Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Бажання

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Стоячи в примірочній дорогого бутіка,я проклинав цей день і себе за свої “криві” руки.Ну і що мене заставило взяти Сашин ноутбук?Краще б своїм скористувався.Але ні ж,мені захотілось дізнатися секретні данні Хорма і його хакірські примочки.Тому що він весь з себе такий крутий перець.

-Ти ще довго будеш займатися мозгоїдством?

Я чортихнувся, поправляючи тонку смужку яскраво-рожевих стрінгів.
-Садист рогатий-,сказав я собі під ніс, поправляючи свій член.Було дуже не зручно в цих недотрусах.
-Я все чую,-спокійним тоном сказав Хром.
Чує він.
"Збоченець!"-прокричав я в думках,дивлячись на себе в дзеркало і заливаючись рум'янцем до кінчиків вух.
У відображенні стояв майже голий, скуйовджений хлопець з панікою в очах і в тупих стрінгах!
Я закусив губу, стримуючись щосили, щоб не завивати від обурення.
-Ян?
-Що?
-Виходь давай.
По голосу було зрозуміло, що Хорм сміється, бавлячись ситуацією. Так, він ж не винен, що я пролив чай на його новенький ноут. Тим більше, що я сам запропонував загладити вину, виконавши будь-яке бажання. Будь-яке. Ага.
Саші ідея сподобалася (ще б ні!), хоча потиличник я все одно відхопив, а після чергової лекції, мовляв, їдять на кухні, а якщо хочеться щось подивитися, можна транслювати фільм на екран плазми, демон запропонував на вибір два варіанти: або відсмоктування на центральній площі нашого міста, де купа туристів, або примірка білизни в дорогому магазині.
Звичайно у мене були підозри,що у Хорма з фантазією все добре,але щоб настільки!..
Мій вибір упав на, як я думав, найменше зло - примірку. Що тут складного? Що може йти не так? Ха! Наївний дурень. З Хорм все може бути не так.
-Блять!
-Я-ян,-протягнув він з єхидцем.-Мені довго чекати?
-Та виходжу я! 
"Як говориться,спокійно,тільки спокійно.Краще вже це,а не.."
Розтріпав своє неслухняне волосся, зітхнув і одним ривком відсунув щільну тканину штори, яка приховувала мене від сторонніх очей. Тільки ось представши перед Сашком у всій красі, я розгубив останні крихітки душевних сил і ще більше зніяковів під уважним поглядом коханця.
-Симпатично,-протягнув він,стоячи на відстані протягнутої руки.А в очах-чорти танцюють.
Сглотнувши в'язку слюну,подумав"Я взагалі живим звідси вийду?"
Хорм розтягнув губи в загадковій посмішці.
Хто б узяв його здатність читати думки!
Увагу відвів влетівший як ураган консультант, працюючий з нами(точніше з Хормом,тому що я тут як мебелі,ага).
-Вот ще одна модель.Недавно нам привезли.Одні з кращих!
І цей говнюк з палаючими очами протянув Хорму чергове творіня йобнутої фантазії психа-дизайнера-полупрозора тканина, блискучі стрази і білизна, трясця його матері,кружево. Я застогнав,з жахом хапаючи за темно-коричневу шторку примірочної.
Гарно, — резюмував Сашко, зводячи на мене задумливий погляд, — але чогось не вистачає.
-Навіть не думай,-прохрипів я йому у відповідь.
Хотілося все кинути і послати демона з його йобнутою фантазією кудись подалі; шпурнути в нього ці чортові стрінги, щоб сам поміряв і зрозумів, як це носити таку... погань! Але я розумів - нікуди не подінуся. Скаже міряти, доведеться міряти, інакше буде інше бажання, а там краще пустити собі кулю в лоб.
А це все розумів і Хорм. Розумів і грав на моїх нервах, як скрипаль на скрипці.
Проковтнувши, обернувся до хлопця. У когось у цьому магазині має бути совість!
- Михайле, давайте зупинимося на цьому. — Я вказав на рожеве неподобство, намагаючись надати обличчю максимально задоволеного виразу. "Ах, який щасливий, ах, як радий! У мене є труси!.." 
- Вам сподобалось? Добре, але приміряйте і ці. Вони ще кращі, запевняю вас!
"Не треба мене запевняти! Вірю на слово!"— хотілося закричати, але мене перебив Сашко, потираючи своє гладке підборіддя. 
- Ян, ти знаєш, у тебе дуже гарні ноги.
Він раптом багатозначно оскалився, демонструючи голлівудську усмішку і трохи довгі ікла. Золотисті очі стали яскравішими. Не на добро це.
"Ноги? Причому тут ноги? " 
На жаль, я виявився тугодумом, а у консультанта міркування працювало безумовно краще. Я тільки-но встиг почути його: "Зараз принесу!", і хлопець зник. 
Боже,дай мені сил.
-Переодягнись. Рожеві, звичайно, милі,але тобі цей колір не личить.
Яке нах "личить"?
Мені в руки буквально впхнули повітряне неподобство, як би не відхрещувався. На
дотик приємно, але міряти не буду!
-Може не треба, Саш, - голос звучав до противного благаюче. - Я все зрозумів.
Більше твій ноут не братиму.
- Чи тільки ноут, - Хорм вигнув червону брову.
А щоб тебе.
Покаянно схиливши голову, я продовжив:
Взагалі не братиму твої речі. Клянусь! Тільки давай підемо звідси. Будь ласка.
Демон підійшов до мене ближче, торкнувся щоки, обвів контур мого обличчя, лінію підборіддя. Задумливо. Повільно.
Я рвано зітхнув, піддаючись хвилинній ласці. Серце забилося під ребрами найчастіше від близькості сильного, гарного чоловіка. Бажаного.
Мого.
Хорм нахилився, і я відчув легкий аромат дорогого одеколону, що зводить мене з розуму.
- Радий, що ти це розумієш, - прошепотів він мені в губи, і відразу відсторонився. На його губах красувалася посмішка, що обеззброює. — А тепер одягай це й швидше. Не відчувай мого терпіння.
-Блять,Саш!
Вийшовши вперед, я схопив Хорма трохи вище ліктя, привертаючи до себе увагу. Килими в магазинах – це, звичайно, не вигідно, але дуже приємно – ступні не морозить. Помітив це десь на периферії. У голові був хаос із думок.
-Чи хочеш виконати інше бажання?
Ледве відкривши рота, щоб висловити йому все наболіле, відразу заткнувся, повільно закипаючи. Знає ж, що на друге бажання не погоджуся. Не зможу!
Відпустивши його руку, я зчепив зуби.
- Іди, - Хорм підштовхнув мене до примірювальної, шльопнувши наостанок по жопі.
"Твою ж...", — рикнув я на нього, закриваючись рятівною завісою. У відповідь почув його сміх і сонечко. 
"Збоченець."
Відпустивши його руку, я зчепив зуби.
- Іди, - Хорм підштовхнув мене до примірювальної, шльопнувши наостанок по жопі.
Я покрутив у руках напівпрозору і легку, як павутиння, конструкцію з великими блискітками. І як? І куди? 
Коли розгорнув чергові недотруси себе «задом», то побачив білий атласний бант.
Ну піздец,друзі. 
- Ось! Такі підійдуть? — до магазину повернувся консультант, і його веселий голос мене насторожив, як і задоволений хмик Сашка. - О, і ще ось це захопив. Ну, раптом вам сподобається.
"Що ще може сподобатися?!"
Через шторку мені протягли ще щось із розряду «повітряне» з купою мотузок, мережива і, здається, із застібками. 
Ян, це теж одягни.
Коли ж я зміг зрозуміти, що до чого, то впав у ступор на кілька хвилин. Від хвилювання похололи руки. 
"Жіночі панчохи! Це вже жодного разу не смішно!”
- Вам все підійшло? 
Не одягну...
- Ян?
Ні ні ні! Ніколи!
- Може вам допомогти?
У мене з горла вирвався нервовий смішок.
Допомогти? Ага, прибийте мене!”
- Ян, не ламай комедію. Це лише одяг.
У якому, блять, місці?!”
Ян, — Хорм рикнув, відсуваючи фіранку, чим привів мене до тями і налякав консультанта. - Одягай. Живо. Інакше все це робитимеш тут.
Потім обернувся до Михайла.
Молодий чоловік, допоможіть йому вдягнутися. Я втомився чекати.
Сука!”
- Я сам. Обійдусь без допомоги.
І поспіхом засунув назад нещасну штору. Вдихнув. Видихнув. Ще б помолився, але атеїст.
"До біса!"
Швидко стягнув із себе рожеве неподобство, надів напівпрозоре — і що? Ті ж яйця, лише вид у профіль. До речі, про мої дорогоцінні яйця: у рожевих було куди менш комфортно.
Я хмикнув, знову глянувши у велике дзеркало.
На мені красувалися майже невагомі білі стрінги, а через велику кількість страз ще й сяючі. Повернувся задом – бант на місці. М-да... Відчуття було таке, ніби я ще голіший, ніж навіть коли насправді голий! 
- Ти довго? Може, хай тобі Михайло допоможе?
- Ні.
Іди ти разом із Михайлом до біса!”
Я нахилився, витягаючи ще одну деталь мого покарання, і відразу відчув, як тонка нитка трусів врізалася мені в дупу.
"Терпи, Ян, ти мужик!"
Чулки були красивими, мереживними та такими ж невагомими, як нові стрінги. Зізнаюся, незважаючи на жах, усе це буде на мені! - Комплект білизни виявився дуже красивим. З естетичного погляду, блять. Гарним, коли лежить або висить десь, або одягнений на якійсь сексапільній дамочці, але не на мені.
Одягав я чулки повільно, відчуваючи легкий холодок від приємної тканини і боячись порвати дорогу річ. Коли натягнув їх до середини стегна, відчув, як вони щільно обхоплюють ногу. Це було дуже незвично і дивно. Верхня частина панчохи виявилася з таким же бантом, як і той, що красувався у мене на жопі - білий, з камінчиком по центру.
"Спокійно,Ян,ти впораєшся."
Коли я дістав останню деталь із комплекту, запропонованого консультантом магазину, то завмер у подиві. Покрутив і так, і так, питаючи: «Що це?» І не знайшовши відповіді, вийшов із примірювальної тримаючи в руках чергові мережива-мотузочки.
Загалом, я все тільки не зрозумів, що це таке.
Михаїла поблизу не спостерігалося, що додало мені трохи впевненості.
Тільки Хорм якось дивно замовк, обпалюючи поглядом.
Щось не так?
Він не відповів, повільно рушивши до мене, взяв із рук незрозумілу річ і прошепотів на вухо:
- Повернись.
Від його низького голосу по спині пробігли мурашки. Я поволі розвернувся, відчуваючи дивне хвилювання. Швидко глянув у дзеркало, уважно стежачи за Хормом, який опустився навпочіпки, швидко торкнувшись моїх щиколоток.
Підніми ногу. Тепер другу.
Я підкорявся беззаперечно, забуваючи дихати. Пара спритних рухів, і мереживне щось зайняло своє місце на моїй талії.
- Останній штрих.
Хорм швидко поцілував мене в підколінну ямку, заліплюючи застібки на мереживі чулки, і одним зливним рухом піднявся, ривком притягаючи до себе. У мене перехопило подих, коли його руки огладили боки та талію, а губи залишили розсип швидких поцілунків на плечах.
Це називається пояс для чулок, сонечко, — прошепотів він мені на вухо. - І на тобі він виглядає так сексуально.
У голосі чулося порикування, а на шкірі я відчував гостроту його іклів. Очі заплющились самі собою. Відкидаючи голову йому на плече, я танув від того, як жадібно нишпорять його руки по моєму тілу. Від болючого укусу в шию здригнувся, але очі не розплющив.
Мій добрий, мій... — шепотів Саша, власне зминаючи мої сідниці та на контрасті ніжно зализуючи укус. Я тихо застогнав, коли Хорм відсунув убік тонку смужку стрінг та пальцем масажував вхід. Дражнячи, але не проникаючи.
Внизу живота туго закручувалась пружина задоволення, а кінчики пальців тремтіли від передчуття. Зробивши крок назад, я ще тісніше притулився до демона, відчуваючи його стояк, що налився. М-м...
- Відкрий очі. — Я не зміг не слухатися, мене вело від його голосу, від його гарячих рук, від жару його ласки. - Дивись на себе. Дивись, який ти.
Панчохи з бантом і білий мереживний пояс на моїй бліді шкіри. Контраст мене напівголий і повністю одягнений Хорма.
І я дивився, дістаючи свій член і кусаючи губи.
- Ти такий смачний. Дивись на себе,— з придихом шепотів мені демон.
І я дивився, задаючи одразу жвавий темп, підстати його пальцям. На моїх щоках красувався рум'янець, а погляд був попливли.
- Дивись на себе!
У його голосі я чув наказ. Руки Саши нишпорили по тілу, а губи залишали на мені яскраво-малинові засоси. Він смикнув мене за пояс, притягаючи ближче до себе.
Він шепотів мені на вухо: дивись, дивись.
Він трахав мене двома пальцями, додаючи третій, а потім четвертий. Розтягував мій анус на межі болю та задоволення. Мої груди ходили ходуном, я рвано хапав повітря, але не міг надихатися. Яйця нили, підтискалися, член пульсував.
Ще. Ще!”
Пара швидких рухів, і я вилився собі в руку. Ноги тремтіли, і, якби не руки Хорма, я б точно впав.
Прибуваючи в ейфорії після оргазму, я почув тваринний рик. І здригнувся, коли мою шию обпалив гострий біль — Хорм занурив у моє тіло ікла.
***
Вкрикнувши, я підскочив на ліжку, важко дихаючи. Серце стукотіло об ребра, віддаючись набатом у вухах. У спальні було темно, фіранки зашторені. Я потягнувся до тумбочки, взяв стільниковий — дві години ночі.
Блять...
Тряхнув головою, назад падаючи на подушку. Потер обличчя руками, зганяючи рештки сну, що лякає своєю реалістичністю.
Я відчув, що труси - вологі, і ще раз лаявся, але вже в голос.
Насниться ж таке.
Що тобі там наснилося?
 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Бажання