Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Історія про клона Н1 частина 1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Частина 1 (Каміно)

    Починається ця історія з початком війн клонів.Планета Каміно, всім клонам було видано наказ негайно готуватися до відльоту на планету Геонозис, де потрібно було завадити утворенню КНС(Конфедерації Незалежних Систем). Наш клон H1 одягнувши бронню, приготувавши бластер відправився до корабля. 

 По дорозі наш герой думав про своє завдання, його голову заполонили думки про Геонозис, про війну, про перший бій. На кораблі його чекали бойові інструктора, що розповідали клонам про їхні завдання.Наш герой, підійшовши до свого загону, тихо встромився між ними.А загін в нього був великий.Він складався з офіцера H2,трьох штурмовиків H3,H4,H5 і з одного снайпера H6. Ім’я кожному клонові було дано за номером їх створення.Бойовий інструктор, клон FR1, розповів нашим бійцям їхнє завдання.Вони повинні були знищити контрольний зореліт дроїдів, а також при можливості допомогти своїм братам відбитися від геонозійців.

Залунала сирена, а це означало, що кораблі армії клонів готові до вильоту.

Наш боєць H1 разом зі своєю командою побігли в свою каюту.

В ній клони розмовляли про майбутнє, про війну, про свою задачу. Однак наш клон H1 не підтримував цю розмову, а сів зручно на своє ліжко і дивився на види з вікна. А види були дійсно чудові космос,зорі, планети. Наш клон H1 зловив себе на думці, що він вперше за своє життя покинув Каміно.І тут прозвучав голос капітана корабля: До світлової швидкості розігнатися через 5….,4….,3….,2….,1.

 

Частина 2 (Геонозис)

    Кораблі наблизилися до Геонозису.

Всі клони приготувались до десанту на планету.Нарешті зореліт клона H1 приземлився на землю. Після відкриття дверей, за приказом клона офіцера H2, першими на поле бою вийшли три штурмовика H3,H4,H5.

В них був надзвичайно бойовий характер. Своїми влучними пострілами вони знищували десятки дроїдів.Наступними вийшли офіцер H2 і снайпер H6.Останнім вийшов клон H1, який швидко дістав бластер і почав вбивати дроїдів один за одним.

Клони швидко вичислили координати контрольного зорельоту сепаратистів. І за наказом старшого офіцера попрямували туди. А шлях до корабля був довгим, однак клони вирішили його пробігти. Вони бігли короткими перебіжками, між якими вони відстрілювалися від дроїдів. Нашому героєві, клонові H1, подобалося вбивати хмари дроїдів. Однак, добігши до корабля сепаратистів він побачив неприємну картину.Біля зорельоту супер бойові дроїди B2 вбивали багато простих клонів.Офіцер H2 видав наказ снайперу H6 вбити всіх дроїдів. Снайпер ,затримавши дихання, добре прицілившись, зробив шість пострілів. Дроїдів було ліквідовано. Офіцер разом зі штурмовиками побіг до поранених клонів. Виявилося, що вижив тільки один клон Y1. Наші клони вирішили об’єднатися з ним, і виконати своє бойове завдання. Виявилося, що командування республіки дало наказ про знищення контрольного корабля сепаратистів багатьом своїм солдатам. Однак вижили тільки наші клони. Це значно пригнічувало бойовий дух нашому другу H1. Але він сподівався, що це не помішає виконанню завдання. Клони зайшли до зорельоту сепаратистів. На вході стояло багато бойових дроїдів, що миттєво відкрили вогонь по клонам. Однак, наші солдати швидко розправился з ними.

Вони вирішили, що найкоротший шлях до капітанського містка лежить через ліфти дроїдів. Кожний клон вибрав собі свій ліфт. Ліфти були призначені для дроїдів типу B1 і B2, тому клонам в них було незручно.

Офіцер Н2, штурмовики Н3,H4,H5, снайпер H6 і клон Y1 успішно добрались до головного коридору.     Але в нашого героя H1 зупинився ліфт. Він відкривши двері ліфта, відкривши запасні двері в стіні потрапив у технічний відділ.

Там було досить багато бойових дроїдів.Наш друг, взявши бластер, відкрив вогонь по них. Через 5 хвилин всіх дроїдів було ліквідовано. Клон H1 побіг до головного комп*ютера технічного відділу, в якому він знайшов план корабля. Виявилося, що єдиний спосіб потрапити на місток – це вентиляція. Він швидко знайшов вхід в неї. В вентиляції була драбина, котра вела на гору. Н1 поліз. Ця подорож тривала 6-7 хвилин. Вийшов наш друг на головний коридор зорельота, почувши постріли він побіг на їх звук. Н1 швидко приєднався до бою і допоміг своїм братам ліквідувати дроїдів. Його радісно зустріли штурмовики:

Н3 – Хм, я знав, що ти вернешся!

Н4 – цей не пропаде!

Н5 – що ж, продовжим наш наступ.

    Вони продовжили рухатися на місток. Рухалися вони бігом. Нарешті, їх від містка відділяла одна дверь. Офіцер Н2 приказав Y1 її відкрити. Боєць швидко зламав її, клони зайшли в середину. Всередині на них чекає капітан зорельоту адмірал, неймодианець, Нут Про Кет(колишній адмірал армії Торговельної Федерації).

Він наказує дроїдам вбити клонів. Однак, снайпер H6 швидко нейтралізує дроїдів. Вбивши адмірала офіцер H2 наказав взломати комп*ютер корабля. Наш герой Н1, взломавши комп*ютер,включив систему самознищення, після якої клони швидко покинули зореліт.

Вони спостерігали, як зірвався, горів, світився корабель сепаратистів, їх швидко підібрав зореліт Республіки. На якому вони дізналися, що армія клонів виграла битву на Геонозисі.

Однак, підступні лідери сепаратистів на чолі з графом Дуку змогли утворити нову армію дроїдів КНС(Конфедерації Незалежних Систем), а це означало, що війна клонів тільки починалася.

    Вся армія клонів, як і наш герой дістали багато бойового досвіду. А Республіка підписала контракт з Каміно на створення нових клонів для збільшення армії клонів!

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Історія про клона Н1 частина 1