Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Вогонь чи іскра?

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

На диво, Скотт прокинувся перший. Зазвичай він спить до обіду, прокидається один і бачиться з Веллсом коли той повертається з роботи. Проте цього ранку Пілігрим лежав в обіймах із Веллсом, а сонце тільки-но піднялось з-за горизонту.
Хлопець подивився на брюнета поряд із собою та почервонів. В голові відразу з’явився вчорашній вечір. Серце шалено закалатало. Це був секс на один вечір чи початок романтичних стосунків? Скотт міцно обіймав Волеса та обдумував це питання. Йому хотілось би вірити, що це серйозно. Після розлучення з Енві він постійно відчував самотність. В перший час він не міг нормально спати, їсти, виходити з дому та функціонувати як здорова людина. Пізніше він почав знайомитись із різними людьми та ходити на сумнівні побачення, намагаючись заповнити порожнечу в серці. Порятунком стали друзі та музика, проте стосунки з Волесом могли б заповнити його серце до кінця. Веллс був би вишенкою на торті маленького чарівного життя Скотта Пілігрима. Гітаристу було завжди весело та комфортно проводити час і жити з Веллсом, він захоплювався його гумором і характером. Але глибоко всередині в Пілігрима було відчуття, що він не заслуговує на його любов, крім цього заважала внутрішня гомофобія.
Через якийсь час Волес повільно розплющив очі. Побачивши поряд із собою задумливе обличчя Скотта, він усміхнувся та промовив:” Доброго ранку, любчику”.Сонні очі любляче дивились на гітариста. Той ж притиснув Веллса ближче та відповів:”І тобі доброго ранку!”
Рудий глянув у вічі брюнета та почервонів. Це викликало сміх в Волеса:” Ти будеш червоніти від погляду на мене після вчорашнього?” Він ігриво погладив Скоттове волосся. Той усміхнувся ніяково та вимовив:”Та ні!”. Гітарист знову подивився на Волеса. Глибокі темні очі повні тепла та розуміння пестили Скотта своїм поглядом. Хлопець глибоко вдихнув, відчувши впевненість і сказав:” У мене для тебе питання є одне”. Веллс кивнув перед тим як вислухати хлопця. “Ну… Те що було вчора… Це було серйозно чи на одну ніч?”- Пілігрим злегка зжав Волеса від напруги. Брюнет було відкрив рота, щоб щось сказати. Але зупинився, щоб зібратись із думками. Тоді вже відповів.
– Якби я хотів сексу на одну ніч, я б зробив це з кимось іншим.
-Тобто?
-Ти мені давно подобаєшся.
-Справді? Я й не знав…
-А я й не хотів, щоб ти знав. Спочатку в тебе були стосунки з Енві, потім ви розлучились і ти з розбитим серцем ридав у мене на колінах. Тобі було не до мене.
-Волесе… Я… Мені шкода що тобі довелось приховувати свої почуття.
-Не парся. А тепер я задам тобі питання. Як ти себе почуваєш?
– Після вчорашнього я дуже збентежений. Але я відчуваю, що ти мені відкрив очі на щось нове. І з відкритими очима ти мені подобаєшся-,Скотт посміявся,- Вибач, це по дурному звучить.
-Я люблю тебе, дурнику.
-Я тебе теж!
Волес цьомнув ніс Скотта та ніжно приклав руку до його щоки. Гітарист потягнувся за поцілунком. Вони лежали в теплих обіймах і ніжно цілували один одного, насолоджуючись цим моментом на повну. Потім Скотт спантеличено подивився на Волеса.
– Що сталось?
– Вибач, що кайф руйную. Мені просто цікаво стало. Що змінилось вчора що ти запропонував мені зайнятись сексом?
– Я був п’яний,- Веллс почав сміятись.
– Так просто?- Пілігрим доєднався до його сміху.
– Та, якби не алкоголь або якби когось іншого поряд не було. Можливо й далі дружили б.
– Яка класна штука лкоголь.
– Коли як,- Волес усміхнувся.
– То що тепер? Ми зустрічаємось чи…
– Ми перетворюємо плітки про нас у реальність.
– Які плітки?
– Плітки про те, що ми зустрічаємось, любчику.
Волес поцілував Скоттового лоба. Той у відповідь поцілував щоку Веллса. Після цього, їх губи знову поєднались у ніжному поцілунку. “Це відчувається так добре. Волесе, ти такий прекрасний. Яким дурнем я був, що не…”- закохано шепотів Пілігрим між поцілунками. Веллс посміхнувся та злегка прикусив нижню губу Скотта. Хлопець притих. По його тілу пробіглись мурашки, він обожнював коли Волес так грався з ним. Кожен поцілунок, дотик і погляд Веллса змушували Скотта божеволіти. В цей момент Волес нагадував Скоттові грайливого кота.

Проте було трохи дивно так раптово відчути хвилю прихильності та потягу до брюнета. Але Пілігриму було на це начхати, він просто хотів насолоджуватись цим моментом із Волесом.
Волес ніжно пестив щоку Скотта, дивлячись у його вічі. Пілігрим гладив спину Веллса. Брюнет хотів би, щоб ця мить ніколи була вічною. Проте всередині нього була тривога та сумніви щодо стосунків зі Скоттом. Він чудово пам’ятав як той страждав від розлучення з Енві. Він боявся завдати Скоттові такого ж болю, якщо не більшого. Він боявся, що їх взаємини зруйнуються. Волес вперше так сильно нервував в чиїхось обіймах, хлопець відсторонився трохи та подивився в сторону. ” Скотте, мені час іти на роботу “, – брюнет встав з ліжка та почав вдягатись.
Гітарист сів і розгубленими та розчарованими очима дивився на процес збирання хлопця. Волес хутко натягував на себе сорочку та почав складати якісь папірці до своєї сумки. ” Стривай! Ти куди? Невже ти запізнюєшся?”- ,Скотт встав і запитав, – “Я можу якось допомогти?”. Волес подивився на Пілігрима. Голе тіло юнака так і манило до себе, але більш привабливим було його стурбоване обличчя та собачий погляд сповнений любові та схвильованості. Веллс почервонів і вибіг надвір, кажучи на останок:” Бувай, любий! Я поспішаю!”.
Волес біг ще якийсь час, допоки не зупинився весь змучений та задиханий. В нього було ще купа часу до роботи, він просто не хотів зблизитись з Пілігримом занадто сильно. Брешу! Хотів, але боявся наслідків. Він розумів, що в них буде або довго та щасливо або хтось розіб’є своє серце. Брюнет звик до коротких стосунків, де він і партнер ще не настільки близькі щоб справді страждати від розриву. Веллс вирішив прогулятись до офісу. Під пісні пташок, він ішов вулицями Торонто в роздумах про свої почуття до Скотта та як вони вплинуть на його чарівне маленьке життя. Одне з небагатьох життів через які Волес так сильно нервував і які так сильно цінував.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь