Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

глава 3

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Глава 3

І потягнула на себе. Вона звдивовано глянула на мене і вже за секунду її губи примкнуло до моїх. Я сама не розуміла, що я творю. В ту ж хвиль Софія відірвалася від мене і вибігла з туалету.

Я ніколи не відчувала стільки в такий короткий відрізок часу. Я сердилася і соромилося. Але я так сильно заплуталася, що взагалі не могла себе ні в чому винити.  Я розуміла, що це не правильно і можливо просто жорстокий жарт від гормонів. Я не могла відчувати такого до дівчини, це просто самообман. Посидівши я також вийшла з ванни і пішла в зал. На той час, у приміщені вже було багато народу. Поглядом я знайшла Лізу та Елю, вони здавалися щасливими підлітками, які спокійно поривали щось зі своїх стаканчиків. Найбільше я б не хотіла зіткнутися з Софією. Тільки я обернулася, щоб вийти на балкон, як побачила Софію. « тільки б не побачила» подумала я. Вона танцювала під музику, світло з прожекторів освічував дівчину.її волосся ніби світилося. Завжди я оцінювала її суб’єктивно, але зараз вона відкрилася мені зовсім поновому. Відчувши легкий рум’янець і вирішила вийти на балкон подихати.  Звідти виходив крутезний вид на ставок і ліс. Спершись на перила я дістала упаковку сигарет, дістала одну штучку і запалила. Різкий запах тютюну одразу привів мене до тями і заспокоїв. Все відчувалося як в тумані, музика та крики. Я ніби відєдналася від світу. Постоявши так 5 хв, я відчула сором’язливий дотик. Від несподіванки я а ж похолола. Обернувшись, я почервоніла, я не могла нічого сказати, як Софія зірвала з моїх вуст сигарету і кинула ка балкон. « знову ти за старе?» з усмішкою спитала Софія. Я нічого не відповіла. Я відчувала її погляд на собі і …….

Так так, ось і кінець мого ПЕРШОГО фанфіка. Оххх, ви б знали,як соромно мені це писати,але я щиро вірю, що вам сподобається( а якщо не сподобається, то не кажіть мені, бо я писала це тиждень). Також хочу вам нагадати, що всі пейрінги, описи та обмтавини, написані в жарт за допомогою мого хорні настрою. Вітаю вас з днем св.Валентина🥺😏😏💋

                                                 14.02.22/10:47

З любов’ю та вдячністю ваша фіфі💋

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь