М’яко кажучи, Сем був у паніці. Гаразд, зараз він пригнічений більше, ніж будь-коли. Це був пік апокаліпсису, з якого він щойно повернувся, і Дін взяв на себе роль няньки, щоб переконатися, що він не скаже «так». Його брат не довіряв йому і їхні стосунки були досить ефемерними, оскільки він тусувався тільки з Касом, а Кас тільки з ним. Сему не було з ким поговорити, окрім замкненого диявола.

 

Люцифер полював у його думках знущаючись над ним використовуючи обличчя всіх кого він любив тільки для того, щоб показати який він монстр і наскільки самотній. Сем уникав сну за всяку ціну, оскільки втомився мати справу з Люцифером. Він днями та ночами шукав різні зілля та відьмінські мішечки, щоб прибрати сни та як зупинити апокаліпсис, але нічого не працювало. Сем просто втомився від усього і втомився від життя, але він міг померти, Люцифер довів це, і все, що він міг зробити це привести себе в порядок і врятувати так багато людей, скільки зможе.

 

Потім до них приєднався Габріель. Спочатку, Габріель, здавалося, уникав Сема і Сем уникав його теж. Але, звісно, ​​Габріель цього не робив. Він просто хотів провести час із молодшим братиком якого не бачив віками.

 

Отже, Сем був позбавлений сну і не міг згадати, коли останній раз їв. Вони тільки закінчили з полюванням де Сема мало не вбив перевертень через те, що він був, ніби, не тут. Але йому всеодно, Люцифер просто поверне його.

 

Габріель з’явився позаду Сема, в мотельному номері, із салатом для Вінчестера молодшого та молочним коктейлем для себе.

 

”Їж!” сказав він.

 

Сем глянув на їжу і вирішив не сперечатися з архангелом.

 

”Над чим працюєш, Семич?” — спитав Габріель.

 

”Намагаюся знайти щось, що зупинить Люцифера,” він сказав це, продовжуючи дивитися у свій ноутбук паралельно набираючи салат на вилку. ”Чого ти хочеш, Габріель?”

 

Габріель довго намагався підібрати слова для свого питання.

 

”З тобою все гаразд, Сем?” Він спитав це з турботою, яку Сем від нього ніколи не чув.

 

Сем, блимнувши, глянув на Архангела. Що ж, він не був готовий до цього.

 

”Сем, ти схожий на шмат лайна”

 

”Боже… Дякую, Габріель” сказав Сем, завівши очі вгору.

 

”Подивися на себе, ти не висипаєшся і це мало не коштувало тобі життя” вибухнув Гейб

 

”Зы мною все гаразд, Габріель” розлютився він

 

”Правда? Ти, Сем? Коли ти востаннє спав більше трьох годин, чи їв?” сказав він схрестивши руки на грудях.

 

Сем нічого не відповів. Він і так знав що Габріель знає коли він бреше.

 

”Сем, що відбувається?” він обійшов стіл і став біля мисливця.

 

Сем подивився на архангела, що стояв біля нього.

 

”Я просто дуже втомився, Гейб” прохрипів він із сльозами на очах.

 

”Якщо тобі потрібна допомога зы сном я можу…”

 

”Ні, я просто… Я просто втомився від усього, Гейбе. Я втомився від життя, втомився від полювання, від того, що ніхто мені не довіряє і навіть не може дивитися мені у вічі без огид. Я втомився від того, що постійно розчаровую Діна. Дін навіть не хоче мене слухати, Габріель! Він просто не вірить, що я не піду і не скажу «так». Начебто Касу не довелося заважати йому сказати «так» місяць тому! Він навіть майже не розмовляє зі мною. У мене нікого немає! Єдиний хто розмовляє зі мною це Люцифер і те, тільки тому що я не можу змусити його дати мені спокій!” сльози лилися рікою на його обличчі. ”Я просто так втомився, Гейбе”

 

”Оу, Сем” прошепотів архангел, поклавши руку на його щоку. Сем притулився до нього, і прикривши очі заплакав.

 

”У тебе є я, добре? Звичайно, я знаю, що найімовірніше ти не захочеш цього після зачарованого кола” він замовк.

 

”Я розумію, чому ти це зробив. Мені це не подобається, але я пробачив тобе, Габріель. Давно пробачив.” прошепотів Сем.

 

”Тоді в тебе є я, малий. У будь-який час, коли тобі потрібно з кимось поговорити або обіймашки або що-небудь, що тобі може знадобитися, я обіцяю, я буду поруч,” Габріель стиснув Сема в обіймах.

 

”Так що ти мав на увазі під тим, що Люцифер не залишає тебе у спокої?” — спитав Габріель.

 

”Постійно, як тільки я засинаю, він з’являється,” пробурмотів Сем Габріелю в шию.

 

”Ти мусив сказати мені раніше, Сем. Тобі більше нема про що турбуватися, Семскін*”

 

Сем не знав, як довго вони так сиділи до того, як він заснув, але коли він прокинувся, то помітив, що притис Габріеля до грудей. Вперше за останні місяці Сем спав спокійно.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь