Час був 6:29. У вікно пробиваються промені теплого травневого сонця, освітлюючи обличчя хлопця, який мирно спав на двоспальному ліжку. З хвилини на хвилину повинен продзвеніти всім ненависний будильник, своїм дзвінким, ріжучим слухом дзвінком. Каору в цей час уже не спав, а сидів на ліжку, слухаючи співи ранніх птахів на дереві за їхнім вікном, практично не рухаючись і, здається, навіть не дихаючи. Він не хотів будити Сіндзі, який спав прямо за ним.

 

*Дзвін будильника. 06:30*

 

Ось і час вставати. Тихо видихнувши, Каору обернувся і дивився своїми карими очима на хлопця, що морщився від будильника. Хлопці вже як чотири місяці були разом, і сьогодні він планували це відзначити. Просидівши ще хвилин 5, він підвівся з ліжка і попрямував до шафи, щоб дістати звідти дві шкільні форми. Форма складалася із звичайної білої сорочки з коротким рукавом та класичними штанами. Взуття до форми складало з себе звичайні білі кеди.

 

Побачивши, що синьоокий хлопчик уже прокинувся, нехай і прокляв увесь світ у всіх існуючих гріхах, Каору потягнувся в обійми, щоб підняти настрій Сіндзі. Він звичайно ж відповів тим самим, адже це мотивує розпочинати новий день.

 

— Доброго ранечку, Сіндзі, — почав Каору розмову, продовжуючи тримати в обіймах хлопця.

 

– Доброго, – позіхаючи, відповів Сіндзі, – сніданок залишаю на тобі, раз ти прокинувся першим.

 

– Як скажеш, милий, – відповів Каору, попутно відпускаючи молодшого і попрямував прямо на кухню. — Тобі який чай заварювати: ягідний, ерл грей чи зелений?

 

— Не відмовився б від другого варіанту, — встаючи з ліжка, щоб одягнутися, відповідає Сіндзі.

 

*06:43*

 

Вже сидячи на кухні, попиваючи чай, вони обговорювали, що робитимуть сьогодні. Погоду обіцяли на сьогодні сонячну, вже травень, як ні як.

 

— Сьогодні, — раптом заговорив Каору, — рівно чотири місяці, як ми разом. Чи не хотів би ти сходити кудись разом? — з м’якою усмішкою він доповнив, — якщо, звичайно, у тебе немає будь-яких справ на вечір.

 

Трохи замислившись, Сіндзі відповів:

 

– Сьогодні ж четвер, правильно?

 

– Так точно.

 

Ще трохи подумавши, він видав таке: тоді так, я вільний. Дякую Богам, що робота тільки по п’ятницях, після чого він став налити собі нову порцію чаю. Але тут пролунало гучне «Бляти», через що Каору, від переляку, мало не пролив свій чай на себе.

 

– Гей, ти чого? Все добре? — з хвилюванням спитав він у Сіндзі.

 

— ТАК ВСЕ БЛЯТИ ПРЕКРАСНО, ПОДУМАЄШ, ПРОСТО ОКИПЯТ НА ПАЛЬЦІ ПРОЛИВ, — шипучи від болю і з крапельками сліз на очах, вигукнув хлопець, — п-принеси аптечку, будь ласка, там повинен бути крем. – Недовго думаючи, Каору подався за аптечкою. Пощастило, що опік не залишився.

 

*08:13*

 

Сонце вже повністю встало, і початок зігріває холодний асфальт вулицями міста. Двоє хлопців уже біжать вулицею, адже до школи було 20 хвилин пішки, а вийшли вони лише зараз. Чому вони не сіли на автобус? Та тому що вони просто не встигли, так як він виїжджав рівно о 08:10.

 

*08:31*

 

Підбігаючи до входу до школи, вони намагалися пройти повз охоронця, щоб той не лаяв хлопців за чергове запізнення, і, на щастя охоронець ходив по двору,  та коли відвернувся, хлопці прослизнули повз нього — їм вдалося пробратися до входу непоміченими. Вони вже знали, що Місато-сан, класний керівник, їх звітуватиме, але, на диво, коли вони заглянули до свого класу, її там не було. Коли вони почали повільно і спокійно входити, Аска, помітивши тих двох, зупинила і почала вичитувати хлопців замість їхнього керівника.

 

— Вітаю з запізненням, — з нотками роздратування сказала вона, звертаючись до хлопців, — якщо ви двоє думаєте, що вам пощастило, то ні, вислухатимете мене, придурки.

 

— І тобі доброго ранку, Аска, — з як завжди м’якою усмішкою відповів на таке «миле» вітання дівчини Каору, — послухай, а ти не знаєш де зараз Місато-сан?

 

— Сама не знаю, але якщо вірити Рей, то її забрали до учительської, і здається її не буде до кінця занять.

 

— Ясно, дякую за відповідь, — усміхнувшись трохи сильніше, Каору подався за свою парту. Сіндзі взяв приклад і так само попрямував за своє місце в класі. Сонце вже досить гріло, тож у класі було трохи душно. Птахи почали співати набагато голосніше ніж зранку, і навіть цикади розпочали свій концерт у густих насичено-зелених кущах. Один з однокласників все-таки здогадався відчинити вікно, і всі подумки подякували йому. Чому ніхто не зробив цього раніше? Та хуй його знає.

 

Поки хлопці обговорювали куди сьогодні попрямують після школи, до них підійшла Аска із запитанням: – Дурень Сіндзі, чого це в тебе раптом рука перебинтована? Мабуть, різався?

 

– А-а, це.. Нічого такого не подумай, я просто обпікся з ранку, – після цього пішов нервовий смішок. Дівчина, отримавши відповідь, просто знизала плечима, і попрямувала назад грати за своєю партою.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь