Header Image

    До цього дня я ніколи не думав про Хіґучі, як про людину, що може щось означати для мене. Врешті решт, я став як Дазай-сан. Я бачив у цій дівчині лише вірного собаку, який іноді допомагає в роботі. Її почуття я вважав чимось таким безглуздим, але як я помилявся. Я сам не помітив як її кохання м’якою та теплою павутиною оплело моє чорне як попіл серце, яке, як я гадав, ніколи вже не полюбить. Нажаль, я помилився. Я чітко бачив як Хіґучі лежить у калюжі червоної рідини. Її волосся промокло у крові, що повільно, тонкою річечкою текла з її рота. Тоді вона була схожа на кошеня, що втекло без дозволу матері з дому і його роздерли собаки. Її тіло було спаплюжене, майже знищене. Я не пам’ятаю, що сталося з тим, хто посмів зробити це з моєю Хіґучі, але коли я йшов геть звідти все було в крові. Я ніс її у своїх руках, притискаючи до себе так міцно аби зігріти. Мене не лякало те, що моя шкіра холодна, як у жаби, принаймні мої сльози були гарячі як її кохання до мене. Я ніколи не думав, що буду плакати з того самого моменту коли мене знайшов Дазай-сан, але сьогодні я плакав. Я плакав на плечі Гін, Хіроцу, Чуї, та хоч Достоєвського, я так хотів плакати. Морі лише невтішно хитав головою і пропонував мені випити заспокійливе. Потім прийшла дівчина з коротким волоссям і золотим метеликом в голові. Вона презренно кривилася, поглядаючи на Оґая і за все перебування у нашій лікарні не виронила ані слова. Морі та дівчина зайшли до палати вдвох, а вийшли вже втрьох з Хіґучі. Вона була мовчазна і закрита. Хіґучі обійняла мене і прошепотіла собі щось під ніс. Морі попросив мене побути сьогодні із нею, а я погодився. У себе вдома Хіґучі швидко заснула, а мене сон обійшов стороною. Я всю ніч міцно притискав її до себе аби вона не змерзла і думав. Думав багато про що. Наприклад, про те як мені хочеться сказати «Я кохаю тебе»

    Декілька разів я не втримався і прошепотів у нічну пітьму ці м’які слова.

    Ще я думав про те, що буде вранці. Мені доведеться сказати їй це? Звісно доведеться, але я вже був готовий. І врешті я думав про те, що до цього дня я не цінував Хіґучі, але тепер все буде інакше. Я буду інакшим.

     

    1 Коментар

    1. Sep 21, '22 at 22:02

      це чарівно😭