Header Image
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Почніть писати…

    Понеділок.  Кейа |

    Альберіх прокинувся після досить бурхливих вихідних і не розрахував свої ресурси для початку робочого тижня.

    Немов мрець, він підвівся з ліжка і кілька секунд дивився на власну долоню, після приклавши її до скроні, вирушив у ванну.

    З неприхованою огидою до власного відображення чоловік видихнув і, прибравши волосся назад втомленим рухом рук, почав впорядковуватися.

    Через двадцять хвилин із дзеркала на нього дивився всіма улюблений вчитель англійської, як завжди абсолютно гарний собою і абсолютно порожній усередині.  Він фальшиво посміхнувся собі, застібаючи останній ґудзик на рукаві.

    ————-

    |2 урок|

    -Доброго ранку, хлопці сьогодні, зізнатися чесно, мені дуже хочеться кави, так що першу половину уроку ви догляньте зверополіс, а я схожу за кавою.  Повернуся буде тест і від вашої поведінки за моєї відсутності залежить від того наскільки уважним доглядачем я буду.-і під захоплений і напружений зітхання класу, Кейа вийшов у коридор, зачинивши за собою двері.  Він знав, що цих шибеників не можна залишити надовго, але все ж таки.

    Чоловік дуже рідко дозволяв собі курити, але сьогодні був саме той паршивий денек.

    ——————–

    |4 урок|

    -Ало?  Так, це я, учитель Кейа … Ммм, Надія Павлівно?  -Кейа швиденько заглянув у аркуш викладачів на столі, “так трудовичка точно”.-Так мій клас у вас за розкладом.  Вони що?  Чи не принесли журнал?  У них контрольна і нікого з дітей не можна відправити?.. – Кейа про себе вилаявся, навіщо він узяв трубку.  -Так, ви в курсі, що у мене вікно, я схожу за журналом ніяких проблем, це ж зовсім недалеко. – Спускатися на перший … здається у них була Алгебра?

    ————-
    -Тук-тук, брате ~ можна увійти?  -Запитав Кейа і відразу ж увійшов, чемно посміхаючись.  -Вибачте що турбую, учитель Ділюк, але мої діти забули у вас журнал, а трудовичка готова метати блискавки.  Дозволиш?

    °{Diluc}°

    Чоловік сидів за столом у порожньому класі після свого уроку, від повсякденної роботи у вигляді перевірки самостійної та запису оцінок у журнал, рудоволосого відвернув стукіт у кабінет.  Без подальшого дозволу туди одразу входить знайома шевелюра.  Так.  Так.  Кейя, це у його репертуарі.  Старший попросив від особи трудовички віддати журнал, але Ділюк лише поморщив ніс, від запаху гару з боку увійшов і напружено звів брови, відводячи погляд від Кейї назад до зошитів.

    — Я зараз працюю із журналом.

    Коротко відповів Рагнвіндер.

    Ділюк скривився, наче цуценя.  Кейю потішило це порівняння, але він, як і сюди з усього, його названий братик був не в захваті від зустрічі.

    “А що мені накажеш робити, я тут теж не від великого бажання” подумав Альберіх, сідаючи за вільну парту перед учительським столом, – Тоді, якщо ти не проти, я почекаю тут як ти закінчиш.  І піду відразу ж, більше не дратуючи твоє поле зору.
    °{Diluc}°

    Ділюк важко зітхнув, але нічого не відповів колезі.  Рудий продовжив перевіряти зошити під уважним поглядом Кейї, як ні в чому не бувало.  Синьоволосий спостерігав за тим, як рухається рука математика, і сам же зітхав, коли дивився на зошити, який ще не перевірені.

    —————————-

    Ділюк відчував якусь незручність від мовчання, хоча сам не особливо любив балакати даремно, чи варто щось говорити про цього співрозмовника?  Хотілося розпочати розмову, хоч би, зробити зауваження Альберіху, за те, як від нього несе цигаркою.  Але гордість не дозволяла навіть такої простої речі.

    Кейа звик до цього відчуття дискомфорту в повітрі, коли знаходиться в одному приміщенні з братом.

    Надягаючи маску блазня і розгильдячи, він звично оглянув Ділюка з голови до ніг.  Він був страшенно гарний собою коли зосереджений, одягнений з голочки, ні до чого не причепитися.  Одним словом.  Ідеальний, як завжди.

    -Це Його годинник, так?  Тобі підійшли якраз.  -вимовив Кейа, чемно посміхаючись.  Але було в його голосі щось трохи надламане, що навряд чи помітив хтось із боку, крім Розарії.  -Та і в цілому, ти гарний собою, щоб ти знав, старшокласниці часто тебе обговорюють на перервах ~

    «Якщо ти хочеш щоб я перестав тебе діставати то швидше віддаси журнал і для нас двох це скінчиться» подумки прорік для себе Альберіх, не зводячи уважного погляду з брата.

    {Diluc}°

    Хлопець піднімає очі і дивиться на горе братика.  Кейя підніс не улюблену тему, кажучи за годинник, але аж надто добре Рагнвіндер знає співрозмовника, і розуміє що він каже все підрятувати щоб вивести Ділюка, швидше забрати нещасний журнал і звалити.  Рудий знає як сильно брюнет не любить перебувати в його компанії, заради чистої зловтіхи математик не поспішав із закінченням перевірки контрольних, більше того, наважився навіть продовжити розмову.

    – Про що ви.  Учитель Кейя, наскільки відомо мені, то це ви фаворит старшокласниць. Більше того, навіть хлопчики іноді обертаються, коли ви повз їдете… — Ділюк підстобуючи братика злегка натягнув незвичну усмішку.

    Кейа подавився, і ніяково прокашлявся, відводячи погляд.  «Ну ти і чорт…» Подумки вилаявшись знову, Кей відчув себе обведеним навколо пальця.

    -Я все хотів запитати, – з натягнутою ввічливістю в голові продовжив Альберіх, – А як же так вийшло, що такий завидний холостяк опинився на балу з учителем Сахарозою?  Що ж, неприступність мого братика під загрозою, чи ти одружений на роботі як завжди?  А, точно, у тебе є Дооолг і відповідальність.  Хоча, ти, напевно і навряд чи запросиш мене навіть на власне весілля, але я можу зрозуміти Кейа відкинувся на стільці, починаючи гойдатися.

    Технолога напевно зателефонувала йому ще кілька разів, іноземець навіть не хотів дивитися у бік телефону.

    °{Diluc}°

    Від їдкої фрази Кейї у Ділюка смикнулося око.

    — «Сволота…»

    Тим не менш, рудий знає правила гри, знає, як грати.  На обличчі Рагнвіндера розтяглася, ну вже зовсім ніколи не бачена, виразна усмішка.

    — До твоєї відомості, це було не більше ніж послуга, бо мадам Сахароза й сама не хотіла йти на бал, як і я… Ось ми й вручили одне одного.

    Кейя вже хотів щось відповісти, але рудий його перебив.

    — Але не хвилюйся.  Якщо справа дійде до весілля, ти будеш у рядах свідка, дорогий брат.

    Від почутого та побаченого вчитель англійської ледь зберіг рівновагу, встигнувши схопитися за парту позаду.

    -Бр … Ділюк, скажи що мене зараз почулося.  Або здалося .- він зіщулився представивши в голові правильне ідеальне весілля Рангвіндера і себе в костюмі на цьому заході.  — скажи на милість, кого ти хочеш обдурити, Ділюку?  Я і не підозрював, що ти вмієш жартувати і подібним чином, братику.

    — Я брав приклад із найкращих.

    Власник шалено червоного волосся повернувся до своєї роботи, нарешті залишалося тільки виставити оцінки.  Тяжко зітхнувши, від розчарування того, що цирк, або ж знущання на Кей, закінчується, Рагнвіндер почав виписувати заслужені оцінки учням, трохи навіть засмучуючись від того, що його 10-хвилинна жертва зараз піде.  У кращому випадку їх наступна зустріч може відбутися і справді на весілля Ділюка, але тільки якщо синівласого на неї зможуть затягнути…

    Вчитель англійської посміхнувся, намагаючись зберегти спокій.

    Він подумки видихнув, бачачи, що Ділюк старанно зайнявся роботою і більше не дошкуляє Кейю.  Альберіх припинив гойдатися на стільці і кинув погляд на свій наручний годинник.  «Хвилин п’ятнадцять… Віднесу журнал і, напевно, варто відпроситися…».  Струшивши головою, тим самим відганяючи втому, він нарешті досить піднявся з парти, бачачи, що Ділюк закінчує.  І раптом похитнувся, хапаючись за парту.

    Чи то кава, чи неспокійна ніч і похмілля зараз ледь ударили в голову і Кейа на кілька секунд болісно скривився.

    {Diluc}°

    Рагнвіндер піднімає погляд на Кейю, який уже хотів забирати журнал, і бачить його не в найкращому вигляді.

    – Ти вмираєш?  — здивовано спитав рудий, але тут то викладач англійської і з ніг валиться.

    — Та я ж пожартував, придурок!  — Ділюк підірвався зі свого місця і перехопив синявого, не даючи йому впасти, Альберіх уткнувся обличчям у груди математика, останній посадив його на стілець.

    — Ти якийсь… Блідий.  Що з тобою?..

    -Твій парфум так само гарний, але від його запаху мене здається знудить.- сказав Кейа, відсуваючи від себе брата.  Він відчув неприємну затуманеність і знову скривився.

    «Блиск, і чому мені стало так паршиво прямо перед Ділюком?  І чому він так стурбовано, що невже хвилюється?».

    -Я … в порядку, вчитель Ділюк.  Хвилинна слабкість, знаєте ж, який безвідповідальний спосіб життя я веду.— з легкою гіркотою в голосі промовив Альберіх, натягуючи ввічливу усмішку.  —От віднесу журнал і візьму відгул, так що сьогодні вам не доведеться терпіти мене в школі.

    А вдома, в холодному ліжку, він зовсім один мучиться в порожній кімнаті.  як і завжди.  До цього було складно звикнути, особливо тому, що він знав, що значить вболівати з кимось, коли руда шевелюра раз у раз миготить поруч і про тебе дбають.

    Але, той, Ділюк із спогадів, і той, що стояв перед ним зараз — зовсім різні люди і ця риса проведена давно.

    °{Diluc}°

    — (Я хотів щоб ти помітив мою парфуму, але не так…) — думав Рагнвіндер.  Ділюк важко зітхнув.

    — Я відведу тебе до медпункту, а журнал віднесу сам.  — хлопець перекинув чужу руку через свою шию, обійняв Кейю за талію і змусив стати на ноги, притримуючи синявого, молодший узяв за пазуху журнал, щоб не мотатися по школі туди-сюди.  Хлопці вирушили до меду.  Коридори були порожні, бо йшов урок, тому обох хлопців і зовсім не турбувало те, що хтось побачить і так разом.  Після прибуття до пункту призначення Ділюк поглядом шукав медсестру, але не виявив (Ну і де її чорти тягають?) подумки невдоволений учитель, що насупився.  Рагнвіндер цикнув мовчки пройшов у глиб кабінету і поклав Кейю на ліжко заправлене білим ліжком.

    – “Зітхання” Тобі краще поки відпочити тут, я шукаю медсестру, нехай огляне тебе.  Я віднесу журнал.  — З нотками розчарування рудий відвернувся від співрозмовника і залишив мед пункт.  Віднісши журнал трудовій хлопець відразу ж попрямував шукати медсестру.  На жаль пошуки знову ж таки не увінчалися успіхом, занудьгувала вахтерка раптово поцікавилася чому це Дилюк літає по школі немов його окропом обдали, і останній запитав за особину, яка відповідає за фізичне здоров’я всіх, хто перебуває в школі, на що жінка у віці спокійно відповіла що у неї сьогодні вихідний  .  Обурившись тим, що медсестри немає, математик отруївся назад до товариша, по дорозі розмірковуючи, як же так можна давати мед сестрі вихідні в робочі дні, особливо якщо в нас всього одна медсестра.  Не задоволеним від життя і занепокоєним через брата Рагнвіндер повернувся до кабінету, де зараз мав лежати Кейя.  Ситуацію трохи згладжує введена вогненними очима картина.  Ділюк, чи то ледь помітно посміхнувся, чи то сам погляд помінявся так, що обличчя зараз виглядає добрішим, дивлячись на Альберіха, який уже сопів носом на ліжку.  (Отоспатися, і полегшає) думав червонолосий сідаючи поруч із ліжком на стілець, і спостерігаючи за лежачим Кей.

     

     

    0 Коментарів