.
    —надіюсь, що знає..

    Майбутній великий детектив обов’язково дізнається, що ж це за зернятко, цей Моріарті.

     

    0 Коментарів