Я ще ніколи не бачив такого ексцентричного, а точніше наглого юнака.

-Що ти думаєш Снейп? – спитав стариган коли їх “гість” вийшов з кабінету.

-Це безвідповідально і безглуздо, а якщо він за ‘Нього’, як ви могли дати йому посаду професора?

-Ти не помітив?

-Ви про що?

-Якщо добре придивитися, можна відчути його силу. Він дуже небезпечний і я подумав що найкращим виходом із ситуації буде тримати його у полі зору і вияснити якомога більше.- Директор намотував круги по своєму кабінеті- І я хотів би щоб ви за ним наглянули.- треба знайти якомога більше інформації про нього.

-А ви пам’ятаєте що посада яку ви запропонували вже зайнята?

-Звісно ,але до навчального року ще є час подумати про вирішення цієї проблеми.

 

в кімнаті

 

Я лягнув на ліжко передівшись у піжаму яку приніс домашній ельф.

-Я буду вчителем . Сказав би Альберту він би в лице засміяв .Я який про магію майже нічого не знаю буду вчити її дітей, мені це сниться.І не факт що вона у мене є. І хотів би я подивитись на ту швабру яка мене сюди затягла .Надіюся що сьогодні нормально посплю.

Трохи подумавши я заснув.

[Як тобі мій світ?] Голос донісся десь із глибини.

( Це напевно той проклятий Бог який мене сюди відправив ).

[Ти не правий мене ніхто не проклинав].

(Тоді я прокляну і воно читає мої думки?)

[Я не воно в богиня Магії]

( Згадай гімно і ось воно. Чого тобі треба? Тобі має бути зараз йой як весело )

[…]

(Чи я не зміг розбавити Вашу нудьгу)

[Хахах ти і справді незвичайний . Ні ,я хотіла тобі сказати, що в тебе є магія . І я маю совість .Тому ти тут будеш перебувати не за дарма]

(Ти говориш ,що у мене буде винагорода , цікаво що ти можеш мені запропонувати)

[Ти нікому не сказав , що помираєш?]

(…)Я гнівно подивився на білий силуєт , який зявився передомною.

[Ти мене уже давно зацікавив, і я зауважила те що більш ніхто. Тобі сказали давні сили , що твій організм довго не протягне, через те що твоя тарілка була розбита. Зараз ти не можеш з ними звязатися , бо вони всю свою енергію направляють на підтримання в тобі життя. Я бачу як ти дивишся на свою сім’ю , ти переживаєш що їм буде так само боляче як тобі коли ти втратив своїх товаришей . Можу зробити препущення що ти розізлився, що я тебе забираю на рік , що я відбираю у тебе час який би ти потратив щоб побути разом з сімєю. Тому я пропоную тобі контракт. ] Вона чекала моєї відповіді.

(Давайте послухаємо , що ти мені запропонуєш. І якщо я не згоджуся на цей контракт , ти мене відправили додому домовились?)

[Пункт 1. Ти живеш в Хогварці і оберігаєш своїх учнів .

Пункт 2. Будь собою, ти мені дуже подобаєшся таким яким є.

Пункт 3. Будеш мати змогу вбий Тома Редла]

(Що я отримаю на взаєм)

[1.Я знаю тобі лишилося менше року , я віддам свої 10 років життя.

2. Коли ти помреш я притуплю почуття всіх твоїх ближні до тебе. Вони тебе пам’ятатимуть і будуть пам’ятати як тебе любили , але не будуть почувати біль від втрати]

( А яку ти отримаєш вигоду від цього. Не думаю що діло у тому що тобі скучно)

[Це вже не твої проблеми (^^). І який буде твій вибір]

Мені дуже вигідно зголоситися на ці умови , але я відчуваю якусь підставу. Мені дуже підозріла односторонність цієї домовленості. Вигоду отримую лише Я. В голові промайнули щасливі обличчя його сім’ї . І вирішив будь що буде

(Я згоден , але я добавлю ще одним пункт)

[Ще один? Хлопчику це вже наглість]

( Ну я ж вам подобаюся) Я усміхнувся

[Кажи]

(Ти як й інші боги ні в якому разі не зашкодите моїй сім’ї )

[Схоже ти мені не довіряєш , навіть коли я пропоную тобі такі вигідні умови. Я в тобі не помилилася. Я згідна]

Після цього моменту я більш нічого не пам’ятаю.

 

1 коментар

Залишити відповідь